Legea antigravitațională va revoluționa secolul al XXI-lea

Distribuie!by “LEGEA ANTIGRAVITAȚIONALĂ VA REVOLUȚIONA SECOLUL AL XXI-LEA Oficialii de la US Air Force anunțau in anul 1969 că proiectul Blue Book s-a încheiat. În realitate, lucrurile nu au stat așa. US Air Force a continuat experimentele prin noul proiect Aquarius. De curând, au fost declasificate documente top secret numite […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“LEGEA ANTIGRAVITAȚIONALĂ VA REVOLUȚIONA SECOLUL AL XXI-LEA

Oficialii de la US Air Force anunțau in anul 1969 că proiectul Blue Book s-a încheiat. În realitate, lucrurile nu au stat așa. US Air Force a continuat experimentele prin noul proiect Aquarius.


De curând, au fost declasificate documente top secret numite MJ12. În documente se vorbește despre recuperarea unui extraterestru numit EBE. Extraterestrul provenea din Zeta Reticuli, o stea binară situată la o distanță de 39 de ani lumină față de Pământ.

La început, proiectul a avut ca obiectiv studierea posibilității construcției unor aparate de zbor asemănătoare OZN-urilor. Utilizarea antigravitației ca mod de propulsie a fost obiectivul principal al proiectului.


Oamenii de știință americani, au cunoscut principiul antigravitaţional după prăbușirea unui OZN, în anul 1947, la Roswell. Epava OZN-ului a fost recuperată și studiată de oamenii de știință.

De multă vreme există opinia între fizicieni, precum că antimateria ar fi sursa de antigravitație. Câmpul gravitațional este un spațiu relativ care are o mișcare accelerată îndreptată înspre centrul planetei. Câmpul antigravitațional are o mișcare accelerată îndreptată dinspre centrul planetei.

Tesla a fost primul om de știință care a studiat antigravitația. El susținea că un zbor cosmic devine posibil cu ajutorului eterului care se găsește din abundență în spațiul cosmic.

Se spune că marile corporații militare utilizează această tehnologie. În anul 2002, reprezentanții companiei Boeing au recunoscut că au in lucru proiecte care se bazează pe forța antigravitațională.

Compania Lockheed a realizat farfuria zburătoare antigravitațională. Ea poate plia spațiul și timpul, fiind echipată cu fascicule de particule neutre. Aceste aparate sunt invizibile pe radar.

Un astfel de aparat are capacitatea să dispară de la baza de decolare și să apară la înălțimi foarte mari, peste 10000 metri. Aparatul se ridică pe verticală la înălțimi foarte mari utilizând teleportarea cuantică.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/legea-antigravitationala-va-revolutiona-secolul-al-xxi-lea
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Câţi oameni, atâtea holograme: Materia nu are cum să fie solidă, pentru că este alcătuită din atomi, iar atomii nu au soliditate. Cum poate atunci un atom fără soliditate să alcătuiască această lume solidă? Nu poate! Şi nici nu o face
Telepatia, demonstrată științific
Medicii sunt șocați: Tămâia e mult mai bună decât chimioterapia, distrugând cu succes celulele canceroase! E uluitor!
Proiectul Solar Warden - programul flotei navelor spaţiale interstelare ale guvernului SUA
Alunecarile in timp - intamplari in care oamenii s-au trezit intr-o alta dimensiune si intr-o alta epoca din trecut! Aceste zone sint cunoscute ca "zone atemporale", loc unde liniile Hartmann se intersecteaza si produc diverse anomalii geomagnetice si electromagnetice!
Culorile aurei
Curiozități despre creierul tău
Fotografia Kirlian şi bioelectrografia Korotkov - Un mare salt înainte în domeniul imagisticii bioenergetice
Program lansat de ProjectCE: detector de OZN-uri si fenomene paranormale ! Numai bun de folosit !
Studiu: Rugăciunea ajută oamenii să își controleze emoțiile și comportamentul
Atomul nu are o structură fizică, noi nu avem o structură fizică, lucrurile fizice nu au, de fapt, niciun fel de structură fizică. Atomii sunt făcuţi din energie invizibilă, nu din materie tangibilă
Astrofizicianul Neil deGrasse Tyson despre adepții teoriei "Pământului plat": "Cu toate că Pământul părea plat pentru oamenii din trecut, care nu aveau cunoștințele și instrumentele tehnologice pentru a cerceta, astăzi avem mai multe dovezi care să arate că planeta noastră este rotundă, inclusiv fotografiile programului Apollo"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro