La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța „pierderea” a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva…

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sursa de finantare a atentatelor de la 11 septembrie 2001 a fost intotdeauna ignorata. In raportul 9/11 se considera „nesemnificativa”, caci daca s-ar fi urmarit s-ar fi ajuns la elementele criminale din interiorul guvernului SUA si din serviciile secrete. Chiar si fara urmarirea sursei de finantare, analizand totul ajungem la aceleasi elemente criminale.

Nu o sa prezentam, aici, informatiile pe larg cu privire la modul de desfasurare a operatiunii „Steag Fals”[1] de la 11 septembrie 2001, operatiune descrisa in articolele anterioare pe larg. Acum, succint, vom prezenta un aspect mai putin cunoscut al acestor atentate despre care putina lume stie.


La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apararii al Statelor Unite ale Americii, Donald Rumsfeld, anunta ca „nu putem urmari 2,3 trilioane de dolari in tranzactii” in sensul de „pierdere” acestei sume uriase de bani.

Orice suma de bani, care are rolul de a finanta asa-zisa „aparare”, poate fi urmarita. A spune, efectiv, ca nu gasesti o suma uriasa de bani in tranzactiile efectuate, inseamna ca suma ai ascuns-o si utilizat-o intr-un alt scop, caci 2,3 trilioane de dolari nu se pot evapora.


Aparatorii lui Donald Rumsfeld sustin ca, noi, conspirationistii am interpretat in mod „tendentios” si „gresit” afirmatia sa. Potrivit lor, Donald Rumsfeld n-ar fi spus ca banii au disparut, ci doar ca sistemele lor sunt depasite (invechite) si nu pot urmari tranzactiile intre departamente.

donald-rumsfeld-11-septembrie-2001-911-pentagon

Cu alte cuvinte, „banii au existat, n-au disparut”[2], doar ca, ce sa vedeti, este prea complicat pentru a urmari traseul lor. Va dati seama, Pentagonul, care utilizeaza tehnologie cu peste 50 de ani fata de ceea ce se cunoaste oficial, este depasit de computerele invechite si nu poate tine contabilitatea banilor.

Video

SURSE

  1. http://knowterrorists.com/missing-2-3-trillion-prove-911-was-an-inside-job/
  2. https://www.metabunk.org/debunked-rumsfeld-says-2-3-trillion-missing-from-the-pentagon.t165/
  3. Foto: pinterest.com
  4. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Propaganda multiculturalismului le-a trimis la moarte pe studentele scandinave. R. Spencer: "Stânga furnizează victime inocente statului islamic!"
Noua Ordine Mondială: Globaliștii sunt la un pas de a-şi realiza visele cele mai ascunse
Saddam Hussein - 10 ani de la condamnarea la moarte! SUA și Marea Britanie au adus haosul și terorismul în Orientul Mijlociu!
Jurgen Todenhofer, jurnalist german care a petrecut zece zile alaturi de teroristii ISIS: "finantarea ISIS vine de la monarhiile din Golf."
Băncile, Sistemul Monetar Internațional, Rezerva Fracționară, dobânda și sclavia monetară a oamenilor
Operațiunea Gladio: Atentatul de la Bologna, Italia (1980) a fost comis de către CIA, MI6 și NATO
Americanii declară război Noii Ordini Mondiale și își cer înapoi drepturile și libertățile
Guvernul Mondial și Marea Resetare: Dictura Globală, Fără Proprietate, Inteligența Artificială și Transumanism. Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: “Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice”. Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții”
Controlul oamenilor prin utilizarea spectrului electromagnetic
Robert Kennedy Jr., discurs fabulos în fața protestatarilor din Berlin (30 august 2020)
Covid-19 are legătură cu Marea Resetare pe care au anunțat-o globaliștii de la Forumul Economic de la Davos. L-au invitat pe Donald Trump la Forumul Economic de la Davos, iar Donald Trump a refuzat să accepte Marea Resetare: "Ne-am angajat să păstram măreția creației lui Dumnezeu și frumusețea naturală a lumii noastre. Nu vom lăsa niciodată socialiștii radicali să distrugă economia și să ne ruineze țara"
O istorie a Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial - planul Iluminatilor pentru intreaga lume
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...