Legea “Patriot Act” – cea care permite autoritatilor americane sa-si trateze cetatenii drept “teroristi”! Acestia putand sa le perchezitioneze locuintele fara mandat, sa-i aresteze, sa-i priveze de dreptul la avocat, sa-i intercepteze, totul in baza suspiciunii ca pot fi “teroristi”! Prosteala cu terorismul are un singur scop: restrangerea libertatilor cetatenesti! Legea a si fost declarata neconstitutionala si periculoasa!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu stiu cati dintre voi stiti, insa in America, exista o lege semnata pe 26 octombrie 2001, adoptata in 2004, imediat dupa ce americanii si-au distrus turnurile WTC, la data de 11 septembrie 2001. Nu mai este necesar sa intram in amanunte cu privire la cum s-a desfasurat demolarea controlata a celor turnuri gemene, deoarece oricine a vazut documentarul Zeitgeist, in mod sigur a inteles, acolo explicandu-se cu dovezi ca la carte. Chiar inginerii in constructii din America protesteaza sustinand ca: “e o jignire pentru ei sa li se spuna ca din cauza acelor avioane s-au prabusit turnurile sau din cauza focului”.

Presedintele George W. Bush, pedofil, ucigas in serie si criminal de razboi, asa cum il considera Cathy O`Brien, in cartea sa “TranceFormation of America” (Transformarea Americii), scrisa impreuna cu fostul agent CIA, Mark Phillips, cel care a si salvat-o din ghearele acestor ticalosi. Nu cumva sa-i suspectati pe americani, pe majoritatea dintre ei, de inteligenta, ca o sa va inselati.
Ca si anexa la acest articol puteti sa cititi si niste legi penibile, absurde si degradante ce functioneaza in SUA, legi care reprezinta o adevarata insulta la adresa oamenilor -> http://www.fara-secrete.ro/legi-penibile-si-absurde-in-america-democrata-care-reprezinta-o-insulta-la-adresa-oamenilor.


Citez un articol, scris in luna mai 2011 pe site-ul de stiri, Gandul.info cu privire la aceasta lege, de unde aflam ca Barack Obama (presedinte ilegitim) a prelungit aceasta lege, care tocmai a fost declarata neconstitutionala in septembrie 2007:

“Preşedintele SUA, Barack Obama, a promulgat prelungirea cu patru ani a legii împotriva terorismului Patriot Act, informează Huffington Post.

Această lege a fost adoptată imediat după atacurile teroriste din data de 11 septembrie 2001, când mai multe avioane au fost deturnate şi apoi prabuşite de terorişti asupra complexului Wold Trade Center şi a Pentagonului, pentru a da posibilitatea Guvernului de a supraveghea orice persoană care ar putea plănui un atac terorist împotriva Americii.

Votul final al prelungirii sale a fost întârziat o săptămână de senatorul republican Rand Paul care s-a opus vehement acestei legi declarând că Patriot Act abuzează dreptul la intimitate al cetăţenilor americani şi dă Guvernului posibilitatea de a supraveghea persoane nevinovate. În cele din urmă însă aceasta a fost aprobată cu 250 de voturi pentru şi 153 împotrivă din partea Camerei Reprezentanţilor şi 72 de voturi pro şi 23 împotrivă din partea Senatului.

Clauzele Patriot Act prelungite cu această ocazie se referă la supravegherea persoanelor suspectate de terorism care folosesc mai multe linii telefonice pentru a comunica, procedură folosită în aproximativ 20 de cazuri în fiecare an între 2001 şi 2010, posibilitatea autorităţilor de a avea acces la date precum adresele de email şi conturile bancare ale suspecţilor prin folosirea unui simplu ordin judecătoresc.

Rand Paul nu a fost însă singurul opozant al acestei legi. Directorul American Civil Liberties Union, Laura Murphy, a declarat la rândul ei ca “legea Patriot a fost folosită incorect în repetate rânduri de autorităţi pentru a invada intimitatea americanilor şi pentru a le încălca drepturile constituţionale”.

Autorităţile neagă însă acuzaţiile aduse de acesta, iar directorul FBI Robert Mueller şi cel al National Intelligence, James Clapper, au trimis scrisori către Congres prin care şi-au exprimat îngrijorarea asupra faptului că dacă această lege nu va fi promulgată vor exista consecinţe serioase în ceea ce priveşte securitatea naţională.

Majoritatea cetăţenilor americani se opune de asemenea vocilor care sunt împotriva legii Patriot Act. În urma unui sondaj realizat de Pew Research Center, numărul celor care cred că această lege este un instrument necesar pentru depistarea teroriştilor a crescut de la 33% în 2004 la 42% anul acesta, în timp ce numărul celor care sunt împotriva Patriot Act a scăzut la 34% faţă de 39% în 2004.”[1]

Agentiile “libere” de presa, controlate de corporatiile evreiesti, folosesc o manipulare ce se regaseste si la noi in vocabularul politrucilor, dar si al falsilor jurnalisti si anume: “cetatenii au decis…” sau “oamenii au decis ca vor asta…”.


Este o manipulare, nu pot fi toti oamenii de acord intr-un anume punct. Nici daca ai spune “vreau sa va dau bani tuturor fara sa muncitit” (hiperbola), insa si aici ar aparea unul sau doi sa zica “nu, nu vreau”. Deci ori de cate ori auziti pe la TV, pe politruci cand zic “cetatenii au decis ca…”, sa-i trageti de urechi, iar daca sinteti langa ei, trageti-le si un sut in CUR, c-o merita din plin. Este absurd sa vorbesti in numele unui intreg popor.

Legea “Patriot Act” este neconstitutionala

Un judecator federal declara “ca fiind neconstitutionala legea “Patriot Act”, asta dupa ce George W. Bush, acum urmarit penal pentru crime de razboi, a reusit s-o treaca prin Congres cu o usurinta ce ar pune pe ganduri pe orice om, care gandeste logic si rational. Citez de pe site-ul de stiri adevarul.ro:

“Un judecător federal a declarat drept “neconstituţională” Patriot Act, legea care permite agenţilor FBI accesul fără mandat la informaţii personale despre cetăţeni. Decizia nu intră în Un judecător federal a declarat drept “neconstituţională” Patriot Act, legea care permite agenţilor FBI accesul fără mandat la informaţii personale despre cetăţeni. Decizia nu intră în vigoare imediat, guvernul putând să facă apel. Judecătorul Victor Marrero a decis că au fost depăşite atribuţiile Congresului, care, după atentatele de la 11 septembrie, a acordat agenţilor federali dreptul de a păstra secrete cererile de urmărire. În opinia sa, actul intră în contradicţie cu principiile constituţionale şi încalcă garantarea liberei exprimări.

Decizia vizează informaţiile financiare, telefonice şi cele obţinute prin supravegherea comunicaţiilor electronice, la care FBI are acces în cazul persoanelor suspectate de spionaj sau de activităţi teroriste. Patriot Act permitea urmărirea suspecţilor printr-o simplă cerere a FBI, fără să mai fie nevoie de o decizie judecătorească. Victor Marrero a luat această decizie în procesul intentat împotriva guvernului federal de către Uniunea Americană pentru Drepturi Civile. Constituţia a fost astfel redactată încât niciun pericol, oricât de mare, să nu fie folosit drept o justificare a încălcării libertăţilor individuale, a afirmat judecătorul, care a respins în 2004 şi prima versiune a Patriot Act.

Potrivit unui raport guvernamental din luna martie, FBI a emis 8.500 de cereri de urmărire în 2000, pentru a ajunge la 39.000 în 2003 şi 56.000 în 2004. Agenţii federali au fost interesaţi în special de convorbirile telefonice şi de poşta electronică. Biroul şi-a motivat cererile prin posibilitatea de a-i depista mai uşor pe cei care se ascund în spatele nickname-urilor şi de a avea acces la lista cu e-mailuri trimise de persoanele suspectate.”[2]

Oamenii pe aeroporturile din SUA, sint perchezitionati absolut peste tot, incalcandu-li-se orice fel de intimitate. Scanerele din aeroport sint atat de performante incat practic cand trece un om pe langa el, omul apare ca si cum ar fi gol. Aici nu e vorba de goliciunea trupului, ci de faptul ca sint persoane care n-ar accepta asa ceva, iar altele poate ar accepta, asa ca automat li se incalca libertatea de alegere. Pana si bebelusii au ajuns sa fie cautati in scutece, asemeni unor cutii, asta in timp ce americanilor li se servesc la TV, divertisment, show-uri mondene etc. totul pentru a tine mintea sclavilor ocupata.

