Legea Big Brother a agentiei britanice de informatii (GCHQ) a fost declarata ilegala ! Aceasta a incalcat grav Drepturile Omului !

Distribuie!by Nu numai in Romania, legile Big Brother, de monitorizare a cetatenilor, au fost declarate ca fiind o incalcare a Drepturilor Oamenilor, ci si in alte tari cum ar fi Marea Britanie. Serviciul de Informatii al Marii Britanii, Government Communications Headquaters (GCHQ) s-a ocupat de interceptarea comunicatiilor in mod ilegal […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu numai in Romania, legile Big Brother, de monitorizare a cetatenilor, au fost declarate ca fiind o incalcare a Drepturilor Oamenilor, ci si in alte tari cum ar fi Marea Britanie. Serviciul de Informatii al Marii Britanii, Government Communications Headquaters (GCHQ) s-a ocupat de interceptarea comunicatiilor in mod ilegal transmitandu-le mai departe catre SUA.

gchq-always-listening-to-our-customers

De pe site-ul Reporter Virtual aflam mai multe:


“Supravegherea în masă a comunicaţiilor pe internet, realizată de agenţia britanică de informaţii GCHQ (echivalentul NSA din SUA, n.r.) anterior lunii decembrie din anul trecut a fost ilegală.

Decizia a fost anunţată vineri de justiţia din Regat. Conform magistraţilor, GCHQ nu a respectat legile în materia drepturilor omului iar acţiunile agenţiei au fost grevate de „lipsa de transparenţă”.

Tribunalul a precizat că verdictul de „lipsă de transparenţă” şi „încălcare a drepturilor omului” vizează informaţiile transmise de instituţia britanică agenţiei americane NSA.

Este pentru prima dată în existanţa de 15 ani a GCHQ când justiţia decide împotriva acestei agenţii de informaţii.

Organizaţia „Privacy International and Liberty” s-a numărat printre cei care au făcut plângere faţă de supravegherea GCHQ.

Edward Snowden, fostul contractor NSA refugiat în Rusia, a declarat anul trecut că GCHQ este „mai periculoasă” decât NSA pentru viaţa privată a cetăţenilor, întrucât „colectează ilegal informaţii în investigaţii penale” şi, spre deosebire de SUA, în legile britanice sunt mai puţine pârghii de control asupra activităţii sale.”[1]

SURSE

1. http://www.reportervirtual.ro/2015/02/bbc-big-brother-penalizat-de-justitie-si-in-anglia.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Baze militare secrete în subteran și în oceane
Rusia acuză SUA că "mimează" lupta împotriva Stat Islamic în Irak şi Siria. SUA îi protejează pe teroriștii ISIS, deoarece SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
H. G. Wells - "Conspiraţia la vedere": "Lumea politică trebuie să slăbească, să încorporeze sau să înlăture guvernele existente. Va fi o religie mondială, întreaga populaţie a lumii va deveni o nouă comunitate umană"
Summit-ul masonic Asia-Europa (ASEP) si dorinta de accelerare a Noii Ordini Mondiale ! In acest summit se vor discuta aspecte ce tin de cooperarea financiara si economica intre Asia si Europa !
Istoria ordinului „Iluminaţii”
Legea Martiala instaurata in Europa: operatiuni "Steag Fals", legi Big Brother si Statul Politienesc care vor lua libertatile oamenilor
Amnesty International: Guvernele din Europa sunt acuzate că au folosit atentatele de la Paris drept pretext pentru invadarea vieții private și interzicerea libertății de exprimare
Lumea Iluminaților
Institutul Tavistock din Londra: centrul mondial de control al mintii si emotiilor oamenilor, unde lucreaza cei mai macabri psihiatri de pe Planeta!
Premierul Ucrainei ar putea institui Legea Martiala ! SUA si UE dezmembreaza pas cu pas Ucraina ! Legea Martiala - cel mai periculos mod de subjugare a oamenilor care se opun Iluminatilor !
Marea Britanie are propriul program de spionare a populaţiei
Adevărul despre coronavirusul Covid-19
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro