Legea Logan – legea care interzice politicienilor americani sa se intalneasca in secret cu alti politicieni din alte tari! Legea presupune arestarea celor care fac asta! Membri Grupului Masonic Bilderberg au incalcat dintotdeauna aceasta lege!

Distribuie!by Ca tot v-am vorbit despre Grupul Masonic Bilderberg, acum este cazul sa expun o lege americana, care interzice politicienilor americani sa faca parte din Grupul Bilderberg sau sa aiba intruniri secrete cu alti politicieni straini. Conform Legii Logan din SUA, este ilegal dacã un membru al guvernului statal sau […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ca tot v-am vorbit despre Grupul Masonic Bilderberg, acum este cazul sa expun o lege americana, care interzice politicienilor americani sa faca parte din Grupul Bilderberg sau sa aiba intruniri secrete cu alti politicieni straini. Conform Legii Logan din SUA, este ilegal dacã un membru al guvernului statal sau federal se întâlneste cu membrii unui guvern strãin fãrã autoritatea si autorizarea Presedintelui sau a Congresului. Din acest motiv este interzis membrilor guvernului sã se întâlneascã în secret, în spatele usilor închise, cu brokeri strãini datoritã problemelor de coruptie si spionaj ce se nasc.

Legea Logan conform definitiei ei, este folosita de catre persoanele anti-Bilderberg, prin care acestia sustin ca politicienii americani, care participa la intalnirile Grupului Bilderberg sau alte intalniri sa fie imediat arestati, dar se pare ca nu se intampla asta. In 2012, timpul intalnirii Grupului Bilderberg din America, Virginia de la hotelul Westfield Marriott, intre 31 mai – 5 iunie, activistul si comentatorul, Brian D. Hill, a acuzat in mod public aceasta incalcare a legii Logan[1].


SURSE

1. http://www.infowars.com/u-s-bilderberg-attendees-violating-federal-law-activists-say/


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro