Juri Lina – „Arhitecții Înselăciunii”

Distribuie!

„O cina secreta la care se aduna celebritati, dar si anonimi din toate secolele. Oameni ai puterii care au dispus fara tresarire de viata semenilor. Bogatasi, regi, politicieni, presedinti, revolutionari comunisti, care isi scriau discursurile cu sangele a milioane de victime.

Imagineaza-ti ca se ridica o cortina si ii vezi pe toti. Deodata vezi ce se petrece in culisele acestei lumi. ti se inlesneste intalnirea cu istoria nemasluita a umanitatii.


Cartea aceasta iti arata cu nespusa claritate fapte si situatii despre care multa vreme s-a vorbit doar in soapta. Documentarea riguroasa face din ea un eveniment editorial. Mesajul pe care il poarta o transforma intr-un eveniment de constiinta.

O ghidare brilianta catre descifrarea jocurilor intunecate ce vor sa tina in genunchi libertatea. Fara sorti de izbanda.  Pentru ca tu stii acum. Iar cunoasterea e putere. Ramane s-o folosesti pe deplin, ca sa-ti traiesti pe deplin libertatea.


Cuprinsul cartii:

Explicatii introductive/7

Capitolul 1 TRANSA CONSENSUALA/11

Miturile ca baza a puterii/17

Gagarin nu a fost niciodata in spatiul cosmic/24

Capitolul 2 ISTORIA OBSCURA A CAVALERILOR TEMPLIERI/31

Originea Cavalerilor Templieri/33

Vasta influenta a Cavalerilor Templieri/34

Filip al IV-lea contraataca/35

Blestemul marelui maestru/41

Descoperirea de la Rennes-le-Chateau/43

Capitolul 3 NASTEREA FRANCMASONERIEI/45

Infiltrarea incepe/52

Societatile secrete preiau controlul asupra breslelor

mestesugaresti/58

Dezvoltarea sistemului masonic/64

Cele mai inalte grade/71

Alte rituri masonice/73

Simbolurile/79

Magia masonica/95

Ideologia masonica/109

Capitolul 4 FORTA DOMENIULUI FINANCIAR/113

Dobanda ca arma/115

Sclavia economica/128

Capitolul 5 PUTEREA GLOBALa A FRANCMASONERIEI/133

Activitatea politica a Francmasoneriei/134

Illuminati/.139

Suntem condusi de francmasoni/148

Statele Unite – Baza executiva a Masonilor/155

Harry Shippe Truman/165

Cazul lui Kissinger/173

Planuri sinistre/176

Expansiunea Francmasoneriei/181

P2 – cea mai notorie secta masonica/184

Clubul 45 sau Loja Rosie din Viena/200

Influenta masonica in Suedia/203

Carbonarii/208

Rezistenta impotriva Francmasoneriei/212

Lumea masonica/226

Capitolul 6 NATURA SANGEROASA A FRANCMASONERIEI/236

Fundalul istoric al Marelui Orient/237

Justitia francmasonilor/244

Coruptia masonica/250

Distrugerea Rusiei/252

Sustinatorii comunismului/266

„Contributia“ masoneriei in Rusia Sovietica/278

Lupta lui Stalin impotriva Francmasoneriei/281

Arhivele secrete masonice/282

Influenta secreta/286

Capitolul 7 CUM L-AU AJUTAT FRANCMASONII PE HITLER Sa AJUNGa LA PUTERE/304

intalnirile lui Hitler cu sustinatorii sai financiari/314

Publicitate in favoarea lui Hitler/315

incercari de a investiga venitul secret al lui Hitler/318

Scopul lui Hitler/318

Manipulari secrete/324

Contributia americana/338

Cine a fost Hitler?/342

Magia national-socialistilor/347

Nazismul si Francmasoneria/363

Planurile nazistilor pentru o confederatie europeana/366

Planuri sinistre din spatele scenei/371

Ajutorul a continuat in timpul razboiului/377

Capitolul 8 CRIMELE ELITEI FRANCMASONICE/383

Raul fara limite/383

Jocul fatarnic al Statelor Unite/388

Conflictele din Balcani/412

Manipulari politice/424

Rezistenta impotriva Noii Ordini Mondiale/427

Capitolul 9 CUNOASTEREA ASCUNSA/433

Inventii nedorite/434

Raul produs de vaccinuri/438

Substante periculoase/445

Fenomene daunatoare/453

Importanta energiei/456

Arme mai eficiente/457

CONCLUZII IMPORTANTE/462

Bibliografie/478

Fragment din cartea Arhitectii inselaciunii – Juri Lina

EXPLICATII INTRODUCTIVE

Cand am publicat cartea Under the sign of the Scorpion – Sub semnul Scorpionului, nu m-am asteptat sa se bucure de un mare succes. stiam ca majoritatea oamenilor si-au pierdut capacitatea de a gandi independent din cauza influentei enorme pe care o au francmasonii asupra scolilor, a presei si a altor institutii cheie. A devenit totusi clar faptul ca exista persoane care nu au fost convinse de toate minciunile si au inteles ca ceva nu este in regula cu societatea contemporana. Ele si-au dat seama ca in spatele procesului de distrugere care ne afecteaza pe toti se afla o putere malefica si simt nevoia sa afle mai multe despre asta. Acesti oameni au gasit raspunsurile pe care le cautau in cartea Sub semnul Scorpionului.

Cititori din numeroase tari au devenit interesati de trecutul Francmasoneriei internationale. Istoria inspaimantatoare si esenta acestei societati secrete le erau prea putin cunoscute. A aparut astfel nevoia unei carti care sa o completeze pe prima si sa prezinte clar activitatile, ideologia si istoria intunecata a Francmasoneriei. Astfel am ajuns sa scriu paginile de fata.

De-a lungul mai multor ani am adunat o sumedenie de documente, cunostinte importante si materiale rare, care nu au fost publicate niciodata in cartile obisnuite de istorie (cele aprobate oficial). Cu ajutorul noilor date iese la iveala o imagine complet diferita a marilor evenimente ale lumii. Este destul de dificil pentru o persoana sa se orienteze in lumea de astazi fara a cunoaste detaliile despre istoria adevarata a Francmasoneriei. Din acest motiv, am ales sa strang toate informatiile „uitate“ sau ascunse si astfel sa recreez adevarata istorie pe care conducatorii nostri masoni ne-au furat-o.

Civilizatia contemporana a esuat in multe domenii cruciale. Problemele noastre sunt agravate de faptul ca aceia care au inteles cauzele refuza sa vorbeasca. Altii nu au reusit sa vada situatiile evidente: forte economice ascunse au actionat din spatele scenei atent pictate si, fara sa li se opuna cu adevarat cineva, ne-au manipulat si ne-au impins in situatia disperata in care ne aflam acum. Ne-au indus teama si slabiciunea. De aceea dusmanii umanitatii au reusit in conspiratia lor tradatoare.

Fortele ascunse nu au putut sa actioneze liber fara sa stearga fapte importante din istoria noastra. Referindu-ma la aceste informatii ascunse, a fost posibil sa identific clar fortele masonice care au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a transforma lumea noastra intr-un adevarat iad.

Am fost agresati mental, fizic si genetic. Am inceput sa preferam intunericul luminii. Multi dintre noi au ales sa creada in miturile iluzorii ale francmasonilor si au asistat la lupta impotriva celor care au incercat sa scoata la iveala faptele reale. Prea multi dintre noi continua sa apere inca aceste forte intunecate. Ele sunt aproape de victorie acum. Iar aparatorii lor trebuie sa impartaseasca responsabilitatea pentru crimele impotriva umanitatii. Multi dintre noi am devenit victime ale francmasonilor si ale propriei noastre lacomii.

Aceasta carte incearca sa ofere o imagine de ansamblu a circumstantelor care au dus la problemele ingrijoratoare din cauza carora am suferit in ultimii 300 de ani.

Pentru a ne orienta, trebuie sa indraznim sa spunem adevarul despre aceste evenimente si persoane, in ciuda faptului ca cei responsabili au devenit mai puternici ca niciodata si neaga oficial implicarea lor in toate aceste grave, de neiertat crime impotriva umanitatii. Totusi, surse din interiorul Francmasoneriei nu ascund realitatea.

Voi prezenta astfel de fapte ascunse pentru ca orice cautator al adevarului sa poata trage concluzii uimitoare si sa descopere fata adevaratilor nostri tartori. A nu fi constienti de aceste lucruri este un rau in sine, pentru ca ignoranta serveste raul. Din aceasta cauza, conducatorii nostri vor sa credem ca lipsa de cunostinte cu privire la istorie si ignoranta in privinta secretelor naturii sunt dovezi ale cunoasterii adevarate.

Cei care nu studiaza diferitele aspecte ale conspiratiei nu vor putea intelege lumea. Pentru ei totul pare vag si misterios. Dar chiar si anticii spuneau: „Magna est veritas et praevalebit“ („Adevarul este maret si va triumfa“).

Francmasonii au fost dintotdeauna indragostiti de structurile sociale mari si de superstate. Au numit schimbarile sociale violente, cauzate de fapt de Marile lor Loji sub conducerea Marilor Maestri Masoni, „mari revolutii populare“. Psihologul elvetian Carl G. Jung spunea: „Cu cat mai cuprinzatoare sunt organizatiile, cu atat mai inevitabile sunt imoralitatea si prostia lor oarba.“ (Carl G. Jung, Die Beziehungen zwischen dem Ich und dem Unbewussten, Darmstadt, 1928)

Avem de asemenea indicii despre ceea ce se va intampla in Uniunea Europeana – cea mai noua creatie a francmasonilor. Jung a spus in aceeasi carte: „Cu cat mai mare este o societate sau confederatie, cu atat mai mare este amalgamul factorilor colectivi tipici care vor atarna de prejudecatile conservatoare in detrimentul individului si cu atat mai mare este degradarea morala si spirituala a individului. “

Am fost fortati sa inghitim filozofii politice aparent diferite. De fapt, tot timpul ne-am confruntat cu aspecte ale uneia si aceleiasi ideologii – iluminismul propagat de Francmasoneria internationala. Doar indivizii nesiguri si doctrinele slabe trebuie sa recurga la violenta pentru a se afirma (comunismul, socialismul national s.a.).

Hilozoistii, cei care au urmat invataturile lui Pitagora, n-au recurs niciodata la violenta, dupa cum n-au facut-o nici budistii. Chiar si acest simplu fapt arata valoarea invataturilor lor filosofice, care pot ajuta sufletele aflate in cautarea adevarului. De aceea francmasonii dispretuiesc miscarile care reprezinta binele si cresterea spirituala.

Socialistii (servitorii cei mai eficienti ai francmasonilor) sunt deosebit de inclinati sa foloseasca violenta in incercarile lor de a anihila sufletul. Ei considera ca acest mod de a ucide este mai eficient si benefic – pentru ei – decat simpla omorare a trupului. Comunistii nu ajung nicaieri distrugand corpurile oamenilor. Socialistii ne vaneaza sufletele sub simbolul Illuminati si al Francmasoneriei. Autorul francez Romain Rolland avertiza: „Dintre toti, ucigasii sufletului sunt cei mai rai“.

Socialistii stiu foarte bine ca falsificarea istoriei duce la o societate fara istorie. Socialistul rus Alexander Herzen spunea in anii 1850: „Nimic nu e mai respingator decat o falsificare a istoriei la ordinele celor de la putere.“ Marx a punctat una dintre cele mai importante metode ale Illuminati: „Daca poti sa-i desparti de istoria lor, oamenii pot fi cu usurinta manipulati“.

Chiar daca realizam ca aceia care ne conduc ascund fapte cu ajutorul „istoricilor“ corupti, trebuie sa intelegem ca aceasta masluire este o parte a conspiratiei, din moment ce aceia care ne controleaza istoria ne controleaza si viitorul, dupa cum spune autorul britanic George Orwell. Iar aceia care ne controleaza prezentul ne controleaza si trecutul.

Toate ideologiile dubioase sunt doar unelte ale fortelor masonice intunecate, care deseori se folosesc de ele in incercarea de a construi „o lume mai buna pentru noi toti“. De aceea francmasonii vor sa distruga tot ceea ce este legat de „vechi“. Adica traditiile si bunul simt.

Am vizitat multe loji puternice din intreaga lume pentru a ma familiariza cu lucrarile si materialele francmasonilor. Sursele originale sunt cele pe care te poti baza cel mai bine.

Eu cred ca francmasonii, cu organizatia lor artificiala, sunt pe buza prapastiei. Aceasta carte arata cum, si mai ales de ce.

Juri Lina

TRANSA CONSENSUALA

Malta Yok este o expresie turceasca faimoasa printre istorici si inseamna „Malta nu exista“. in anul 1565, navele de recunoastere turcesti au descoperit vase de razboi inamice in apropierea Maltei. Comandantii au fost atat de speriati de acest lucru, incat au trimis sultanului la Istanbul urmatorul mesaj: „Malta Yok“.

Astazi istoricii independenti folosesc aceasta expresie, Malta Yok, cand descopera fapte care erau inaccesibile inainte sau date istorice prea sensibile, pe care cei de la putere le neaga sau le ascund. Sunt atatea minciuni amestecate cu adevarul, incat oamenii devin confuzi. Cu cat o afirmatie este mai mincinoasa, dar amestecata cu o cantitate potrivita de fapte adevarate, cu atat devine mai corecta din punct de vedere politic. Exista un adevar care difera de cel oficial, pentru ca lucrurile sunt rareori ceea ce par a fi.

in lumea noastra controlata de Francmasonerie se aplica in mod clar regula: daca ceva s-a petrecut, dar nu e amintit de mass-media, atunci acel eveniment pur si simplu nu a avut loc. Dar daca ceva nu s-a petrecut si e vestit cu voce mare in media, atunci evenimentul a avut totusi loc. indrazneste numai sa te indoiesti de adevarurile oficiale!

Profesorul de istorie Daniel Boorstin, seful Bibliotecii Congresului din SUA (1975-1987), a scris odata: „Americanii traiesc intr-o lume a pseudo-faptelor creata pentru ei de propria lor mass-media“.

Oamenii vor sa vada ceea nu exista si doresc sa ignore realitatea. Prin urmare si viata consta mai mult din inselaciuni si autoamagiri. Este dificil sa faci un progres oricat de mic urmarind indiciile false ale miturilor. Traim cu adevarat

intr-un labirint al minciunilor.

Pentru cei mai multi oameni, este greu sa se orienteze in puhoiul de informatii cu care sunt bombardati din moment ce nu si-au dezvoltat puterea de a discerne, capacitatea de a distinge adevarul de fals sau binele de rau.

Acesta este motivul pentru care francmasonii au fost atat de eficienti in a crea iluzii cu asa-zisele ideologii sociale. Aceste minciuni sunt amplificate serviabil de megafoanele mass-mediei care incearca sa reduca la tacere, sa opreasca informatii sau, ca ultima varianta, sa ironizeze toate informatiile si ideile care se deosebesc de versiunea oficiala – chiar daca este vorba de uciderea prim-ministrului suedez Olof Palme, de incursiunile submarinelor Uniunii Sovietice in apele teritoriale suedeze, de dezastrul „Estonia“ (se stie acum, in urma analizelor metalurgice, ca aceasta nava a fost scufundata de o explozie), de scrierea istoriei moderne sau de activitatile francmasonilor.

Charles T. Tart, profesor de psihologie la Universitatea din California a numit aceasta tocire ideologica a intelectului nostru transa consensuala (in volumul Waking Up: Overcoming the obstacles to human potential – Trezirea: Depasirea obstacolelor din calea potentialului uman, Boston, 1987). Consensul inseamna aprobare sau intelegere generala. Transa consensuala implica, deci, faptul ca am acceptat o falsa conceptie a realitatii, nu prin procesarea logica a faptelor, ci printr-o manipulare intensiva (spalare a creierului) la care se deda elita mondiala.

Autoritatile au construit deci consimtamantul nostru. Prea multi dintre noi am fost afectati de transa consensuala, o credinta comuna in aceste mituri. Metodele de sugestie pe care francmasonii si alti manipulatori le-au folosit pentru a ne face sa le credem fara urma de indoiala minciunile ne-au transformat cu succes pe majoritatea dintre noi in victime ale acestei manipulari insolente. Din acest motiv ne retragem instinctiv din fata faptelor stingheritoare care ameninta sa demoleze viziunea falsa asupra lumii pe care francmasonii au creat-o si, deci, sa ne trezim din aceasta transa. Multi dintre noi suferim de paralizie mentala.

Profesorul Charles Tart din California a scris in cartea mai sus amintita: „Este o tragedie ca omenirea a ajuns in starea de dementa a transei consensuale si si-a pierdut controlul asupra adevaratelor sale posibilitati“.

Credinta se pare ca a ajuns o dorinta de a nu cunoaste, dupa cum a constatat Friedrich Nietzsche, filosoful Francmasoneriei. De aceea este important sa destramam cele mai periculoase mituri de propaganda. Anestezia mentala a lumii occidentale a fost un mare succes. Majoritatea oamenilor au devenit victime ale acelui gen de credinta oarba numit „corectitudine politica“ si prefera sa traiasca in lumea lor iluzorie.

Francmasonii au inventat sau exploatat anumite mituri care le servesc scopurile si care functioneaza impotriva noastra. Aceste fantezii se aplica istoriei, sanatatii, culturii, politicii si altor subiecte importante. Fiecare trebuie sa aiba atat curaj, cat si incredere in sine pentru a fi capabil sa infrunte realitatea prezentata in aceasta carte.

Trezirea din transa este un proces dificil si laborios, care necesita cunoasterea anumitor fapte cheie pe care cititorul, in ciuda tuturor minciunilor induse, poate sa le recunoasca si sa le verifice. Iata un exemplu clasic din jurnalele lui Darwin.

Patagonienii (un trib din Argentina de Sud) nu puteau sesiza corabia lui Darwin „The Beagle“ nici conceptual si nici vizual, deoarece nu mai vazusera niciodata vreo ambarcatiune de dimensiuni mari. Doar samanul tribului o putea vedea. Cand el a inceput sa descrie corabia cu ajutorul obiectelor cunoscute de patagonieni aceasta a devenit vizibila pentru toti. Tribul avea o realitate consensuala care se aplica barcilor, dar ii lipsea o conceptie similara a navelor mari. Multor jurnalisti le lipseste judecata critica pentru a sfarama realitatea consensuala care se aplica adevaratului curs al evenimentelor, astfel ca in timpul dezastrului „Estonia“ nu au reusit nici macar sa inteleaga faptul ca informatiile date de Comisia Unita a Investigarii Accidentelor in privinta lucrurilor esentiale erau in mare parte false.

Multora dintre noi ne lipseste judecata critica in ceea ce priveste mediul nostru social, politic si practic, din moment ce credem miturile pe care sursele masonice ni le ofera prin mass-media in fiecare zi. Cel care se gaseste intr-o transa consensuala se simte in siguranta cand recunoaste miturile cu care a fost hranit. Faptele si relatarile legate de lucruri necunoscute lui il sperie, pentru ca acestea nu sunt aprobate de posesorii puterii – prin urmare nu pot fi adevarate.

Majoritatea dintre noi prefera sa creada orbeste diferite scenarii politice, sociale si stiintifice si sa respinga orice sugestie despre controlul exercitat din culise; oamenii nu vor sa priceapa ca cele mai importante evenimente politice, economice si sociale din lume nu sunt rezultatul hazardului, ci au fost pricinuite in mod planificat de grupuri conspirationiste non-democratice care se ascund in spatele numelui de „francmasoni“. Conditiile inferioare si degradante pe care le vedem peste tot in diferite tari nu au ajuns asa din intamplare. Daca acceptam aceasta explicatie, incepem imediat sa intelegem ceea ce se petrece si toate secventele de imagini se asaza la locul lor. Altfel vom bajbai prin intuneric si nu vom intelege nimic.

Mitomanii masoni sunt dusmanii libertatii spirituale a omenirii. Cateva Loji masonice puternice si lipsite de scrupule, formate din elite care s-au ales singure, au orientat societatea catre ruinare sigura in ultimii 200 de ani. Daca refuzam sa vedem aceasta realitate, inseamna ca acceptam sa traim intr-o lume fara sens, absurda, care, fara vreun motiv intelept, a fost transformata intr-o casa de nebuni sau intr-un suprarealism kafkanian.

Aceste Loji puternice lucreaza printre altele pentru a crea un superstat in Europa – Uniunea Europeana – si un guvern mondial sub puterea lor, folosindu-se de modalitati de lupta psihologica indreptate impotriva noastra, a non-masonilor. Aceste grupuri submineaza cea mai importanta dimensiune din viata noastra – dimensiunea spirituala. Ei au cauzat cea mai mare criza spirituala din toate epocile. Societatea pe care au creat-o a pierdut din vedere adevaratul scop al vietii. Multi oameni nu mai pot intelege valorile spirituale. Nici macar nu stiu ce inseamna cuvantul „spiritual“.

Francmasonii propaga din ce in ce mai intens idei artificiale, cum ar fi globalismul (noul internationalism) sau mondialismul, aparent pentru a promova dezvoltarea spirituala a umanitatii si pentru a

construi o Noua Ordine Mondiala. Aceasta este o pacaleala nemaiintalnita.

De ce sa traim intr-o lume in care unii oameni sunt alesi pentru a conduce, iar ceilalti sunt sclavii ce vor fi sacrificati precum animalele?

in Uniunea Sovietica termenii tipici masonici erau folositi constant pentru miscarea comunista. Voiau sa „construiasca o noua societate“ si un „viitor mai bun si mai stralucitor“ sau voiau sa reconstruiasca ceea ce era vechi (perestroika).

Profesorul de literatura Jiro Imai de la Universitatea din

Tokyo a scris in anul 1920 in cartea sa On

the World-Wide Secret

Society – Despre Societatea mondiala secreta: „Francmasoneria este cea mai periculoasa si subversiva societate secreta“.

Asociatia suedeza Salvati Individul (FRI), ce combate sectele si salveaza oamenii de la organizatiile autoritariste, a enumerat criteriile care definesc o miscare distructiva:

•Falsa declarare a intentiilor si inducerea in eroare in timpul recrutarii membrilor.

•Manipularea prin metode psihologice (controlul mintii) folosita in timpul recrutarii si indoctrinarii.

•Un conducator atotputernic care cere supunere totala si pretinde ca are cunostinte si puteri speciale.

•Ideologia nu trebuie sa fie pusa sub semnul intrebarii; indoiala e ceva rau impotriva careia trebuie sa lupti.

• Imaginea realitatii este in alb si negru: membrii sunt cei alesi (buni); tot ce este in afara miscarii este rau si trebuie sa fie combatut.

•Sunt o multime de bani implicati care uneori provin din activitati ilegale.

Francmasoneria internationala indeplineste toate aceste criterii ale unei secte distructive, dar FRI refuza sa critice Francmasoneria si ii calomniaza in schimb pe cei care demasca Francmasoneria politica. La data de 15 aprilie 2000, asociatia din Stockholm l-a invitat pe Håkan Blomqvist din Norrkoping sa sustina o conferinta publica. Blomqvist care este un „umanist“ si „vanator de nazisti“ mincinos si profesionist, a refuzat de mai multe ori in timpul conferintei sa raspunda daca Francmasoneria este sau nu o secta distructiva. Cititorul poate sa intuiasca ale cui sunt interesele pe care le serveste un asemenea om.

Cea mai periculoasa secta – Francmasoneria – nu s-a detasat de societate, ci intervine in dezvoltarea ei intr-un mod foarte negativ. Membrii sai au reusit sa indoctrineze opinia publica, din moment ce nu mai sunt priviti ca o amenintare serioasa. Doar ei sunt cei care controleaza mass-media.

„Daca cineva controleaza radioul, presa, scoala, biserica, arta, stiinta, filmul – poate transforma fiecare adevar in minciuna, fiecare nerozie in intelepciune.“ (Alf Ahlberg, Idealen and deras skuggbilder – Idealurile si umbrele lor, Stockholm, 1936, p. 135)

Masele au crezut intotdeauna in acei zei care se prezinta pe ei insisi cel mai dramatic.

„Puterea de a controla stirile este acelasi lucru cu puterea de a controla modul de a gandi al oamenilor. Ne mandrim cu o presa libera in Statele Unite. Dar cat de libera este ea cu adevarat cand primim aceleasi stiri de la toate marile conglomerate ale presei si cand parerile alternative nu ajung niciodata la majoritatea americanilor?

Puterea de a raporta si de a descrie realitatea este acum in mainile celor putini. Iar interesul acestor oameni putini si puternici este in opozitie cu interesul celor multi, cu interesul public. Nu are nicio importanta ca aceste conglomerate de informare a maselor au nume si aparente diferite din moment ce au acelasi sistem de valori care garanteaza ca vom primi informatii clonate“ (Ziarul american The Nation, 31 octombrie 1997)

Cei putini care controleaza torentul de informatie apartin Francmasoneriei internationale. Acestor forte nu le pasa de interesele populatiei.

Noam Chomsky a scris: „Propaganda functioneaza mai eficient daca se reuseste mentinerea iluziei ca mass-media este un controlor independent al puterii. Dezbaterile dure care au loc intre limite invizibile au ca efect intarirea sistemului“.

Lojile masonice sau alte structuri masonice elitiste nu pot fi controlate. Iar un grup care nu poate fi controlat incepe imediat sa manipuleze presa si crede ca se afla deasupra legii. Francmasonii folosesc miturile ca baza a puterii lor in razboiul impotriva umanitatii.

Jüri Lina s-a nascut in Estonia ocupata de sovietici. A lucrat ca jurnalist, iar articolele si investigatiile sale n-au placut KGB-ului. Politia politica a vremii i-a interzis sa publice si l-a pus sub stricta supraveghere. A emigrat in Suedia unde a primit azil politic in 1979. A scris lucrari de referinta despre istoria Francmasoneriei si despre eminentele care trag sfori in spatele guvernelor.

arhitectii-inselaciunii-juri-lina

Amenintat de mai multe ori cu moartea, Jüri Lina nu s-a dezis de cercetarile sale. Nicio retea de distributie nu s-a incumetat sa preia cele 17 carti pe care le-a semnat el. Dar autorul le face cunoscute cu ajutorul internetului si mergand din om in om, ca un vanzator ambulant.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/products/view/1211-Arhitectii-inselaciunii#.V9hE3sUW7Mw
  2. Foto: edituradaksha.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...