Kennedy a fost omorât de şoferul limuzinei sale

Distribuie!

„Ipoteză-şoc: Kennedy a fost omorât de şoferul limuzinei sale

O nouă ipoteză-şoc în cazul celebrului asasinat al lui preşedintelui american Kennedy, din noiembrie 1963. Astfel, se pare că preşedintele Kennedy a fost împuşcat de agentul secret William Greer, şoferul automobilului prezidenţial. Faptul acesta poate fi văzut foarte clar pe peliculă.


Uitaţi-vă atent la şofer, şi nu la Kennedy, când urmăriţi filmul. Îl veţi vedea pe Greer foarte clar cum se întoarce, ducându-şi mâna stângă peste umărul drept. În mâna stângă ţine o armă. Un pistol automat, nichelat, de calibrul 45.

Şi uitaţi-vă în momentul acela la Jackie Kennedy. Deoarece văzuse că asasinul se află în aceeaşi maşină, după focul lui Greer, ea încearcă să fugă din automobil prin spate. Şi este împinsă la loc în maşină de către agentul CIA, care mergea în spatele automobilului prezidenţial.


Toţi martorii oculari, aflaţi destul de aproape de automobil pentru a fi putut vedea cum l-a împuşcat William Greer pe Kennedy, au fost asasinaţi în următoarele două zile. Până în momentul de faţă au fost ucişi peste 200 de martori relevanţi sau alte persoane implicate într-un fel sau altul în asasinarea lui Kennedy. Doar în primii 2 ani au fost lichidate nu mai puţin de 18 persoane care îl văzuseră pe William Greer în postură de ţintaş.”[1]

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/ipoteza-soc-kennedy-a-fost-omorat-de-soferul-limuzinei-sale/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...