Armata americana poate interprinde raiduri asupra propriilor cetateni care pot fi “teroristi”

Intr-un document secret emis de Obama, la data de 19 august 2011, ce a “transpirat” si pe internet gratie informatorilor de bine, care lucreaza pentru ei, facand astfel un joc dublu, aflam ca in cazul in care cetatenii pot fi considerati “teroristi” armata poate sa intervina asupra lor in forta, lucru interzis printr-o lege numita Posse Comitatus Act[3]. Dar ce mai conteaza legea si constitutia cand vrei sa transformi totul intr-un stat politienesc:

“Ordinul secret al lui Obama de pe 19 august 2011 a încălcat această lege de protejare a civililor americani de opresiunea militară şi a permis trupelor speciale din cadrul Forţelor Aeriene Americane să întreprindă un raid împotriva unui depozit de armament privat din Las Vegas, denumit Citadel Gun & Safe. Misiunea acestei companii este aceea de “a oferi arme de foc, accesorii şi produse de securitate pentru poliţişti şi soldaţi”.

Raidul militar împotriva acestui magazin nu a fost menţionat de marea mass-medie internaţională, care a păstrat o tăcere suspectă cu privire la acest subiect, dar totuşi această ştire a apărut sporadic în cotidiene on-line mai puţin cunoscute, ca de exemplu Las Vegas Review Journal. Martorii care au asistat la acest raid au declarat că trupele speciale ale lui US Air Force (Forţele Aeriene Americane) au doborât uşile magazinului, asistaţi de forţe de poliţie locală şi de observatori FBI. Trupele US Air Force ţipau în gura mare “avem mandat de percheziţie!”, ceea ce e total dubios, întrucât până în prezent niciun judecător american nu a emis vreun mandat de percheziţie pentru forţele militare împotriva civililor. Atunci când reporterii locali au încercat să-l chestioneze pe purtătorul de cuvânt al Bazei aeriene Nellis, de unde au provenit militarii, aceasta le-a spus că nu le poate spune nimic şi să se adreseze comandamentelor superioare.

Dar ce l-ar fi putut deranja pe Obama atât de mult, încât să dea ordinul acesta aberant? E posibil ca regimul său să fie aspru împotriva oricărui depozit/magazin/companie etc. ce vinde provizii pentru supravieţuire. Intersant e că în urmă cu circa două săptămâni, Departamentul de securitate naţională al SUA a emis o declaraţie intitulată “Indicatori potenţiali al activităţilor teroriste legate de magazinele militare de aprovizionare”, în care a atenţionat că fiecare cetăţean american ce cumpără “provizii pentru supravieţuire” va fi considerat de către autorităţi drept “terorist potenţial”, în special dacă plăteşte cu bani cash.”[4]

SURSE

1. http://www.gandul.info/international/americanii-sunt-de-acord-sa-fie-supravegheati-de-serviciile-secrete-de-teama-terorismului-vezi-ce-presupune-legea-patriot-act-prelungita-cu-inca-patru-ani-8291109

2. http://adevarul.ro/international/in-lume/legea-patriot-act-fost-declarata-neconstitutionala-1_50b9fe117c42d5a663ae7a26/index.html

3. Posse Comitatus Act

4. http://www.lovendal.ro/wp52/obama-a-emis-un-ordin-secret-prin-care-militarii-pot-ataca-proprii-cetateni/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Propaganda globalistilor din SUA-UE: "Rusia este o mare amenintare pentru omenire!" Istoria ne arata ca de-a lungul timpului toate relele au venit de la globalistii SUA-UE !

Italia: Spionii PSI l-au localizat pe generalul american James Dozier, care a fost răpit de către Brigăzile Roșii în 1981

Unul dintre cele mai mari mistere din lume descoperit pe un munte din Nepal

George Soros: “Scenariul catastrofal de care mulți s-au temut s-a materializat, făcând din destrămarea UE o perspectivă imposibil de evitat”
Semn masonic făcut de Klaus Iohannis la slujba de înviere

Închide