Legături la nivel de stat între președinți și extratereștri

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Întâlnire la nivel de stat este un documentar prezentat de un canal de televiziune american care face o trecere în revistă a președinților americani și relația directă sau indirectă pe care au avut-o cu civilizațiile extraterestre.

Primul președinte american cu care începe această serie de contacte a fost Harry Truman. În anul 1949, el a dat ordin ca armata să doboare OZN-urile.


Eisenhower a urmat aceeași linie. Doborâți OZN-urile, a ordonat el! Acest ordin a fost retras în anul 1950, când el și-a dat seama că tehnologia extratereștrilor este avansată și SUA ar putea beneficia de ea.

Mai mult, autoritățile americane și-au dat seama că nu pot dobori OZN-urile, dat fiind tehnologia spectaculoasă de care beneficiau.


Se spune că, în anul 1950, Eisenhower a avut prima întâlnire cu extratereștri, moment după care și-a schimbat abordarea.

Hubert Humphrey, vice-președinte al președintelui Johnson, a declarat că difuzarea publică a acestor informații pot avea consecințe imprevizibile.

Este o declarație care ne dă de gândit și spune multe, cu toate că este lapidară. Richard Nixon, care fusese vice-președinte al lui Eisenhower, era la curent cu legăturile cu extratereștri. El și anturajul său au făcut o vizită la o bază Air Force pentru a vedea epava unui OZN și cadavrele unor extratereștri.

Fiind foarte interesat de fenomen și mai puțin discret, conducerea Air Force a hotărât ca astfel de informații să ajungă la președinte în mod trunchiat sau chiar deloc.

Jimmy Carter promisese în campania electorală că va face lumină în acest caz. După ce a ajuns președinte, a fost sfătuit să nu se implice și să nu facă declarații, din motive de securitate și de panică națională.

Ronald Reagan, pe vremea când era actor și turna un film pe o colină din Los Angeles, a putut urmări 45 de minute un OZN, împreună cu echipa de filmare.

Dat fiind starea sa de sănătate, pierderi de memorie, informațiile top secret nu-i mai parveneau. Deciziile se luau în culisele puterii.

George Bush, ca fost șef al CIA, a știut să evite cu eleganță acest subiect și să-l țină cât mai secret. Datorită prietenului său, Laurence Rockefeller, care era interesat de fenomenele extraterestre, Clinton a fost întrebat în multe rânduri despre legătura dintre OZN-uri și Air Force.

Diplomat, Clinton făcea o glumă sau schimba subiectul. Hillary l-a rugat pe Rockefeller să nu mai deschidă acest subiect în prezența președintelui pentru că este unul de siguranță națională.

Greada Treaty 1954 aliens ufo

Referitor la Obama, acesta a fost întrebat în mai multe rânduri despre acest subiect. Cu un zâmbet complice, Obama răspundea cu o glumă.

Hillary Clinton a promis că va face lumină în acest caz, dacă ajunge președinte. Cât timp ține o minune?

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/legaturi-la-nivel-de-stat-intre-presedinti-si-extraterestri

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...