Lady Babushka, misterioasa femeie de la asasinatul lui Kennedy

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Lady Babushka a fost femeia misterioasă, care apărea în fiecare fotografie realizată în ziua în care a fost asasinat președintele american John F. Kennedy.

Această femeie a fost căutată de serviciile secrete americane pentru o perioadă lungă de timp, dar nu a mai fost niciodată găsită.


În după-amiaza zilei de 22 noiembrie 1963, președintele american John F. Kennedy a fost împușcat în timp ce efectua o vizită oficială, într-o mașină decapotabilă, în orașul american Dallas.

Imediat după ce a fost asasinat președintele american s-a instalat haosul ți panica pe străzile din Dallas. Serviciile secrete americane au încercat rezolvarea cazului și descoperirea criminalului, dar lucrurile au luat o întorsătură ciudată. Televiziunile americane și-au întrerupt programele obișnuite și au transmis știri pentru mai bine de 4 zile fără oprire.


Toată lumea dorea dezlegarea misterului american, dar lucrurile deveneau imposibile.

CINE L-A UCIS PE KENNEDY ȘI CU CE SCOP?

Serviciile secrete americane început să interogheze toți oamenii care apăreau în diversele fotografii sau în filmările video. Un personaj misterios s-a născut atunci și era femeie de vârstă mijlocie, care culmea, apărea în toate fotografiile și în filmări.

I-a fost dat numele de scenă Lady Babushka pentru că semăna foarte bine cu o rusoaică de vârsta mijlocie. Blondă, înaintă și cu o constituție solidă, Lady Babushka a devenit brusc personajul cel mai misterios din întregul eveniment.

Martorii oculari au declarat că femeia în cauză a fost observată în mână cu un aparat foto și a realizat numeroase fotografii cu președintele american mort. Ea a atras atenția autorităților, care au făcut toate eforturile posibile s-o găsească pe această femeie, dar totul a fost în zadar.

Lady Babushka a devenit astfel un personaj controversat. S-a lansat ideea că ar fi făcut fotografiile în cauză pentru cel care comandase asasinatul pentru că altfel nu se poate explica cauza pentru care nu le-a făcut publice și de ce a dispărut fără urmă.

Mai târziu, în 1970, o persoană pe nume Beverly Oliver apare în public și susține că este Babushka Lady. În cele din urmă s-a dovedit a nu fi Lady Babushka și astfel mitul a rămas intact.

Nici în ziua de astăzi nu se cunoaște cine a fost această misterioasă Lady Babushka, dar se speculează și în prezent că ar fi existat o legătură certă între ea si asasinat.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/lady-babushka-misterioasa-femeie-de-la-asasinatul-lui-kennedy
  2. Foto: efemeride.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Terorismul sub "Steag Fals": Big Brother, Stat Polițienesc și sfârșitul libertății umane
Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică
Departamentul de stat american nervos după noile acuzații ale Turciei privind implicarea CIA în puci
Institutul Tavistock din Londra: centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor, unde lucreaza cei mai macabri psihiatri de pe Planeta!
Soros tulbură din nou apele în Europa și își apără „societățile deschise”: UE este înconjurată de puteri ostile - Rusia lui Putin, Turcia lui Erdogan și America pe care lui Trump i-ar placea să o creeze, dar nu poate!
Bazele subterane din Marea Britanie
Credibilitatea versiunii oficiale în legătură cu evenimentele de la 11 septembrie 2001: tragi-comedie
Vladimir Putin îi răspunde unui jurnalist de la BBC
Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume”
Rusia acuză SUA că "mimează" lupta împotriva Stat Islamic în Irak şi Siria. SUA îi protejează pe teroriștii ISIS, deoarece SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
Războiul meteorologic: SUA au început să exploreze acest domeniu după Al Doilea Război Mondial şi au finanţat cercetări în acest sens. Începând din 1967, în timpul războiului din Vietnam, proiectul numit "Popeye Project" a avut drept obiectiv prelungirea sezonului musonului, spre a se ajunge la împotmolirea mişcărilor de trupe şi a logisticii vietnameze în jungla mlăştinoasă
Conspiratia microcipurilor RFID - implanturi cu microcipuri RFID pentru toti oamenii in Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial a/al Iluminatilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...