Lacul Anjikuni (Canada), un loc plin de mistere

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„In regiunea indepartata Kivalliq, Nunavut, in Canada, se gaseste un lac plin de mistere, in jurul caruia planeaza inca multe intrebari. Ei bine, multi cred ca lacul ar fi responsabil de disparitia locuitorilor unui sat intreg. In noiembrie 1930, un vanator a ajuns in satul de langa lacul Anjikuni, descoperind cu stupoare ca satenii disparusera, lasand in urma lor gospodariile intacte.

In plus, se pare ca mai multe morminte din cimitir fusesera deschise si golite, iar in apropierea satului 7 caini murisera de foame, in ciuda hranei aflate in apropiere. Multe ipoteze au circulat de-a lungul timpului cu privire la strania disparitie, de la extraterestri si vampiri pana la fantome. Misterul nu a fost elucidat nici pana astazi.”[1]


SURSE

  1. https://ziare.com/magazin/fenomen/10-locuri-la-fel-de-misterioase-ca-triunghiul-bermudelor-galerie-foto-1234883
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...