Lacul Titicaca, misterele unei lumi dispărute și cu numeroase întrebări fără răspunsuri

Distribuie!

Lacul Titicaca era numit de cercetătorul francez Cousteau Lacul Misterelor. Este situat între Bolivia și Peru, la o altitudine de 4000 de metri, are o lungime de 200 km și o lățime de 60 km.

Despre Lacul Titicaca se spune că este una dintre porțile de unde se ajunge în interiorul Pământului. Lacul este locul unde au fost ascunse comori fabuloase și totodată locul unde se ascund vizitatorii care vin din ceruri. Indigenii numeau aceste entități oameni condor pentru că puteau zbura.


Lacul dispune de insule formate din trestie, pe care locuiesc peste 2000 de persoane. Lacul este relicva a unui diluviu catastrofic.

Cercetătorul Cousteau declara, este posibil ca în interiorul lacului să existe un oraș acoperit cu un strat de nămol de 40 de metri. În anul 2010, a fost descoperită în adâncurile lacului o structură de piatră care a confirmat afirmația lui Cousteau.


În munții din apropiere au fost descoperite mai multe piste cu urme radioactive care fac legătura între lac și o grotă, despre care se spune că duce în interiorul Pământului.

Cronici spaniole din secolul al XVI-lea descriu descoperirea unor cranii gigant cu dinți lungi în grotele din Anzi. Sunt cercetători care susțin că aceste cranii ar fi aparținut atlanților care ar fi migrat în acea zonă.

Fabuloasa comoară incașă

În adâncurile lacului se află ascunsă o importantă cantitate de aur. Ca să-și salveze regele, incașii au negociat cu Pissaro, conducătorul spaniolilor, eliberarea acestuia. Spaniolii au cerut o importantă cantitate de aur, pentru a-l elibera pe rege.

 

Pentru că nu au respectat înțelegerea făcută, l-au omorât pe rege, incașii au ascuns comoara în interiorul lacului.
În anul 2013, mai mulți scafandri care făceau parte dintr-o echipă de cercetători belgieni au reușit să recupereze câteva obiecte din aur. Cercetările au fost anevoioase, din cauza stratului mare de nămol de pe fundul lacului.

Puerta de Mayu, poarta interdimensională

Puerta de Mayu este o structură din piatră care se află în apropierea lacului Titicaca. Localnicii povestesc că incașii deschideau această poartă cu ajutorul unui dispozitiv din aur și treceau într-o altă dimensiune.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/lacul-titicaca-misterele-unei-lumi-disparute-si-cu-numeroase-intrebari-fara-raspunsuri
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...