Legea antigravitațională va revoluționa secolul al XXI-lea

Distribuie!

„LEGEA ANTIGRAVITAȚIONALĂ VA REVOLUȚIONA SECOLUL AL XXI-LEA

Oficialii de la US Air Force anunțau in anul 1969 că proiectul Blue Book s-a încheiat. În realitate, lucrurile nu au stat așa. US Air Force a continuat experimentele prin noul proiect Aquarius.


De curând, au fost declasificate documente top secret numite MJ12. În documente se vorbește despre recuperarea unui extraterestru numit EBE. Extraterestrul provenea din Zeta Reticuli, o stea binară situată la o distanță de 39 de ani lumină față de Pământ.

La început, proiectul a avut ca obiectiv studierea posibilității construcției unor aparate de zbor asemănătoare OZN-urilor. Utilizarea antigravitației ca mod de propulsie a fost obiectivul principal al proiectului.


Oamenii de știință americani, au cunoscut principiul antigravitaţional după prăbușirea unui OZN, în anul 1947, la Roswell. Epava OZN-ului a fost recuperată și studiată de oamenii de știință.

De multă vreme există opinia între fizicieni, precum că antimateria ar fi sursa de antigravitație. Câmpul gravitațional este un spațiu relativ care are o mișcare accelerată îndreptată înspre centrul planetei. Câmpul antigravitațional are o mișcare accelerată îndreptată dinspre centrul planetei.

Tesla a fost primul om de știință care a studiat antigravitația. El susținea că un zbor cosmic devine posibil cu ajutorului eterului care se găsește din abundență în spațiul cosmic.

Se spune că marile corporații militare utilizează această tehnologie. În anul 2002, reprezentanții companiei Boeing au recunoscut că au in lucru proiecte care se bazează pe forța antigravitațională.

Compania Lockheed a realizat farfuria zburătoare antigravitațională. Ea poate plia spațiul și timpul, fiind echipată cu fascicule de particule neutre. Aceste aparate sunt invizibile pe radar.

Un astfel de aparat are capacitatea să dispară de la baza de decolare și să apară la înălțimi foarte mari, peste 10000 metri. Aparatul se ridică pe verticală la înălțimi foarte mari utilizând teleportarea cuantică.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/legea-antigravitationala-va-revolutiona-secolul-al-xxi-lea
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...