Jurgen Todenhofer, jurnalist german care a petrecut zece zile alaturi de teroristii ISIS: „finantarea ISIS vine de la monarhiile din Golf.”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jurgen Todenhofer, jurnalist german care a petrecut zece zile alaturi de teroristii ISIS: „finantarea ISIS vine de la monarhiile din Golf.”

Jurden Todenhofer este un om politic și jurnalist german. A fost unul dintre principalii exponenți ai opoziției germane față de Războiul din Afganistan și Războiul din Irak. În perioada 1972 – 1990 a fost deputat în Bundestag din partea landului Renania-Palatinat.


A realizat o serie de reportaje de război deosebite, petrecând 10 zile la Mosul în nordul Irakului, alături de combatanții grupării „Statul Islamic”, fiind primul jurnalist occidental care a supraviețuit unei astfel de experiențe, dată fiind agresivitatea luptătorilor islamiști față de occidentali.

Jurgen_Todenhofer

Mai multe aflam de pe publicatia HotNews:


„Teroristii ISIS vor sa stearga Occidentul de pe fata pamantului cu un holocaust nuclear, sustine un jurnalist ce a petrecut zece zile cu gruparea islamista in timp ce se documenta pentru a scrie o carte, scrie Daily Mail.

Gruparea i-a permis lui Jurgen Todenhofer sa acceada in interiorul sau pentru ca germanul a fost vazut ca un critic important al politicilor SUA in Orientul Mijlociu.

Jurnalistul sustine ca ISIS vrea sa lanseze un “tsunami nuclear” impotriva Vestului si a oricui este vazut ca oponent al planului lor pentru un califat islamic.

Afirmatiile apar in cartea “Inauntrul SI – Zece zile in Statul ISlamic” scrisa de germanul de 75 de ani, fost parlamentar.

Todenhofer a spus ca atunci cand a ajuns in teritoriile controlate de ISIS, el si fiul sau au fost fortati sa-si predea telefoanele si ca a petrecut cateva luni vorbind cu organizatia terorista inainte sa i se permita sa vina.

“Acolo oamenii traiesc in cratere de obuz, in baraci, in case distruse de bombe. Am dormit pe podea, daca aveam noroc formeam pe o saltea de plastic”, a spus germanul.

Todenhofer a explicat si ca ISIS foloseste clipurile cu decapitari pentru a instaura teroarea in randul populatiei civile cu scopul de a-si usura activitatea cand preiau sub control o zona.

“Nu vad pe nimeni care sa aiba o sansa reala sa-i opreasca. Doar arabii pot opri ISIS. M-am intors foarte pesimist”, a declarat Todenhofer.”[1]

La data de 22 noiembrie 2015, acelasi jurnalist explica cum teroristii ISIS pot fi infranti:

„Jurnalistul Jurgen Todenhofer, caruia i s-a permis libera trecere pe teritoriile Statului Islamic si care a trait o perioada printre jihadisti, spune ca stie cum ar putea fi anihilata gruparea terorista.

Prima masura ar fi inchiderea granitei turco-siriene, principala poarta de intrare pentru noi luptatori, precum si oprirea finantarii si oprirea convoaielor cu arme si munitie trimise de catre monarhiile din Golf. In plus, guvernele decidente ar trebui sa se orienteze catre reconcilierea dintre siiti si sunniti.”[2]

Jurgen Todenhofer a afirmat pentru Russia Today[3] ca, pe teritoriul controlat de ISIS, el s-a intalnit cu oamenii din Caucaz, Rusia, Germania, Franta si Marea Britanie. Inainte de a patrunde pe teritoriul Statului Islamic, acesta a purtat discutii pe Skype cu teroristii ISIS, iar acestia i-au dat acceptul de a veni si i-au asigurat toata protectia.

Acum, o intrebare de bun simt pe care orice om trebuie s-o adreseze prima data este urmatoarea: cum de i-au permis teroristii ISIS sa patrunda pe teritoriul lor ? Nu cumva este ceva regizat ? Sa nu uitam ca, atunci cand americanii spuneau ca, nu-l gasesc pe Osama bin Laden, in 2006, un jurnalist si un cameraman l-au gasit si i-au luat si un interviu.

Cu alte cuvinte, este aceeasi regie, doar ca s-au schimbat actorii. Teroristii ISIS n-au aparut din senin, ei au aparut ca urmare a operatiunii „Primavara Araba” din 2011, orchestrata de SUA, recunoscuta oficial chiar si de cei mai acerbi propagandisti, atunci cand au fost inlaturati mai multi „dictatori” (ex. Gaddafi).

„Rebelii moderati” antrenati de Occident pentru a-l da jos pe Bashar al-Assad sunt cei pe care ii numim astazi „teroristii ISIS”. Sa nu uitam ca cei numiti Al Qaeda sunt, de fapt, luptatori mujahedini finantati de SUA (CIA), in cadrul Operatiunii Cyclone, pentru a lupta impotriva sovieticilor in timpul Razboiului din Afganistan (1979-1989).

In urma aceste mascarade, tocmai de aceea au fost creati teroristi pentru a convinge oamenii sa renunte la libertatile lor civile, caci in urma atentatelor teroriste, adica a operatiunilor sub „Steag Fals”, autoritatile decreteaza stari de urgenta, putand comite abuzuri in numele asa-zisei „Sigurante Nationale”.

Pot fi arestati oamenii fara dovezi, pot fi blocate sau sterse anumite site-uri considerate „periculoase”, pot fi torturati oameni, casele pot fi perchezitionate fara mandat si abuzurilor capata o forma cat se poate de groteasca, deoarece cei care regizeaza aceste operatiuni „Steag Fals”, globalistii, stiu ca aceasta metoda contribuie la consolidarea Statului Politienesc Global.

SURSE

  1. http://www.hotnews.ro/stiri-international-20462539-jurnalist-care-petrecut-zece-zile-isis-spune-teroristii-vor-distruga-occidentul-holocaust-nuclear.htm
  2. http://www.ziuanews.ro/revista-presei/un-jurnalist-dezvaluie-cum-poate-fi-invinsa-gruparea-isis-foto-346541
  3. https://www.rt.com/news/322996-islamic-state-journalist-todenhofer/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...