La G-20 a avut loc și un dialog secret între Trump și Putin

by “Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a avut două întâlniri cu omologul său rus, Vladimir Putin, la summitul G-20 din 7 iulie, a confirmat marți un oficial de la Casa Albă, citat de Reuters. Despre prima s-a relatat pe larg la momentul respectiv, dar a doua a rămas secretă până […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a avut două întâlniri cu omologul său rus, Vladimir Putin, la summitul G-20 din 7 iulie, a confirmat marți un oficial de la Casa Albă, citat de Reuters. Despre prima s-a relatat pe larg la momentul respectiv, dar a doua a rămas secretă până acum.

A doua conversație între cei doi a avut loc în timpul unui dineu pentru șefii de stat participanți la evenimentul de la Hamburg, a afirmat Ian Bremmer, președintele firmei de consultanță de risc politic Eurasia Group, primul care a dezvăluit existența dialogului respectiv într-o notă către clienți.


La scurt timp după ce agențiile de presă au menționat a doua întâlnire între cei doi șefi de stat, Casa Albă a minimalizat importanța ei: un oficial a afirmat că a fost “doar o scurtă discuție”. El a precizat că Trump și Putin au folosit serviciile translatorului rus, întrucât translatorul care îl însoțea pe președintele american nu cunoștea limba rusă.

Imaginile televizate de la dineu au arătat că lângă Vladimir Putin a fost așezată la masă Melania Trump, soția președintelui Statelor Unite. Bremmer a afirmat că Trump s-a ridicat de la masă, în timpul dineului, și a discutat timp de o jumătate de oră cu președintele rus, “în particular și animat”, asistat doar de translatorul lui Putin.


Bremmer mai susține că absența unui translator american i-a mirat pe participanții la dineu și ar fi constituit o încălcare a protocolului național de securitate.

AGERPRES/(AS — editor: Marius Hosu, editor online: Daniela Juncu)”[1]

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2017/07/19/la-g-20-a-avut-loc-si-un-dialog-secret-intre-trump-si-putin-02-56-06
  2. Foto: Michael Klimentyev Sputnik Kremlin Pool/EPA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Implicarea SUA în fraudarea alegerilor prezidenţiale din Mexic în 2006
Raport financiar: americanii s-au umplut de bani pe seama românilor
SUA: 20 milioane dolari pentru a contracara "amenințarea rusă"
SUA: Ascensiunea clasei conducătoare
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Serviciile secrete din SUA nu sunt de acord cu declasificarea dosarelor asasinării Președintelui John Fitzgerald Kennedy
SUA dă înapoi în criza nord coreeană
În România, SUA și UE dețin controlul asupra economiei, mass-media, culturii, educației, politicului, serviciilor de informații, armatei
Ambasadorul lui Obama în Siria recunoaște: "Planul americanilor de a-l răsturna de la putere pe Assad a eșuat. Am crezut că dezintegrarea Siriei era inevitabilă, dar acest scenariu nu mai poate fi pus în practică"
SUA şi NATO datorează scuze și despăgubiri financiare poporului sârb
Putin: "Statele Unite mereu au intervenit în alegerile din Rusia"
României i se cere să întrerupă relațiile diplomatice cu Coreea de Nord! Americanii se cred stăpânii lumii!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro