Jurnalisti germani au publicat informatii despre cum Serviciile Secrete monitorizeaza cetatenii (Big Brother), iar acum acuzati de "Inalta Tradare" !

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Politicienii corupti ai SUA-UE, impreuna cu mass-media din Romania, repeta ca niste papagali cum ca, “romanii sunt hoti, corupti, violatori” si ca totul trebuie sa se schimbe, pentru ca asa ceva nu se intampla, atentie, “in lumea libera”. Potrivit acestor indivizi, o tara precum Germania, unde ajungi sa fii inculpat daca vorbesti si mai ales demonstrezi cum Serviciile Secrete monitorizeaza cetatenii este o “tara libera”.

Big Brother Netzpolitik.org

De pe publicatia Active News aflam mai multe despre aceasta stire halucinanta, pe care policienii din Bundestag, n-au dorit-o mediatizata, dar odata cu mediatizarea ei, nationalistii vor sti sa ia atitudine, caci nationalistii germani sunt cu mult inaintea celor romani:


“Pentru prima dată in ultimii 50 de ani, mai mulţi jurnalişti germani sunt acuzaţi de înaltă trădare, după ce au publicat informaţii privind activitatea serviciilor secrete.

Mai mulţi jurnalişti germani au publicat informaţii conform cărora Serviciul de Securitate Internă are intenţia de a intensifica supravegherea comunicaţiilor online ale cetăţenilor. Este pentru prima dată în ultimii 50 de ani când jurnalişti din Germania se confruntă cu acuzaţii de înaltă trădare.

Procuratura Federală a deschis o anchetă de înaltă trădare împotriva redactorului-şef şi redactorului-şef adjunct ai blogului de ştiri Netzpolitik.org precum şi împotriva altor persoane care au furnizat datele secrete, informeaza TVR.

Pagina web Netzpolitik.org a fost înfiinţată cu mai bine de 10 ani în urma şi a fost printre primele care s-au ocupat de dezbateri politice pe internet. Blogul relatează critic despre activitatea serviciilor secrete – extern şi intern.

Pedepsele încep de la un an închisoare şi pot ajunge – în funcţie de gravitatea faptei – până la închisoare pe viaţă. Pe de altă parte, activitatea ziariştilor este protejată de articolul 5 din Constituţie – Libertatea Presei. Mulţi demnitari cred că s-a facut deja prea mare caz de această anchetă.”[1]

Asadar, este bine ca se repeta cazul “Edward Snowden”, iar acest nume sa fie un simbol al curajului si a libertatii de exprimare!

SURSE


1. http://www.activenews.ro/externe/Jurnalisti-germani-acuzati-de-inalta-tradare-pentru-ca-au-publicat-stiri-despre-serviciile-secrete-123459

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Soros îl acuză pe Viktor Orban că a transformat Ungaria în stat mafiot. Budapesta îi răspunde: Este o declarație de război. ONG-urile finanțate de Soros se comportă în stil mafiot
Americanii au creat un joc video în care poți tortura prizonieri irakieni într-un lagăr care a existat și în realitate
Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in Danemarca la sfarsitul lunii Mai 2014! Aceleasi discutii cu privire la distrugerea suveranitatii statelor pentru a se instaura Noua Ordine Mondiala!
Criza Imigrantilor a fost provocata de SUA-UE, iar imigrantii vor crea haos in Europa ! "Ordo ab Chao" este dictonul Iluminatilor, cei care promoveaza Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !
Obama amenință Rusia, după așa-zisa "implicare" a Rusiei în alegerea lui Donald Trump: "Unele represalii vor fi explicite și publice"
Angajații unei companii și-au injectat un cip în mână de bunăvoie
Udo Ulfkotte, jurnalistul german care a susținut că a fost plătit de CIA timp de 17 ani să dezinformeze, a murit de "atac de cord"
Suedia a lansat microcipul implantat care înlocuiește astfel biletul de tren
Comitetul celor 300: dezvăluiri despre ierarhia conspiratorilor! Scopurile stabilite de Comitetul celor 300 pentru cucerirea şi subjugarea lumii!
Donald Trump despre relația SUA-Rusia: "O relație bună cu Rusia e un lucru bun. Doar proștii cred că este un lucru rău"
Vladimir Putin: „Unele țări pot fi state nesuverane, nu și Rusia”
Zece mituri despre homosexualitate cu care sunt manipulati oamenii de catre activistii LGBT
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro