La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța “pierderea” a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva…

by Sursa de finantare a atentatelor de la 11 septembrie 2001 a fost intotdeauna ignorata. In raportul 9/11 se considera “nesemnificativa”, caci daca s-ar fi urmarit s-ar fi ajuns la elementele criminale din interiorul guvernului SUA si din serviciile secrete. Chiar si fara urmarirea sursei de finantare, analizand totul ajungem […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Sursa de finantare a atentatelor de la 11 septembrie 2001 a fost intotdeauna ignorata. In raportul 9/11 se considera “nesemnificativa”, caci daca s-ar fi urmarit s-ar fi ajuns la elementele criminale din interiorul guvernului SUA si din serviciile secrete. Chiar si fara urmarirea sursei de finantare, analizand totul ajungem la aceleasi elemente criminale.

Nu o sa prezentam, aici, informatiile pe larg cu privire la modul de desfasurare a operatiunii “Steag Fals”[1] de la 11 septembrie 2001, operatiune descrisa in articolele anterioare pe larg. Acum, succint, vom prezenta un aspect mai putin cunoscut al acestor atentate despre care putina lume stie.


La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apararii al Statelor Unite ale Americii, Donald Rumsfeld, anunta ca “nu putem urmari 2,3 trilioane de dolari in tranzactii” in sensul de “pierdere” acestei sume uriase de bani.

Orice suma de bani, care are rolul de a finanta asa-zisa “aparare”, poate fi urmarita. A spune, efectiv, ca nu gasesti o suma uriasa de bani in tranzactiile efectuate, inseamna ca suma ai ascuns-o si utilizat-o intr-un alt scop, caci 2,3 trilioane de dolari nu se pot evapora.


Aparatorii lui Donald Rumsfeld sustin ca, noi, conspirationistii am interpretat in mod “tendentios” si “gresit” afirmatia sa. Potrivit lor, Donald Rumsfeld n-ar fi spus ca banii au disparut, ci doar ca sistemele lor sunt depasite (invechite) si nu pot urmari tranzactiile intre departamente.

donald-rumsfeld-11-septembrie-2001-911-pentagon

Cu alte cuvinte, “banii au existat, n-au disparut”[2], doar ca, ce sa vedeti, este prea complicat pentru a urmari traseul lor. Va dati seama, Pentagonul, care utilizeaza tehnologie cu peste 50 de ani fata de ceea ce se cunoaste oficial, este depasit de computerele invechite si nu poate tine contabilitatea banilor.

Video

SURSE

  1. http://knowterrorists.com/missing-2-3-trillion-prove-911-was-an-inside-job/
  2. https://www.metabunk.org/debunked-rumsfeld-says-2-3-trillion-missing-from-the-pentagon.t165/
  3. Foto: pinterest.com
  4. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Președintele Siriei, Bashar al-Assad, mesaj către SUA și UE: "Dacă vă îngrijorează refugiații, nu mai sprijiniți teroriștii!"
Aspecte şocante, revoltătoare, pe care guvernul SUA se străduieşte din răsputeri să le ascundă
Metroul din Londra renunță la expresia "doamnelor și domnilor", de dragul genului neutru
Bill Gates s-a întâlnit cu președintele Trump pentru a opri ancheta privind siguranța vaccinurilor
Donald Trump ameninţă să „distrugă în totalitate“ Coreea de Nord! SUA dorește să aducă "democrația" în Coreea de Nord, așa cum au adus-o în Irak, Afganistan, fosta Iugoslavie, Vietnam...
Trump vrea să declasifice documente despre asasinarea lui John F. Kennedy. Se vor declasifica unele informații, în nici un caz adevărul. Iluminații l-au asasinat pe Președintele John F. Kennedy!
Ungaria acuză SUA de "imixtiune în afacerile interne", după ce Washingtonul a lansat un proiect de finanțare a presei ungare
Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Un reporter de la ziarul Times a descoperit că trupele NATO finanţează talibanii
SUA: Colegiul Sfintei Cruci pornește cruciada împotriva simbolurilor creștine pentru a nu încuraja „islamofobia”
Englezii vor putea fi judecaţi şi condamnaţi pentru ceea ce ar putea gândi. Realitate tip "1984" pe site-ul poliţiei londoneze!
Legea Copyright-ului - planul Uniunii Europene de a cenzura internetul
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro