Lavrov dezvăluie cum SUA folosesc Europa împotriva Rusiei

Distribuie!

„Clasa politică americană folosește sancțiuni pentru a rezolva problemele antiruse în detrimentul Europei și europenilor, a declarat ministrul rus al Afacerilor Externe

BUCUREȘTI, 30 nov — Sputnik. Washingtonul implementează politica antirusă cu ajutorul țărilor europene, a declarat Serghei Lavrov într-un interviu acordat ziarului italian Libero.

„Astăzi, este evident că sancțiunile impuse de birocrații de la Bruxelles, conform instrucțiunilor de la Washington, au lovit producătorii europeni ca un bumerang. Ei și-au pierdut o parte din pozițiile lor pe piața rusă și continuă să sufere pierderi considerabile. Statele Unite nu au suferit niciun prejudiciu deoarece rata comerțului nostru este scăzută. Deci, ca rezultat, elita americană dorește să-și rezolve problemele antiruse în detrimentul Europei și europenilor „, a spus Serghei Lavrov.

Uniunea Europeană a emis sancțiuni împotriva Moscovei în martie 2014 din cauza crizei ucrainene și a faptului că Peninsula Crimeea era atașată Federației Ruse. Ca răspuns, Moscova și-a limitat importurile de bunuri din țările care au introdus sancțiuni împotriva acesteia.

Potrivit experților, sancțiunile antiruse nu au avut rezultatele așteptate. În plus, acestea au provocat și daune grave economiilor din țările care le-au adoptat.”[1]

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/Rusia/20171130/15859298/lavrov-usa-europe-sanctions.html
  2. Foto: romanialibera.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...