Legea vaccinării obligatorii: Cum ni se impune obligativitatea

by “Cum ni se impune obligativitatea Senatorul Laszlo Attila, in cadrul emisiunii “Din Vorba in Vorba” a afirmat ca: “Nu sunt multi cei care refuza vaccinarea, vreo 6-7000 de persoane. Partea buna este ca 350-360 000 de parinti considera benefica aceasta actiune si ISI ASUMA ACEST RISC ca sa nu-si […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cum ni se impune obligativitatea

Senatorul Laszlo Attila, in cadrul emisiunii “Din Vorba in Vorba” a afirmat ca: “Nu sunt multi cei care refuza vaccinarea, vreo 6-7000 de persoane. Partea buna este ca 350-360 000 de parinti considera benefica aceasta actiune si ISI ASUMA ACEST RISC ca sa nu-si expuna copiii la aceste boli. Lasand la o parte faptul ca domnul senator Attila se afla in fruntea Comisiei pentru Sanatate Publica din cadrul Senatului si ar trebui sa ne fereasca de orice fel de risc de imbolnavire, dansul admite public faptul ca impune poporului roman un act medical care presupune anumite riscuri!


Cat de departe merge Statul ca sa ne impuna constrangerea? Chiar suntem dispusi sa cedam? Pana in ce punct suntem liberi sa dispunem de propriile noastre corpuri? Chiar suntem dispusi sa cedam corpurile noastre Statului? In ce masura putem, de exemplu, sa refuzam o vaccinare obligatorie? Suntem dispusi sa ne opunem obligativitatii unui act medical? Cat de departe poate Statul sa mearga ca sa detina controlul asupra corpului cetatenilor atunci cand este vorba de protejarea interesului general – dar si, apriori, cand este vorba de starea de sanatate a eului fiecarui individ in parte? Adica ar trebui sa treaca oare chiar si peste vointa individului? Unde este turma atunci cand mamica care si-a asumat riscul vaccinarii se lupta cu efectele adverse?

Obligativitatea vaccinarii este justificata “deoarece nu este doar un act individual, ci un act de solidaritate, o modalitate de a proteja societatea“, sustin in lant autoritatile. Dar asa cum arata si studiul oficial german care demonstreaza scaderea ratei compliantei in conditiile incercarii impunerii obligativitatii vaccinarii, Statul se confrunta cu o mare neincredere a societatii civile pentru ca vaccinurile nu sunt sigure, o spune si senatorul Attila, o admit si producatorii de vaccinuri recunoscand efectele adverse pe fiecare prospect de vaccin. Atata timp cat in domeniul medical, vaccinarea si efectele ei adverse sunt dezbatute aprig de ambele tabere medicale peste tot in lume, cetateanul responsabil pune sub semnul intrebarii TOT ce se promoveaza in acest domeniu: de la proiecte de legi pana la persoanele implicate.


Notiunea de demnitate umana

Vaccinarea obligatorie este un prejudiciu rar si exceptional la libertatea fundamentala a consimtamantului liber si in cunostinta de cauza. Ori, acest consimtamant are o baza legala deosebit de puternica in faptul ca se bazeaza pe conceptul de demnitate umana. In acest sens, vaccinarea pe baza consimtamantului prezumat ar intra in categoria procedurilor invazive care poate afecta integritatea corpului uman, care este protejat de prevederile legii bioeticii.

Proiectul este impotriva codului deontologic

Medicul poate avea o opinie medicala pro sau contra unui medicament sau tratament, dar nu are voie sa promoveze niciun medicament sau tratament. Ca liber profesionist, medicul poate emite opinii si acorda consultatii, dar deciziile trebuie sa le ia intotdeauna pacientul, asta atata timp cat Romania ramane un stat de drept! Pentru ca incepand din aceasta vara, DSP, depasindu-si sfera atributiilor, s-a erijat in cenzor de opinii medicale, propunand ridicarea dreptului de practica a unui medic care si-a exprimat liber opinia privind vaccinarea.

Din aprilie 2015 autoritatile anunta periodic in presa scrisa si la TV intentia de a introduce legea obligativitatii vaccinarii, insa nu s-a intamplat nimic, Slava Domnului! Oare nu cumva, comisia juridica a dat aviz negativ din cauza incalcarii flagrante a Constitutiei, precum si a altor legi, inclusiv a legii sanatatii? Cine are interesul crearii cazierelor medicale in RENV si a distribuirii datelor personale medicale ale pacientilor promovand discriminarea copiilor in baza statutului medical?

