La nivel mental, intuiţia se poate manifesta ca o claritate, o iluminare, o înţelegere foarte rapidă a unei probleme cu care ne confruntăm

Distribuie!

„Motivul pentru care multe persoane nu reuşesc să îşi acceseze propria intuiţie este pentru că nu îşi cunosc mintea. Aceasta poate fi un ajutor în ceea ce ne propunem să facem în viaţă sau ne poate bloca total planurile. Prin urmare, primul pas pentru accesarea intuiţiei este acceptarea la nivel mental a faptului că putem facem acest lucru.

La fel de important este să avem încredere în noi înşine că ne putem conecta la propria intuiţie, ca şi deconectarea de la influenţele, de la informaţiile care vin din exterior şi care de cele mai multe ori ne spun că nu este bine să mergem pe acest drum.


”Programarea mentală este un alt pas spre accesarea rapidă a propriei intuiţii. Astfel, mă programez să găsesc, să atrag şi să obţin sursele care mă inspiră. Pentru a face acest lucru, e necesar să îmi reamintesc când şi cum am avut acces la propria mea intuiţie şi să încep să retrăiesc acel moment. Făcând asta, intru în rezonanţă cu propria intuiţie. Energia intuiţiei se va manifesta ca o stare mai intensă într-o anumită zonă a corpului. Poate fi o stare generală de bucurie, de fericire, de curaj, de reuşită, de încredere, dar această stare se poate manifesta într-un punct anume ca şi centru. De pildă, când intuiţia se manifestă sub forma bucuriei, aceasta este percepută de cele mai multe ori în zona abdominală. La nivel mental, intuiţia se poate manifesta ca o claritate, o iluminare, o înţelegere foarte rapidă a unei probleme cu care ne confruntăm”, explică psihologul Stelian Chivu.

Un alt pas este să ajungem să ne cunoaştem din ce în ce mai bine interiorul. Aflăm astfel că intuiţia se poate manifesta la noi în zona capului, sub forma unei clarităţi mentale, în zona gâtului, sub forma unei fluenţe în exprimare, iar odată ce avem aceste informaţii, putem să le accesăm mult mai uşor.


”Putem direcţiona energie în aceste zone prin respiraţie. Controlul respiraţiei este esenţial. Emoţiile pozitive, de frecvenţă înaltă te fac să respiri încet, profund şi rar, pe când emoţiile intense te fac să respiri rapid. Asta înseamnă să te cunoşti şi să te conectezi la tine, la interiorul tău”, susţine psihologul Stelian Chivu.”

Sursa: https://adevarul.ro/locale/galati/care-legatura-intuitie-neurotransmitatoriiresponsabili-placere-suprimarea-durerii-1_5c2f49bfdf52022f7538b94c/index.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...