Kovesi le-a dat lecții de “lupta anticorupție” bulgarilor: le-a explicat cum poți plagia și cum poți încălca Constituția fără a răspunde penal!

by “Marea Luptatoare Anticoruptie”, Dr. Laura Codruta Kovesi, s-a dus in Bulgaria pentru a le da bulgarilor lecții de “lupta anticorupție” bulgarilor: le-a explicat cum poți plagia și cum poți încălca Constituția fără a răspunde penal. “Peste 800 de demnitari, printre care miniştri, parlamentari, magistraţi şi primari, au primit anul trecut […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Marea Luptatoare Anticoruptie”, Dr. Laura Codruta Kovesi, s-a dus in Bulgaria pentru a le da bulgarilor lecții de “lupta anticorupție” bulgarilor: le-a explicat cum poți plagia și cum poți încălca Constituția fără a răspunde penal.

“Peste 800 de demnitari, printre care miniştri, parlamentari, magistraţi şi primari, au primit anul trecut sentinţe finale pentru fapte de corupţie, a declarat joi, la Sofia, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, în conferinţa \’Experienţa românească. Instituţii şi măsuri anticorupţie\’, organizată de Curtea Supremă de Casaţie a Bulgariei (VKS), transmite BTA, citat de stiripesurse.


Prezentând experienţa României în combaterea corupţiei, Kövesi a spus că până la crearea DNA procesele pentru cazuri de corupţie în România au vizat mai ales doctori şi profesori.

Ea a remarcat că pe fondul numărului mare de condamnări, anul trecut instanţele au returnat DNA doar patru cazuri.


Şefa DNA a menţionat că activitatea instituţiei pe care o conduce este mult criticată, dar ea nu crede că procurorii sunt prea agresivi. Laura Codruţa Kövesi a subliniat că nici nu se pune problema ca procurorii să încalce legea întrucât ei sunt controlaţi în mod direct de tribunal. ”Noi strângem probe, celelalte decizii sunt luate de către instanţă”, a explicat ea.

La rândul său, preşedintele Curţii Supreme de Casaţie bulgare, Lozan Panov, s-a referit la ‘toleranţa judiciară’ cu privire la corupţie la nivel înalt în Bulgaria.

Panov a afirmat că, spre deosebire de Laura Kovesi, el ‘nu are un Klaus Iohannis bulgar care să-l susţină’ şi a remarcat că, atunci când cele două ţări au aderat la Uniunea Europeană, Bulgaria era înaintea României, ceea ce nu mai este cazul în prezent.

În opinia sa, schimbarea în România s-a produs odată cu crearea DNA.

Potrivit novinite.com, modelul românesc de eforturi anticorupţie a dat naştere unor reacţii diverse în Bulgaria, ţară criticată de Comisia Europeană pentru lipsa de rezultate în încarcerarea politicienilor de rang înalt judecaţi pentru fapte de corupţie.

Astfel, în timp ce sistemul judiciar – inclusiv VKS – este de părere că modelul românesc ar trebui urmat şi de Bulgaria, alţi demnitari bulgari, precum procurorul-şef Sotir Ţaţarov, susţin că problemele pot fi rezolvate numai dacă are loc o reformă a magistraturii bulgare.”[1]

Dr. Laura Codruta Kovesi a spus atat de multe minciuni, incat ar fi putut deregla un detector de minciuni. In primul rand, Dr. Laura Codruta Kovesi este o plagiatoare dovedita. In al doilea rand, DNA-ul americanilor a incalcat Constitutia Romaniei, atunci cand a anchetat Guvernul Romaniei.

In al treilea rand, procurorii DNA au o superimunitate, o imunitate absoluta, ei fiind deasupra legii, un fel de stat in stat, caci imunitatea absoluta a lor transcede sistemul juridic romanesc, aceasta fiind acordata de catre SUA. In al patrulea rand, Romania a fost condamnata de zeci de ori de catre CEDO ca urmare a abuzurilor savarsite in cadrul “luptei anticoruptie”. In al cincilea rand, DNA a facut politie politica, atunci cand a facut echipe mixte de procurorii DNA si ofiteri SRI, o fapta deosebit de grava.

P.S. Dr. Laura Codruta Kovesi ii poate pacali pe bulgari, dar nu ii mai poate pacali pe romani.

SURSE

  1. http://www.evz.ro/laura-codruta-kovesi-din-bulgaria-schimbarea-in-romania-s-a-pr.html
  2. Foto: nasul.tv

Citiți și...

Curtea Constituțională a României a decis că DNA și-a depășit atribuțiile atunci când a început anchetarea Guvernului României
Subiect la Olimpiada de Română: Denunță-l pe Moromete! Noua Securitate din România (SRI-DNA) îi învață pe copii să fie denunțători!
Procurorul șef al DNA, Dr. Laura Codruța Kovesi și Procurorul General al României, Augustin Lazăr, rămân în funcții pentru că sunt oamenii americanilor și au imunitate absolută din partea americanilor indiferent ce ar face în România
DNA și "Lupta Anticorupție din România" - o Mare Minciună! În realitate, este o luptă pentru putere a globaliștilor SUA-UE pentru a conduce România!
WIKILEAKS O telegramă notează o discuție cu Cristi Danileț: Dosarele SIPA "contineau detalii despre relații sexuale ilicite ale unor judecători și procurori, chiar dosare medicale potrivit cărora unele judecătoare au făcut avorturi"
Procurorii DNA, mai bogați ca marii corupți
Dezvăluirile unui fost colonel SRI despre Sistemul Represiv din România și acoperiții din presă: "Unii primeau mailuri cu rechizitorii și un ordin clar. SRI făcea rechizitorii și alegea complete"
Înregistrare șocantă cu procurorul DNA Mircea Negulescu. Îi ordonă un denunț unui martor! Aceasta este "lupta anticorupție" din România!
#SRIGate: Coldea și Poliția Politică
SRI mai are 64 de protocoale în afară de cel denunțat cu DNA
Interceptările DNA, luxul pe care românii îl suportă obligați. Trei milioane de euro, un singur suspect
Binomul, speriat de Legile Justiției
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro