Latura ascunsă a sistemului financiar

Distribuie!

„În ceea ce privește informațiile care nu sunt la vedere (nu sunt accesibile în media centrală), Benjamin Fulford, de exemplu, face numeroase referiri la resorturile oculte ale sistemului financiar global, precum și la semnalele pe care sursele sale din interiorul unor agenții guvernamentale le oferă cu privire la iminenta resetare monetară globală.

În esență, Fulford spune că sistemul monetar global a fost creat de către Kabala masonică internațională în anul 1871. Sistemul a fost structurat sub autoritatea statului american, care este de fapt o corporație deținută de „elite” și denumită în acte „US Inc. Corporation” (detalii aici sau aici).


Până în anul 1913, SUA a ajuns în cele din urmă să fie la discreția grupărilor oculte Illuminati, Bilderberg, Comisia Trilaterală, Skull and Bones, G8, a unor bancheri și altor părți private controlate de familia Rothschild, de Coroana britanică și de Vatican.

Prin instituirea mecanismului IRS (Internal Revenue Service, agenție care colectează taxa pe proprietatea privată în scopul de a finanța guvernul federal) banii de la marea masă a populației ajung în proprietatea Rezervei lor Federale (Banca FED).


În mod asemănător sunt colectate sume uriașe care ajung în proprietatea Băncii Regale a Londrei (Queenʼs Bank of London) și a Băncii Vaticanului. Un film documentar foarte util pentru înțelegerea rolului pe care îl au aceste trei mari centre de putere mondială este Trei orașe-stat conduc lumea. Din cele trei mari centre financiare, banii sunt puși în circulație pentru lichiditățile tuturor băncilor centrale private (deținute de „Elită”) din întreaga lume.

Pentru a produce și mai mulți bani, FED a recurs efectiv la tipărirea de valută în cantități uriașe. Până în 1932, FED a tipărit atât de multă bancnotă, încât US Inc. Corporation a fost adusă în faliment (detalii aici sau aici). Falimentul a fost generat de faptul că noii bani tipăriți nu mai puteau fi echivalați de cantitatea insuficientă de aur deținută de bancheri. Din acest motiv, ei au provocat criza financiară foarte severă din anul 1933, cunoscută și ca „Marea Depresiune”.

Bancherii au urmărit de fapt o resetare financiară și în acest scop ei au forțat guvernul SUA (prin decizia H.J.R. 192, sesiunea nr. 73 a Congresului, din data de 5 iunie 1933, vezi documentul), să adopte „Rezoluția comună de suspendare a standardului de aur”, ceea ce a implicat și dizolvarea autorității suverane a Statelor Unite. De atunci Congresul și-a cedat suveranitatea Rezervei Federale, renunțând la autoritatea de tipărire a banilor. După anul 1933, FED a stabilit un alt standard de echivalare a dolarului american în aur sau argint.

Așa cum am menționat și mai sus, în anul 1971 sistemul financiar global a fost din nou resetat, atunci când președintele Nixon a eliminat complet echivalarea dolarului printr-un standard de aur.

În cadrul unor dezvăluiri senzaționale, Benjamin Fulford a arătat că în Statele Unite a existat încă din anii 1990 o inițiativă de a re-așeza economia americană (și implicit a lumii) pe un set de reforme administrative mult mai sănătoase. Inițiativa a fost propusă de dr. Harvey Francis Barnard, un filosof de sisteme, care a elaborat până și un proiect de lege, intitulat National Economic Security and Recovery Act(N.E.S.A.R.A.).

Miza acceptării acestei legi era – după cum ne putem imagina – uriașă, atât pentru patrioții americani care s-au coalizat în jurul dr. Barnard, cât și pentru lacheii din Congres ai bancherilor, care nu aveau nici cel mai mic interes să aprobe legea. Lucrurile au ajuns foarte departe întrucât de partea doctorului Barnard s-a alăturat un grup de generali americani care comandau forțele operative „Naval Seals” și „Delta Force”.

Sub amenințarea armelor, în data de 10 octombrie 2000 aceștia au luat cu asalt Casa Albă și l-au obligat pe președintele Bill Clinton să semneze Legea Nesara. Anunțul oficial al introducerii legii urma să fie făcut abia în data de 11 septembrie 2001, de către noul președinte, George Bush jr.

Știm însă ce a urmat, iar atentatul pus la cale de CIA și Mossad se pare că a fost strâns corelat și de obiectivul de a bloca legea NESARA. Generalii care susțineau legea au fost asasinați pe 11 septembrie 2001, cu acoperirea că ar fi fost victime ale unei explozii survenită după ce unul dintre avioanele „deturnate de teroriști” ar fi lovit Pentagonul.

În conformitate cu informațiile deținute de Fulford, patrioții din SUA nu au renunțat la introducerea legii NESARA. Optimist, Fulford estimează că este foarte posibil ca ei să reușească aceasta până la finele anului 2019. Legea NESARA ar introduce o nouă monedă de trezorerie americană, cu valoare în aur (echivalată în active). NESARA ar urma să restabilească și Constituția originară a SUA, dinainte ca statul american să fie abuziv transformat într-o corporație controlată de bancheri. Legea/actul NESARA, în forma sa integrală, poate fi consultată aici.”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=19544
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...