De ce constrangerea medicilor de a alege intre o lege injusta si juramantul profesional? De ce medicii sunt pusi in situatia de a alege intre respectul datorat pacientului si cutitul in coaste din partea autoritatilor? Dar se pare ca domnul Attila nu a studiat latina suficient de bine incat sa intelegea principiul „primum non nocere” (in primul rand, sa nu faci rau).

„Trebuie obligatoriu facut vaccinurile care ucid, care schilodesc!” a afirmat doctor oftalmolog, Monica Pop pe postul de televiziune Antena 3.

Daca intreaga idee din spatele vaccinurilor a fost aceea de a-i proteja pe cei mai vulnerabili fata de daunele cauzate de diverse infectii, atunci de ce este BINE sa ucizi alte persoane vulnerabile in acest proces?

In timp ce scriam aceste randuri am primit de la Sergiu Moroianu urmatoarea veste trista:

“Primim de la Joint PresseBureau al OberAllgemeinFuehrerBunkerHauptmannstadt si al Stalinskoye Sovietskoye Cosssmikoye Siupremya CCCP! Decizie OBLIGATORIE de inalta deschidere UMANISTA! Liderii supremi ai lumii LIBERE au emis un UKAZ care clarifica notiunea INVECHITA de libertate: Libertatea de gandire, de conştiinţa şi de religie, prevazuta in art. 9 din CEDO, nu are caracter absolut şi permite, in anumite condiţii, excepţii/limitari. Astfel, art. 9 par. 2 din CEDO prevede ca libertatea de gandire, de conştiinţa şi de religie poate suporta anumite limitari/ingradiri, daca acestea sunt prevazute de lege.”
Suntem dispusi oare sa acceptam din nou regim in care LIBERTATEA esteINGRADITA pentru ca asa prevede LEGEA?

 

Suntem dispusi oare sa acceptam ca a doua oara un regim in care cu totii vom trebui sa GANDIM, sa CREDEM si sa ne INCHINAM numai la cele stabilite de lege?

Cunoasterea este putere!

Lion Mentor Association”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.lionmentor.ro/cum-ne-este-impusa-obligativitatea
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Citiți și...

Proiectul Legii vaccinării: Părinții sunt obligați să se prezinte la medic, chiar dacă refuză vaccinarea! La înscrierea în unitățile de învățământ va fi solicitată o adeverință care să ateste efectuarea vaccinurilor
Avocatul Poporului: "Petițiile pe tema vaccinării populației exced ariei noastre de competență"
„Au vrut să ne intimideze!” Jandarmii i-au dat avertisment organizatoarei protestului contra vaccinării obligatorii pentru că a stat cu 2 minute în plus în Piața Unirii, față de ora autorizată! În Piața Victoriei din București, protestele #Rezist sunt fără autorizație și sunt tolerate de autorități!
Iași, 17 septembrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii
Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil proiectul legii vaccinării! Vaccinarea nu trebuie să devină obligatorie!
Daniel Fenechiu, singurul senator care a votat împotriva proiectului Legii Vaccinării Obligatorii: Ar trebui ca statul să aibă obligația să pună la dispoziția populației vaccinurile, iar familiile să decidă efectiv în legătură cu vaccinarea
Protest de amploare împotriva vaccinării obligatorii: Lanț uman în jurul Parlamentului
Dr. Cacovean Adrian despre dorința Ministerului Sănătății de a modifica legea transplantului de organe în sensul ca acordul să fie prezumat: "Când ești mort, au murit și organele tale. Dacă iți vor organele, trebuie să fie organe vii! Ca să ia de la tine organe vii, trebuie să te țină viu. Munca secțiilor de reanimare nu se mai îndreaptă astfel să te salveze, ci să te țină viu până te hăcuie de viu, ca să iți ia organele"
București, 4 noiembrie 2017: Protest împotriva vaccinării obligatorii
În Iași, Brașov și Cluj-Napoca au apărut panouri care îndeamnă oamenii să se informeze despre vaccinuri. Reacția lui Raed Arafat: Conceptia este una diabolică. Un mesaj direct, fals și periculos! Vaccinarea obligatorie este o concepție diabolică, specifică regimurilor totalitare!
Globaliștii USR-#Rezist au inițiat un proiect de lege împotriva medicamentelor homeopate prin care vor ca astfel medicamentele homeopatice să fie inscripţionate cu mesajul: "Acest produs nu are efecte asupra sănătății"
Industria Farmaceutică împotriva Aur Derm. Producătorul Aur Derm rupe tăcerea: Au vrut să îmi ia rețeta, dar am refuzat. A deranjat pentru că vindecă fără efecte secundare
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro