Kovesi prinsă cu minciuna de o susținătoare

by “EXPLOZIV/ Kovesi prinsă cu MINCIUNĂ de o susținătoare Jurnalista Sorina Matei o acuză pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, de minciună după explicațiile date public joi privind refuzul de a fi audiată în Comisia parlamentară a alegerilor din 2009. Sorina Matei era cunoscută ca o susținătoare a șefei DNA. […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“EXPLOZIV/ Kovesi prinsă cu MINCIUNĂ de o susținătoare

Jurnalista Sorina Matei o acuză pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, de minciună după explicațiile date public joi privind refuzul de a fi audiată în Comisia parlamentară a alegerilor din 2009.


Sorina Matei era cunoscută ca o susținătoare a șefei DNA.

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a precizat, într-o adresă trimisă Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, că nu se va prezenta la audierile din Parlament din 14 iunie, subliniind că plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât că „procurorii nu pot fi citați și obligați să se prezinte în calitate de martori în fața Comisiilor parlamentare, deoarece, conform normelor constituționale, fac parte din autoritatea judecătorească”.


POSTAREA SORINEI MATEI:

Nu s-a prins nimeni astăzi că decizia plenului CSM din 2007, care oricum n-are valoare de lege, a fost invocată azi trunchiat pentru că se referă la faptul că procurorii nu pot fi citaţi şi obligaţi să se prezinte în faţa comisiilor de anchetă dacă este vorba doar de atribuţiile de serviciu ale lor. Pentru că aceeaşi hotărâre a plenului CSM spune următoarele la acelaşi punct 12: „De asemenea, s-a hotarat ca, in mod exceptional, pot participa in calitate de invitati la Comisiile parlamentare atunci cand este necesara clarificarea unor aspecte de natura tehnica sau a unor informatii de interes public„.
Cum nu era vorba de atribuţii de serviciu/ dosar penal, ci de prezenţa într-o sufragerie în noaptea alegerilor din 2009 şi dezbaterea a ajuns de interes public, nu putea să se invoce această hotârâre. Nişte schepsisuri sunt şi la deciziile CCR. Dar la aşa ţară, aşa presă, aşa conducători, aşa profitori.
P.S. A se consulta întreaga discuţie şi decizie din CSM din 24 mai 2007″[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/exploziv-kovesi-prinsa-cu-minciuna-de-o-sustinatoare/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Agenția de presă a Germaniei despre Centenar: România sărbătorește 100 de ani de la momentul în care a anexat o parte din Ungaria
SUA cer Parlamentului României să respingă legile Justiției care slăbesc statul de drept! SUA au creat Statul Paralel din România! SUA au încercat să transforme România într-un stat totalitar!
Protestatarii #rezist, gesturi provocatoare de Ziua Națională: România moare în Piața Victoriei și huiduieli la Arcul de Triumf
Demisia, Laura Codruța Kovesi! Demisia, Augustin Lazăr! DNA-ul americanilor a încălcat Constituția României atunci când a anchetat Guvernul României!
SRI mai are 64 de protocoale în afară de cel denunțat cu DNA
Conspirația DNA împotriva României! Globaliștii SUA-UE-Soros au creat și susțin Statul Paralel din România! Globaliștii SUA-UE-Soros au încercat să transforme România într-un stat totalitar!
Globaliștii SUA-UE-Soros nu vor legea răspunderii magistraților! Globaliștii SUA-UE-Soros sunt cei care au finanțat și susținut crearea Sistemului Represiv din România! Totul sub pretextul "luptei anticorupție"!
Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, despre evenimentele din 10 august 2018 și manipulări, falsuri, minciuni
Cosmin, devenit cunoscut după ce s-a fotografiat cu tricolorul de Ziua Maghiarilor, a fost lovit pe o stradă din Sfântu Gheorghe de unguri
Legea răspunderii magistraților: Judecătorii și procurorii vor răspunde material pentru erorile judiciare
Anarhia - între judecata străzii și judecata magistraților activiști
Argumente pentru a spune nu monarhiei în România! România trebuie să rămână republică!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro