Jurnalisti retinuti ilegal la intalnirea Grupului Masonic Bilderberg din 29 mai – 1 iunie 2014 ! Ziaristii oficiali care au fost prinsi ca discutau cu jurnalistii infowars.com au fost imediat dati afara din delegatia Bilderberg ! Atat de teama le este globalistilor de presa libera !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Grupul Bilderberg sau Clubul Bilderberg, este mai mult decat o loja masonica, el reprezinta nucleul conspiratiei globale, fiind alcatuit in cadrul structurii sale interne numai de membri care provin din arbori genealogici regali de mii de ani, descendenti directi ai Anunnaki-lor. Fondatorul acestui grup cu o agenda globala, de un extremism infiorator, a fost printul Bernahard al Olandei, tatal reginei Beatrix, “gagica” aia care se juca in anul 2013, de-a abdicarea. Asta doar de fatada, caci tot ea ramane la carma conducarii, iar vicontele Etienne Davignon, e mai mult decat de fatada, dar asta nu inseamna ca n-ar avea putere de conducere si de decizie.

BB-Group

Cea mai mare masa rotunda cu toti membri Bilderberg

De pe site-ul adevarul.ro aflam o stire socanta, referitor la retinerea unor jurnalisti ai infowars.com, dar care era intr-un fel de asteptat, avand in vedere publicitatea negativa pe care noi o facem acestui grup:


“Conferinţa anuală a grupului Bilderberg, desfăşurată la hotelul Mariott din Copenhaga, nu a fost nelipsită de incidente, după ce doi jurnalişti cazaţi în hotel au fost arestaţi. Jurnaliştii se cazaseră în urmă cu două zile în hotelul de lux din capitala Danemarcei pentru a documenta evenimentul, controversat prin lipsa de transparenţă. Când au încercat să obţină reacţii de la participanţi, jurnaliştii au fost rugaţi să părăsească hotelul, relatează infowars.com. Ziariştii filmaseră în prealabil etajul rezervat conferinţei Bilderberg şi atunci când au refuzat să şteargă imaginile, au fost arestaţi şi reţinuţi pentru mai bine de o oră, deşi legea daneză impune un mandat judecătoresc pentru ştergerea unor imagini foto sau video.

Ca de obicei, jurnaliştii se întreabă de ce totul este atât de secretizat, dacă grupul nu are nimic de ascuns? Jurnaliştii au relatat de asemenea că mai multe baricade au fost ridicate lângă hotel pentru a ţine curioşii departe, mai ales grupurile de protestatari care se adună anual la evenimentele organizaţiei Bilderberg. Membrii grupului Bilderberg, personalităţi internaţionale marcante din diverse domenii, sunt acuzaţi că ar conduce lumea din umbră şi se reunesc anual pentru a plănui scenarii economice sau geopolitice. Cu toate acestea, organizatorii evenimentului neagă aceste acuzaţii şi au decis în ultimii ani să ofere mai multă transparenţă asupra întrunirii, publicând pe site-ul lor web lista invitaţilor.

Anul acesta, la întrunirea Biderberg vor participa, printre alţii, şeful NSA, generalul Keith Alexander, directorul FMI, Christine Lagarde, celebrul Secretar american de Stat, Henry Kissinger, Sir John Sawers, şeful MI6, dar şi preşedinţii companiilor Shell, BP, Airbus, HSBC, Saab, AXA, Google, şi Linkedin. Numeroşi lideri politici fac parte din grupul Bilderberg, inclusiv feţe regale. Agenda de anul acesta include teme precum „Viitorul democraţiei şi capcana clasei de mijloc“, „Noua arhitectură a Orientului Mijlociu“, criza din Ucraina, dar şi un subiect care a stârnit comentarii ironice în rândul presei britanice: „Există intimitatea?”. Suspiciunile legate de activităţile grupului Bilderberg se nasc în primul rând din caracterul ascuns al acestei organizaţii, care îşi descrie reuniunile drept „discuţii informale şi discrete“.

Ideea de a realiza o monedă unică europeană se pare că ar fi apărut într-una dintre reuniunile Bilderberg de la începutul anilor 90. Aproximativ 120 de lideri politici şi personalităţi americane sau europene participă la întrunirea Bilderberg de le Copenhaga, potrivit listei publicate de site-ul organizaţiei, însă niciun român nu figurează între invitaţi.”[1]

Bilderberg 2014

Masonii care conduc acest Grup, pervers si abject, si-au deschis site oficial al acestui grup. La o simpla cautare pe internet, observam ca domeniul bilderbergmeeting.org[1] a fost inregistrat la data de 7 decembrie 2012 (cu putin timp inainte de “sfarsitul lumii”). Ne putem intreba de ce au facut asta? Iar raspunsul cel mai corect in acest caz este, de a face oamenii sa creada ca: “ei n-au nimic de ascuns”, desi au stat in umbra inca de la crearea sa in anul 1954.

