Legătura dintre Adolf Hitler și Antarctica

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Primele expediţii germane spre Antarctica au avut loc încă din anii 1901-1903. Începând cu 1938 naziştii au început să trimită numeroase expediţii spre regiunea Queen Maud din Antarctica. Majoritatea acestor frecvente şi constante expediţii porneau din Africa de Sud. Au fost cartografiaţi peste 370.000 km pătraţi, germanii descoperind vaste regiuni care nu erau acoperite de gheaţă, lacuri cu apă caldă şi numeroase peşteri.

Diferite echipe ştiinţifice au fost trimise în aceste zone: botanişti, zoologi, biologi marini etc, în această misiune secretă fiind implicate multe divizii din guvernul nazist. Toate aceste expediţii au culminant prin revendicare de către Germania a acestor teritorii. Numele ales pentru această colonie a fost Neuschwabenland.


Înainte de sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, două submarine, U-530 şi U-977, au adus în Antarctica oameni de ştiinţă care aveau preocupări şi studii dezvoltate în domeniul discurilor anti-gravitationale şi toată logistică necesară. Cele două submarine nemţeşti au fost capturate în zona coastei Argentinei, iar echipajele au fost interogate de marină SUA.

În emisfera sudică în vara 1946–1947, UŞ Navy par să fi „invadat” Antarctica cu un mare număr de soldaţi. Operaţiunea, denumită Highjump, a fost clasificată. În 1958, 3 bombe nucleare au fost detonate în regiune, ca parte a unei alte operaţiuni secrete a USA cu nume de cod Argus.”[1][2]


SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/specialistii-rusi-dezvaluie-ca-antarctica-nu-este-ceea-ce-ni-se-spune
  2. https://www.dcnews.ro/mister-antarctica-nu-este-ceea-ce-ni-se-spune_570005.html
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Jules Verne - "O călătorie spre Centrul Pământului"
Operațiunea Highjump: În 1946-1947, amiralul Richard E. Byrd a condus 4.000 de militari din SUA, Marea Britanie și Australia într-o invazie a Antarcticii, crezând că vestitele submarine naziste, lideri de top și trupe militare s-ar ascunde acolo
George Soros se teme de puterea uriașă a partidelor naționaliste: Uniunea Europeană se va destrăma ca Uniunea Sovietică
Michael Pye și Kirsten Dalley - "Civilizații dispărute și secrete ale trecutului"
Iubim soldatul american!
George Soros, finantatorul imigrantilor: "UE trebuie sa accepte cel putin un milion de imigranti in fiecare an!" Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene !
Serviciul francez de informatii intimidează jurnaliștii care îl critică pe Emmanuel Macron
George Friedman scrie că sfârșitul proiectului UE este aproape: UE nu vrea să accepte faptul că Europa este un continent format din multe națiuni unice și nimic mai mult. Analistul scrie că „ideea” UE nu funcționează și n-ar fi funcționat niciodată
Un alt om de ştiinţă care a lucrat în Zona 51 şi care a dorit să facă totul public a fost fizicianul Michael Wolf. Declaraţiile sale au fost mult mai detaliate, ceea ce a determinat din partea agenţiilor americane însărcinate cu păstrarea secretului despre extratereştri, atacuri violente la persoana lui. El a dezvăluit faptul că LED-urile (diode emiţătoare de lumină), superconductivitatea şi tehnologia fibrelor optice se numără printre tehnologiile descoperite prin cercetările realizate asupra resturilor navelor extraterestre prăbuşite
Uniunea Statelor Sud Americane (U.N.A.S.U.R.) - un alt pilon catre Noua Ordine Mondiala! Aceasta este identica cu Uniunea Europeana si cu Uniunea Nord Americana!
Donald Trump a anunțat că retrage SUA din acordul nuclear iranian! Donald Trump este omul globaliștilor!
Polonia: ”Șefii serviciilor erau o amenințare mai mare decât cele care vin din afară”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...