Legea Atracției și Puterea Minții

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Datorita turbularilor energetice de care suntem inconjurati pe aceasta planeta in timpul acestor perioade de transformare, este extrem de important sa intelegem reala putere creatoare de care dispune mintea noastra pe aceast pamant.

Mintea noastra reprezinta cea mai puternica unealta de care ne putem folosi aici, pe Pamant. Frecventele pe care le emiti si cele pe care le absorbi iti creaza realitatea. Mintea noastra este proiectorul realitatii voastre fizice pe care o experimentati prin intermediul celor cinci simturi.


Mintea noastra poate fi privita si este asemanatoare cu un radio sofisticat. Toate frecventele sunt disponibile, tot ceea ce-ti doresti se afla acolo undeva pentru tine, doar ca, neavand cunostiintele fundamentale necesare nu ai putut sa accesezi aceasta frecventa. Poporul roman a dat nastere unei expresii foarte adevarate “cine se aseamana se aduna”, aceasta este “Legea Atractiei” sau “Legea Universului”.

mind-control-orwell

Frecventele de vibratie inalta atrag manifestari ale unor vibratii inalte si invers. De aceea este extrem de important sa inveti sa-ti monitorizezi gandurile si emotiile. Daca doresti sa schimbi ceva in viata ta, este foarte important sa incerci sa te simti bine pe cat de mult posibil, prin schimbarea gandurilor negative, adica a frecventelor pe care le emiti.”[1][2]


SURSE

  1. http://e-dimineata.ro/legea-atractiei-si-puterea-mintii-tale/
  2. http://e-dimineata.ro/legea-atractiei-si-puterea-mintii-tale/2
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Misterul numărului 33. Coincidențe stranii sau un adevăr ascuns de ochii noștri?

Cuiul Dacic – realizat dintr-un misterios aliaj care îl face rezistent mii de ani fără să ruginească

Tăblițele de Smarald ale lui Thoth Atlantul conțin istoria omenirii, informații despre Camera Înregistrărilor de sub Marea Piramidă din Egipt și au o vechime de 36.000 de ani

Construcția pe verticală – un plan pentru a dezechilibra energetic, mental, emoțional și spiritual oamenii, îndepărtându-i de Pământ

Ce facem pentru a preveni apariția varicelor

Închide