Patrunzand intr-o lume invaluita pana nu demult intr-un mister total si protejata prin mijloace de securitate impenetrabile, raportul investigativ al lui Daniel Estulin ofera o expunere fascinanta a intalnirilor secrete ale celor mai puternici oameni ai lumii.


De la inceputurile sale, in 1954, in hotelul Bilderberg din oraselul olandez Oosterbeek, Clubul Bilderberg s-a constituit din prim-ministri europeni, presedinti americani si cei mai bogati directori executivi din lume, toti acestia adunandu-se anual pentru a dezbate viitorul politic si economic al lumii.

Presei nu i s-a ingaduit niciodata sa participe si nici concluziile sau discutiile Clubului n-au fost facute publice, in ciuda faptului ca acestea au implicatii uriase pentru toti cetatenii planetei.

Utilizand metode care seamana cu tacticile spionilor din Razboiul Rece – si riscandu-si propria viata in cateva randuri -, Estulin a realizat ceea ce nu mai reusise nimeni: a aflat ce se discuta in spatele usilor inchise ale hotelurilor opulente si a facut public totul intr-o dezvaluire fara precedent.

Pentru cei care doriti cartea lui Daniel Estulin, o puteti achizitiona de aici -> http://profitshare.ro/l/584872.

Scopul declarat al masoneriei este distrugerea suveranitatii statelor pentru a crea Noua Ordine Mondiala cu un Guvern Masonic Totalitar!
Din acest motiv avem: Uniunea Europeana, Uniunea Nord-Americana, Uniunea Asiatica si Uniunea Africana!

Ca masoneria e o organizatie abjecta, perfida, criminala v-am mai aratat multe alte articole. De fapt, noi avem atat de multe dovezi in ceea ce arata cat de periculoasa este masoneria, incat niciun mason, nu ar avea curajul de a spune “nu este asa”, poate doar o persoana care s-ar face ca nu vede, dar in acest caz, avem pentru el, indiferent ce joc ar face, documente istorice, concrete, care demonstreaza acest fapt.

Lista cu masonii participanti, a fost expusa pe site-ul lui Alex Jones, infowars.com[1], iar eu o voi traduce in limba romana. Participantii sint urmatorii:

1. Henri Castries, Presedintele AXA Grup (Franta)

2. Paul Achleitner, Presedinte al Consiliului de Supraveghere Deutsche Bank AG (Germania)

3. Josef Ackermann, fost director CEO al Deutsche Bank AG (Germania)

4. Marcus Agius, Presedinte executiv al PA Consulting Group (Marea Britanie)

5. Matti Alahuhta, membru al consiliului Kone, dar si Presedinte al Fundatiei Aalto (Finlanda)

6. Helen Alexander, Presedinte UBM plc (Marea Britanie)

7. Keith B., fost comandant US Cyber Command, fost director al NSA (SUA)

8. Roger C., Presedinte Executiv al Evercore (SUA)

9. Matti Apunen, Director in cadrul forumului de afaceri finlandez, EVA (Finlanda)

10. Jorg Asmussen, secretar de stat al Muncii si Afacerilor Sociale (Germania)

11. Gordon Baknai, fost premier (Ungaria)

12. Edward M. Balls, cancelar al justitiei (Marea Britanie)

13. Francisco Balsemao, presedinte Pinto (Portugalia)

14. Francois Baroin, membru al Parlamentului (Franta)

15. Nicholas Bavarez, Partner Gibson, Dunn & Crutcher LLP (Franta)

16. Nicholas Berggruen, Presedintele Institutului Berggruen (SUA)

17. Franco Bernabe, Presedinte FB Group SRL (Italia)

18. Flemming Besenbacher, Presedinte al Grupului Carlsberg (Danemarca)

19. Ben van Beurden, CEO Royal Dutch Shell plc (Olanda)

20. Carl Bildt, Ministrul Afacerilor Externe (Suedia)

21. Svein Richard Brandtzaeg, Presedinte si CEO la Norsk Hydro ASA (Norvegia)

22. Philip M. Breedlove, Comandatul Suprem al Fortelor Aliate din Europa (International)

23. Oscar Bronner, Publicist, Der Standard (Austria)

24. Hakan Buskhe, Presedinte si CEO la Saab AB (Suedia)

25. Cengiz Candar, Senior  Editorialist pentru Al Monitor si Radikal (Turcia)

26. Juan Luis Cebrian, Presedinte Executiv al Grupo PRISA (Spania)

27. Pierre-Andre Chalendar, Presedinte si CEO la Saint-Gobain (Franta)

28. Edmund W. Clark, Presedinte si CEO al TD Bank Group (Canada)

29. Benoit Coeure, membru al Comitetului executiv, din cadrul Bancii Central Europene (International)

30. Simon Coveney, Ministru al Agriculturii, Alimentatiei si Marine (Irlanda)

31. Sherard Cowper – Coles, Senior Consilier al Presedintelui si CEO al Grupului HSBC Holdings plc

32. Etienne Davignon, ministru de stat si totodata conducator al Bilderberg (Belgia)

33. Thomas E. Donilon, Senior Partener al O’Melveny and Myers, fost Consilier de Securitate Nationala (SUA)

34. Mathias Dopfner, CEO Axel Springer SE (Germania)

35. Robert Dudley, Sef-executiv al Grupului BP plc (Marea Britanie)

36. Henrik Ehrnrooth, Presedinte Caverion Corporation, Otava si Poyry (Finlanda)

37. John Elkann, Presedinte al Fiat S.p.A. (Italia)

38. Thomas Enders, CEO la Grupul Airbus (Germania)

39. Ulrik Federspiel, Vicepresedinte – executiv la Haldor Topsoe A/S (Danemarca)

40. Martin S. Feldstein, profesor de economie al Universitatii Harvard si Presedinte Emerit al NBER (SUA)

41. Brian Ferguson, Presedinte si CEO la Cenovus Energy Inc. (Canada)

42. Douglas J. Flint, Presedinte al Grupului HSBC Holding plc. (Marea Britanie)

43. Jose Manuel Garcia-Margallo, Ministru al Afacerilor Externe si Cooperarii (Spania)

44. Michael Gfoeller, Consultant Independent (SUA)

45. Nilufer Gole, Profesor de Sociologie la Ecole des Hautes Etudes es Sciences Sociales (Turcia)

46. Evan G. Greenberg, Presedinte si CEO la ACE Group (SUA)

47. Justine Greening, Secretar de Stat pentru Dezvoltare Internationala (Marea Britanie)

48. Victor Halberstadt, Profesor de Economie la Universitatea din Leiden (Olanda)

49. Susan Hockfiel, Presedinte Emerit la Institutul Tehnologic din Massachusetts (SUA)

50. Leif O. Hoegh, Presedinte Autoliners Hoegh AS (Norvegia)

51. Westye Hoegh, Senior Advisor la Hoegh Autoliners AS (Norvegia)

52. Reid Hoffman, Co-fondator si Presedinte Executiv LinkedIn (SUA)

53. Yiping Huang, Profesor de Economie la Scoala Nationala de Dezvoltare din cadrul Universitatii Peking (China)

54. Shirley Ann Jackson, Presedinte la Institutul Politehnic Rensselaer (SUA)

55. Kenneth M. Jacobs, Presedinte si CEO la Lazard (SUA)

56. James A. Johnson, Presedinte la Johnson Capital Partners (SUA)

57. Alex Karp, CEO la Palantir Tehnologies (SUA)

58. Bruce J. Katz, Vicepresedinte si Co-Director la Metropolitan Policy Program, The Brookings Institution (SUA)

59. Jason T. Kenney, Ministru pentru Ocuparea Fortei de Munca si Dezvoltare Sociala (Canada)

60. John Kerr, deputat scotian (Marea Britanie)

61. Henry A. Kissinger, membru de onoare, Presedinte la Kissinger Associates, Inc. (SUA)

62. Klaus Kleinfeld, Presedinte si CEO la Alcoa (SUA)

63. Mustafa Koc, Presedinte la Koc Holding A.S. (Turcia)

64. Steffen Krag, Presedinte si CEO la Egmont (Danemarca)

65. Henry R. Kravis, Co-presedinte si Co-CEO la Kohlberg Kravis Roberts & co. (SUA)

66. Marie-Josee Kravis, Vicepresedinte si Senior pentru Institutul Hudson (SUA)

67. Andre Kudelski, Presedinte si CEO la Kudelski Group

68. Christine Lagarde, Director al Fondului Monetar International (International)

69. Thomas Leysen, Presedinte al Consiliului de Administrare al  KBC Group (Belgia)

70. Cheng Li, Director la John L. Thornton China Center, Institutia Brookings (SUA)

71. Tove Lifvendahl, Sef si editor politic la Svenska Dagbladet (Suedia)

72. He Liu, Ministru al Biroului de Conducere al Grupului Central pentru afaceri Financiare si Economice (China)

73. Paulo Macedo, Ministrul Sanatatii (Portugalia)

74. Emmanuel Macron, Secretar de Stat Adjunct al Presedintiei (Franta)

75. Monica Maggioni, Editor-sef la Rainews24 si RAI TV (Italia)

76. Peter Mandelson, Presedinte la Global Counsel LLP (Marea Britanie)

77. Andrew McAfee, Cercetator Stiintific pentru Institutul Tehnologic din Massachusetts (SUA)

78. Ines de Medeiros, Membru al Parlamentului Socialist (Portugalia)

79. John Micklethwait, Editor-sef la The Economist (Marea Britanie)

80. Alexandra Mitsotaki, ActionAid Hellas (Grecia)

81. Mario Monti, Senator si Presedinte al Universitatii Bocconi (Italia)

82. Craig J. Mundie, Senior Consilier si CEO la Microsoft Corporation (SUA)

83. Heather Munroe-Blum, Profesor de Medicina si Presedinte Emerit la Universitatea McGill (Canada)

84. Charles A. Murray, cercetator la Institutul de Cercetare pentru Politici Publice (SUA)

85. Regina Beatrix, fiica Printului Bernhard al Olandei, cel care a fondat in 1954 acest grup (Olanda)

86. Juan Maria Nin Genova, Presedinte si CEO la Caixa Bank (Spania)

87. Natalie Nougayrede, Director si Editor-Executiv pentru Le Monde (Franta)

88. Soren-Peter Olesen, Profesor si Membru al Consiliului de Administratie pentru Fundatia Carlsberg (Danemarca)

89. Jorma Ollila, Presedinte al Royal Dutch Shell, plc si Presedinte al Outokumpu Plc (Finlanda)

90. Umut Oran, Deputat si Presedinte al Partidului Republican (Turcia)

91. George Osborne, Ministru de Finante (Marea Britanie)

92. Fleur Pellerin, Secretar de Stat pentru Comert Exterior (Franta)

93. Richard N. Perle, Rezident Fellow pentru Institutul American Enterprise (SUA)

94. David H. Petraeus, Presedinte KKR Global Institut (SUA)

95. Stephen S. Poloz, guvernator al Bancii din Canada (Canada)

96. Anders Fogh Rasmussen, Secretar General al NATO (International)

97. Jorgen Huno Rasmussen, Presedinte al Consiliului de Administratie pentru Fundatia Lundbeck (Danemarca)

98. Viviane Reding, Vicepresedinte si comisar pentru justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie din cadrul Comisiei Europene (International)

99. Kasim Reed, Primar din Atlanta (SUA)

100. Heather M. Reisman, Presedinte si CEO la Indigo Books & Music Inc. (Canada)

101. Eivind Reiten, Presedinte la Klaveness Marine Holding AS (Norvegia)

102. Norbert Rottgen, Presedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe (Germania)

103. Robert E. Rubin, Co-Presedinte al Consiliului pentru Relatii Externe, Fost Secretar al Trezoreriei (SUA)

104. Eugene Rumer, Director si Asociat in cadrul Programului Rusia si Eurasia, Carnegie Endowment for International Peace (SUA)

105. Tonnesen Rynning, Presedinte si CEO la Statkraft AS (Norvegia)

106. Diederik M. Samson, Lider al Partidului Muncii (Olanda)

107. John Sawers, Sef al Serviciului Secret de Informatii (Marea Britanie)

108. Paul J. Scheffer, Autor si Profesor pentru Studii Europene la Universitatea Tilburg (Olanda)

109. Edith Schippers, Ministrul Sanatatii, Bunastarii si Sportului (Olanda)

110. Eric E. Schimidt, Presedinte Executiv al Google Inc. (SUA)

111. Rudolf Scholten, CEO la Oesterreichische Kontrollbank AG (Austria)

112. Clara Shih, CEO si Fondator la Hearsay Social

113. Risto K. Siilasmaa, Presedinte al Consiliului de Administratie si CEO interimar pentru Nokia Corporation (Finlanda)

114. Regina Sofia a Spaniei

115. Michael A. Spence, Profesor de Economie pentru Universitatea New York (SUA)

116. Kari Stadigh, Presedinte si CEO la Sampo plc (Finlanda)

117. Laurence H. Summers, Profesor la Universitatea Harvard (SUA)

118. Peter D. Sutherland, Presedinte, Goldman Sachs Internationa, Reprezentant Special al ONU pentru Migratie (Irlanda)

119. Carl-Henric Svanberg, presedinte Volvo AB si BP plc. (Suedia)

120. Umit A. Taftali, Membru al Consiliului Suna and Inan Kirac Foundation (Turcia)

121. Peter A. Thiel, Presedinte la Thiel Capital (SUA)

122. Henrik Topsoe, Presedinte Haldor Topsoe A/S (Danemarca)

123. Loukas Tsoukalis, Presedinte al Fundatiei Helleniuc pentru Politica Europeana si Externa (Grecia)

124. Moe Ulltveit, Fondator si CEO la Umoe AS (Norvegia)

125. Ahmet Uzumcu, Director General al Organizatiei pentru Interzicerea Armelor Chimice (International)

126. Daniel L. Vasella, Presedinte de Onoare la Novartis International (Elvetia)

127. Bjorn Wahlroos, Presedinte la Sampo plc (Finlanda)

128. Jacob Wallenberg, Presedinte si Investitor la AB (Suedia)

129. Marcus Wallenberg, Presedinte al Consiliului de Administratie Skandinaviska Enskilda Banken AB (Suedia)

130. Kevin M. Warsh, Lector la Universitatea Stanford (SUA)

131. Martin H. Wolf, Sef, Economist si Comentator pentru Financial Times (Marea Britanie)

132. James D. Wolfensohn, Presedinte si CEO la Wolfensohn & Co. (SUA)

133. Gerrit Zalm, Presedinte al Consiliului de Adminstratie ABN-AMRO Bank N.V. (Olanda)

134. George Zanias, Presedinte al Consiliului de Administratie al Bancii Nationale din Grecia (Grecia)

135. Robert B. Zoellick, Presedinte al Consiliului de Adminstratie pentru Grupul The Goldman Sachs (SUA)

Potrivit site-ului infowars.com, cei care provin din SUA, sint deobicei tinuti ascuns, deoarece acestia incalca o lege importanta din SUA, numita “Legea Logan”, cea care nu permite politicienilor americani sa se intalneasca in secret cu alti politicieni din cauza spionajului si a altor lucruri de aceasta natura care se pot face. Cei care incalca asta pot primi pana la trei ani de inchisoare cu executare. Ei trebuie sa aiba autorizarea de la presedinte ori din partea Congresului, ceea ce in principiu, aici nu se intampla.

Ieri Bilderberg-ii, prin mogulii care fac parte din acest grup odios, au dat un comunicat de presa prin care ne “informeaza”, care sint punctele de discutie oficiale care urmeaza sa fie abordate in cadrul reuniunii din acest an. Din cercetarile realizate de conspirationisti, aceste afirmatii nu sint decat niste minciuni, pentru a incerca sa potoleasca setea investigatorilor, dar si oamenilor interesati de aceasta organizatie. In cadrul acestui grup vor fi prezenti 140 de persoane, din 22 de tari, iar membri grupului sint lideri politici, experti in industrie, finante, mediul academic si evident, mass-media. Lista participantilor este prezenta, in principiu si pe site-ul lor oficial www.bilderbergmeetings.org[2].

In lista participantilor, am subliniat printre cele mai recunoscute persoane, Regina Spaniei, Ex-regina Beatrix, fiica Printului Bernhard al Olandei, cel care a creat acest grup in anul 1954. De asemenea face parte si vicontele Etienne Davignon, care este si presedinte, dar si membru de onoare. Nelipsit este si Henry Kissinger, cel care a trasat planul de reducere al populatiei planetei cu 90%, inca din 1974, fiind si criminal de razboi, anchetat de diversi oameni, iar unii politicieni au cerut de multe ori arestarea sa. Apoi aflam si de prezenta lui Viviane Reding, care este vicepresedinte si comisar pentru justitie in cadrul UE, adica tocmai cea care venea sa ne dea noua, romanilor, lectii.

SURSE

1. http://adevarul.ro/international/europa/jurnalisti-intimidati-intrunirea-anuala-grupului-bilderberg-1_538724810d133766a81bf943/index.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
În anul 1823, deputatul J.T. Johnson din Ohio solicita finanțare din partea guvernului american pentru o expediție polară cu scopul de a stabili legături comerciale cu oamenii din Agartha, Centrul Pământului

Cine doreşte al Treilea Război Mondial şi acţionează în sensul generării lui?

Baza secretă Pine Gap din Australia

Uniunea Europeană este noul Turn Babel

10 descoperiri misterioase, nedescifrate de către știință

Închide