La data de 29 martie 2019, Marea Britanie va ieși oficial din Uniunea Europeană (Noua Uniune Sovietică)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Guvernul britanic a anunțat când va ieși, oficial, Marea Britanie din UE. Avertismentul Theresei May

Guvernul Marii Britanii a anunțat, joi, că se va despărți oficial de Uniunea Europeană la 29 martie 2019, ora 23.00 GMT.

UPDATE 14.50: Premierul britanic Theresa May i-a avertizat, vineri, pe parlamentarii care se opun Brexitului că nu va tolera vreo încercare de a obstrucționa sau opri acest proces, informează News.ro.


Nu vom tolera nicio încercare de folosire a căii amendării proiectului de lege în scopul blocării voinţei democratice a poporului britanic, într-o încercare de încetinire sau de oprire a plecării noastre din Uniunea Europeană. Vom părăsi Uniunea Europeană pe 29 martie 2019”, scrie premierul în ziarul The Daily Telegraph.

Acest avertisment are loc în contextul în care britanicul John Kerr, cel care a redactat articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, care oferă o cale de ieşire din UE, invocat în martie de Londra, repetă vineri că acest proces nu este ireversibil.


„Ne putem răzgândi în orice moment al procesului”, a spus el.

29 martie 2019, ziua „ieșirii” din UE

„Am ascultat membri ai publicului și ai parlamentului și am făcut această modificare pentru a elimina orice confuzie sau preocupare privind sensul ‘zilei ieșirii’ (din UE). Acest pas important demonstrează abordarea noastră pragmatică a acestei legislații vitale”, a declarat ministrul pentru Brexit, David Davis, informează Reuters, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, autorul Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona urmează, însă, să contrazică ideea că ieșirea Regatului Unit din UE este inevitabilă.

John Kerr, ambasadorul britanic la Uniunea Europeană din 1990 până în 1995, urmează să țină vineri un discurs la Londra în care va afirma că „în timp ce discuțiile despre divorț continuă, părțile mai sunt căsătorite. Reconcilierea mai este posibilă”.

În opinia lui Kerr, care a contribuit la redactarea articolului invocat pentru Brexit, premierul Theresa May trebuie să înceteze cu inducerea în eroare a alegătorilor și să recunoască adevărul că Regatul Unit poate abandona unilateral negocierile.

„Încă mai avem toate drepturile unui stat membru, inclusiv dreptul de a ne răzgândi”, citează Reuters din fragmentele de discurs date publicității joi de biroul lui Kerr.”[1][2][3]

SURSE

  1. https://www.news.ro
  2. https://www.agerpres.ro
  3. http://stirileprotv.ro/brexit/guvernul-theresei-may-anunc-a-cand-va-iec-i-oficial-marea-britanie-din-ue.html
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

ASTRA TR-3B - aeronava triunghiulară antigravitațională
Norvegia primul stat ateu neo-marxist. Molohul care confiscă copiii creștinilor
În anul 2003, Agenția Proiectelor de Cercetare Avansate pentru Apărare (DARPA) a lansat programul Interfețe Creier-Mașină
Organizația Mondială a Sănătății dă înapoi și cere liderilor lumii să nu mai instituie carantina generalizată pentru a combate pandemia de coronavirus
Neomarxiștii conduc Franța: Franța a interzis prin lege site-urile pro viață. Cei ce încalcă legea riscă închisoarea
Emil Străinu - "Fuhrerul și arma finală"
Globaliștii UE sunt deranjați de faptul că naționalistul Viktor Orban a câștigat alegerile în Ungaria
Benjamin Fulford – crearea noii religii planetare şi Noua Ordine Mondială ar urma să fie implementate de la 1 mai 2016
Organizația Mondială a Sănătății este "creierul" care ordonă tuturor țărilor de pe planetă să impună restricții, măști, distanțarea fizică, vaccinarea obligatorie. OMS a cerut țărilor să folosească testele RT-PCR și a ordonat ca autopsiile să fie interzise, pentru ca oamenii să nu afle adevărul despre cauza deceselor. Politicienii, mass-media, medicii și Organizația Mondială a Sănătății au ascuns oamenilor informații esențiale cu privire la imunitatea colectivă naturală. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Protocoalele de la Toronto – planul de înrobire a lumii
Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi "Big Brother" !
Biserica Norvegiei spune "Da" căsătoriilor religioase între persoane de același sex
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Jurnalistul american, care l-a făcut „sociopat și instabil” pe Trump, susține că SUA ar trebui să impună sancțiuni economice României și că America ar trebui să-și folosească influența pentru a o readuce pe Laura Codruța Koveși în fruntea DNA

Meditația poate îmbunătăți funcționarea sistemului imunitar

Initium – o substanță extrem de toxică testată în premieră mondială pe români
Oficialii rusi, ceceni, sirieni si iranieni sustin ca ISIS au fost creati de CIA, MI6 si MOSSAD ! Acestia spun adevarul asa cum este !

Dezvăluiri despre radiaţiile emise de antenele 5G

Închide