Lady Babushka, misterioasa femeie de la asasinatul lui Kennedy

Distribuie!by “Lady Babushka a fost femeia misterioasă, care apărea în fiecare fotografie realizată în ziua în care a fost asasinat președintele american John F. Kennedy. Această femeie a fost căutată de serviciile secrete americane pentru o perioadă lungă de timp, dar nu a mai fost niciodată găsită. În după-amiaza zilei […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Lady Babushka a fost femeia misterioasă, care apărea în fiecare fotografie realizată în ziua în care a fost asasinat președintele american John F. Kennedy.

Această femeie a fost căutată de serviciile secrete americane pentru o perioadă lungă de timp, dar nu a mai fost niciodată găsită.


În după-amiaza zilei de 22 noiembrie 1963, președintele american John F. Kennedy a fost împușcat în timp ce efectua o vizită oficială, într-o mașină decapotabilă, în orașul american Dallas.

Imediat după ce a fost asasinat președintele american s-a instalat haosul ți panica pe străzile din Dallas. Serviciile secrete americane au încercat rezolvarea cazului și descoperirea criminalului, dar lucrurile au luat o întorsătură ciudată. Televiziunile americane și-au întrerupt programele obișnuite și au transmis știri pentru mai bine de 4 zile fără oprire.


Toată lumea dorea dezlegarea misterului american, dar lucrurile deveneau imposibile.

CINE L-A UCIS PE KENNEDY ȘI CU CE SCOP?

Serviciile secrete americane început să interogheze toți oamenii care apăreau în diversele fotografii sau în filmările video. Un personaj misterios s-a născut atunci și era femeie de vârstă mijlocie, care culmea, apărea în toate fotografiile și în filmări.

I-a fost dat numele de scenă Lady Babushka pentru că semăna foarte bine cu o rusoaică de vârsta mijlocie. Blondă, înaintă și cu o constituție solidă, Lady Babushka a devenit brusc personajul cel mai misterios din întregul eveniment.

Martorii oculari au declarat că femeia în cauză a fost observată în mână cu un aparat foto și a realizat numeroase fotografii cu președintele american mort. Ea a atras atenția autorităților, care au făcut toate eforturile posibile s-o găsească pe această femeie, dar totul a fost în zadar.

Lady Babushka a devenit astfel un personaj controversat. S-a lansat ideea că ar fi făcut fotografiile în cauză pentru cel care comandase asasinatul pentru că altfel nu se poate explica cauza pentru care nu le-a făcut publice și de ce a dispărut fără urmă.

Mai târziu, în 1970, o persoană pe nume Beverly Oliver apare în public și susține că este Babushka Lady. În cele din urmă s-a dovedit a nu fi Lady Babushka și astfel mitul a rămas intact.

Nici în ziua de astăzi nu se cunoaște cine a fost această misterioasă Lady Babushka, dar se speculează și în prezent că ar fi existat o legătură certă între ea si asasinat.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/lady-babushka-misterioasa-femeie-de-la-asasinatul-lui-kennedy
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro