Jurnalisti germani au publicat informatii despre cum Serviciile Secrete monitorizeaza cetatenii (Big Brother), iar acum acuzati de "Inalta Tradare" !

Distribuie!

Politicienii corupti ai SUA-UE, impreuna cu mass-media din Romania, repeta ca niste papagali cum ca, „romanii sunt hoti, corupti, violatori” si ca totul trebuie sa se schimbe, pentru ca asa ceva nu se intampla, atentie, „in lumea libera”. Potrivit acestor indivizi, o tara precum Germania, unde ajungi sa fii inculpat daca vorbesti si mai ales demonstrezi cum Serviciile Secrete monitorizeaza cetatenii este o „tara libera”.

Big Brother Netzpolitik.org

De pe publicatia Active News aflam mai multe despre aceasta stire halucinanta, pe care policienii din Bundestag, n-au dorit-o mediatizata, dar odata cu mediatizarea ei, nationalistii vor sti sa ia atitudine, caci nationalistii germani sunt cu mult inaintea celor romani:


„Pentru prima dată in ultimii 50 de ani, mai mulţi jurnalişti germani sunt acuzaţi de înaltă trădare, după ce au publicat informaţii privind activitatea serviciilor secrete.

Mai mulţi jurnalişti germani au publicat informaţii conform cărora Serviciul de Securitate Internă are intenţia de a intensifica supravegherea comunicaţiilor online ale cetăţenilor. Este pentru prima dată în ultimii 50 de ani când jurnalişti din Germania se confruntă cu acuzaţii de înaltă trădare.

Procuratura Federală a deschis o anchetă de înaltă trădare împotriva redactorului-şef şi redactorului-şef adjunct ai blogului de ştiri Netzpolitik.org precum şi împotriva altor persoane care au furnizat datele secrete, informeaza TVR.

Pagina web Netzpolitik.org a fost înfiinţată cu mai bine de 10 ani în urma şi a fost printre primele care s-au ocupat de dezbateri politice pe internet. Blogul relatează critic despre activitatea serviciilor secrete – extern şi intern.

Pedepsele încep de la un an închisoare şi pot ajunge – în funcţie de gravitatea faptei – până la închisoare pe viaţă. Pe de altă parte, activitatea ziariştilor este protejată de articolul 5 din Constituţie – Libertatea Presei. Mulţi demnitari cred că s-a facut deja prea mare caz de această anchetă.”[1]

Asadar, este bine ca se repeta cazul „Edward Snowden”, iar acest nume sa fie un simbol al curajului si a libertatii de exprimare!

SURSE


1. http://www.activenews.ro/externe/Jurnalisti-germani-acuzati-de-inalta-tradare-pentru-ca-au-publicat-stiri-despre-serviciile-secrete-123459

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...