Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruța Kovesi de la șefia DNA! Prăbușirea Statului Paralel din România este iminentă!

Distribuie!

„MAMALIGA A EXPLODAT – De teama suspendarii si a reactiilor internationale, Presedintele Klaus Werner Iohannis a semnat pe 9 iulie 2018 decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Vestea revocarii a fost data sec, dupa 32 de zile de intarziere nejustificata, printr-o declaratie de la Cotroceni, fara ca Iohannis sa aiba barbatia sa anunte personal decizia

Presedintele Romaniei Klaus Werner Iohannis a semnat luni, 9 iulie 2018, decretul de revocare a procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, ca urmare a Deciziei nr. 358/2018 a Curtii Constitutionale a Romaniei prin care s-a decis acest lucru.Decretul de revocare semnat astazi de Iohannis vine la mai bine de o luna de cand CCR a stabilit ca presedintele Romaniei are obligatia de a o revoca din functie pe Kovesi, momentul fiind amanat pe motiv ca presedintele va citi Decizia CCR, “pana o va intelege”.


Credem totusi ca ceea ce l-a facut pe Iohannis sa semneze decretul de revocare a lui Kovesi de la sefia DNA este teama suspendarii din functie urmata de un referendum care, in toate statisticile, era dezastruos pentru viitorul presedintelui in aceasta functie. Si nu doar atat, caci vestea nerespectarii de catre Presedintele Romaniei a unei Decizii a CCR, cu incalcarea prevederilor Constitutionale s-a raspandit in plan international, existand mai multe pozitii prin care Iohannis a fost pus la zis pentru nerespectarea Constitutiei.

Astfel, dupa 32 de zile, Iohannis a inteles hotararea Curtii Constitutionale si a anuntat luni dimineata la ora 10.00 ca a semnat decretul de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi. Numai ca, atentie, anuntul privind revocarea lui Kovesi nu a fost facut de Iohannis, acesta neavand barbatia de a iesi public si a anunta de ce a intarziat 32 de zile punerea in aplicare a unei decizii CCR, ferindu-se sa dea ochii cu presa, ci cea care a anuntat ca Kovesi va fi revocata din functie a fost purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolski, proaspat intoarsa la Cotroceni din concediu postnatal.


Pesemne, Iohannis a apreciat ca nu este potrivit sa iasa la tribuna pentru a face marele anunt, desi el este cel care a provocat scandalul intern intre puterile statului, acesta fiind acuzat atat de oficialii statului, cat si de opinia publica de faptul ca incalca Legea fundamentala si nu respecta Constitutia.

Iata anuntul Administratiei Prezidentiale, privind-o pe Laura Codruta Kovesi:

„Buna ziua!

Va multumesc pentru participarea la aceasta declaratie de presa.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, considera ca Romania nu poate face pasi inapoi de la statutul de tara in care domneste legea si in care suprematia Constitutiei este respectata. in Romania, lupta impotriva coruptiei nu trebuie sa fie diminuata ori blocata in niciun fel. Dimpotriva, trebuie sa continue. Niciuna dintre institutiile implicate in lupta impotriva coruptiei nu trebuie sa fie supusa presiunilor sau incercarilor de decredibilizare.

Presedintele Klaus Iohannis subliniaza ca Romania este si trebuie sa ramana un stat de drept. Statul de drept, ca si democratia autentica, se manifesta zi de zi, prin decizia si alegerea fiecarui cetatean de a respecta, mai presus de orice, Constitutia si legile acestei tari. O abatere de la acest principiu ar insemna, de fapt, o lovitura si o diminuare a statului de drept.

intr-un stat de drept, hotararile Curtii Constitutionale trebuie, toate, respectate. Tocmai de aceea, judecatorilor constitutionali le revine responsabilitatea uriasa ca, in asigurarea suprematiei Constitutiei, sa nu se indeparteze de la spiritul acesteia, care se fundamenteaza pe traditiile democratice ale poporului roman si pe idealurile Revolutiei din Decembrie 1989.

insa, hotararile Curtii Constitutionale trebuie respectate si aplicate nu numai de catre Presedintele Romaniei, ci si de majoritatea politica, o majoritate care decide modificari legislative cu impact major asupra statului de drept.

Prin Decizia nr. 358/2018 Curtea Constitutionala a decis, si citez aici: Presedintele Romaniei urmeaza sa emita decretul de revocare din functie a procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, doamna Laura Codruta Kövesi.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a afirmat constant, ca respecta Constitutia si legile tarii si a actionat permanent in acest sens. Prin urmare, in executarea deciziei Curtii Constitutionale nr. 358/2018, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astazi, decretul de revocare a doamnei Laura Codruta Kövesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, subliniaza ca lupta impotriva coruptiei nu trebuie, in niciun caz, abandonata sau incetinita. Coruptia afecteaza viata fiecarui cetatean si dezvoltarea Romaniei. Banul public nu poate fi folosit in interes personal sau de grup, iar deturnarea resurselor publice si blocarea luptei anticoruptie se traduce prin lipsa de spitale, scoli, autostrazi, administratie publica eficienta.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, atrage atentia ca, indiferent de numele procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, aceasta institutie are obligatia sa-si continue activitatea in mod profesionist, la cel mai inalt nivel de performanta.

Va multumesc foarte mult!”

UPDATE, ora 11.30 – Decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.”[1]

Ideea este ca Statul Paralel din Romania este creatia globalistilor SUA-UE-Soros. Sub pretextul “luptei anticoruptie”, globalistii SUA-UE-Soros au incercat sa transforme Romania intr-un stat totalitar.

Statul Paralel din Romania este o entitate suprastatala, care a fost creata de catre globalistii SUA-UE-Soros, incepand cu anul 2005, atunci cand, intr-o sedinta secreta a CSAT, s-a decis introducerea coruptiei ca amenintare la adresa Securitatii Nationale, pentru ca serviciile secrete sa aiba motiv sa urmareasca pe oricine doresc pe baza suspiciunii de “coruptie”.

In SUA a existat ceva asemanator, se numea “Patriot Act”, o lege abuziva, creata de catre George W. Bush, dupa atentatele de la 11 septembrie 2001 (o operatiune orchestrata de catre serviciile secrete americane). In baza legii “Patriot Act”, americanii au fost urmariti pe baza suspiciunii de “terorism”.

Apogeul Statului Paralel a fost in perioada 2014-2015, apoi puterea a inceput treptat sa scada. Inceputul anului 2017 a fost unul devastator pentru Statul Paralel, caci, dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita despre Florian Coldea, adjunct al SRI, Florian Coldea si-a dat demisia, si asa a inceput prabusirea Statului Paralel.

Pentru ca Statul Paralel din Romania sa functioneze, oamenii globalistilor SUA-UE-Soros, adica politicienii romani, au schimbat Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Zeci de articole din Noile Coduri Penale au fost declarate neconstitutionale.

Un alt instrument important al Statului Paralel din Romania au fost protocoalele de colaborare dintre parchete si Serviciul Roman de Informatii. Aceste protocoale sunt monstruoase, ilegale si neconstitutionale, iar cei care le-au semnat trebuie sa fie pusi sub urmarire penala.

Ce s-a intamplat in Romania? Globalistii SUA-UE-Soros au incercat sa transforme Romania intr-un stat totalitar pentru a putea avea acces la resursele tarii cu scopul de a le putea prelua. Polonezii si ungurii au reusit sa invinga Statul Paralel aducand nationalistii la conducerea tarii. Globalistii incep sa piatra puterea in Europa, oamenii incepand sa-si dea seama ce se intampla, de fapt.

“Lupta anticoruptie” din Romania a fost una dintre cele mai mari minciuni postdecembriste servite romanilor.

SURSE

  1. https://www.luju.ro/magistrati/dna/mamaliga-a-explodat-de-teama-suspendarii-si-a-reactiilor-internationale-presedintele-klaus-werner-iohannis-a-semnat-pe-9-iulie-2018-decretul-de-revocare-a-laurei-codruta-kovesi-din-functia-de-procuror-sef-al-dna-vestea-revocarii-a-fost-data-sec-dupa-32-de
  2. Foto: luju.ro
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...