Legea vaccinării obligatorii: Cum ni se impune obligativitatea

by “Cum ni se impune obligativitatea Senatorul Laszlo Attila, in cadrul emisiunii “Din Vorba in Vorba” a afirmat ca: “Nu sunt multi cei care refuza vaccinarea, vreo 6-7000 de persoane. Partea buna este ca 350-360 000 de parinti considera benefica aceasta actiune si ISI ASUMA ACEST RISC ca sa nu-si […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cum ni se impune obligativitatea

Senatorul Laszlo Attila, in cadrul emisiunii “Din Vorba in Vorba” a afirmat ca: “Nu sunt multi cei care refuza vaccinarea, vreo 6-7000 de persoane. Partea buna este ca 350-360 000 de parinti considera benefica aceasta actiune si ISI ASUMA ACEST RISC ca sa nu-si expuna copiii la aceste boli. Lasand la o parte faptul ca domnul senator Attila se afla in fruntea Comisiei pentru Sanatate Publica din cadrul Senatului si ar trebui sa ne fereasca de orice fel de risc de imbolnavire, dansul admite public faptul ca impune poporului roman un act medical care presupune anumite riscuri!


Cat de departe merge Statul ca sa ne impuna constrangerea? Chiar suntem dispusi sa cedam? Pana in ce punct suntem liberi sa dispunem de propriile noastre corpuri? Chiar suntem dispusi sa cedam corpurile noastre Statului? In ce masura putem, de exemplu, sa refuzam o vaccinare obligatorie? Suntem dispusi sa ne opunem obligativitatii unui act medical? Cat de departe poate Statul sa mearga ca sa detina controlul asupra corpului cetatenilor atunci cand este vorba de protejarea interesului general – dar si, apriori, cand este vorba de starea de sanatate a eului fiecarui individ in parte? Adica ar trebui sa treaca oare chiar si peste vointa individului? Unde este turma atunci cand mamica care si-a asumat riscul vaccinarii se lupta cu efectele adverse?

Obligativitatea vaccinarii este justificata “deoarece nu este doar un act individual, ci un act de solidaritate, o modalitate de a proteja societatea“, sustin in lant autoritatile. Dar asa cum arata si studiul oficial german care demonstreaza scaderea ratei compliantei in conditiile incercarii impunerii obligativitatii vaccinarii, Statul se confrunta cu o mare neincredere a societatii civile pentru ca vaccinurile nu sunt sigure, o spune si senatorul Attila, o admit si producatorii de vaccinuri recunoscand efectele adverse pe fiecare prospect de vaccin. Atata timp cat in domeniul medical, vaccinarea si efectele ei adverse sunt dezbatute aprig de ambele tabere medicale peste tot in lume, cetateanul responsabil pune sub semnul intrebarii TOT ce se promoveaza in acest domeniu: de la proiecte de legi pana la persoanele implicate.


Notiunea de demnitate umana

Vaccinarea obligatorie este un prejudiciu rar si exceptional la libertatea fundamentala a consimtamantului liber si in cunostinta de cauza. Ori, acest consimtamant are o baza legala deosebit de puternica in faptul ca se bazeaza pe conceptul de demnitate umana. In acest sens, vaccinarea pe baza consimtamantului prezumat ar intra in categoria procedurilor invazive care poate afecta integritatea corpului uman, care este protejat de prevederile legii bioeticii.

Proiectul este impotriva codului deontologic

Medicul poate avea o opinie medicala pro sau contra unui medicament sau tratament, dar nu are voie sa promoveze niciun medicament sau tratament. Ca liber profesionist, medicul poate emite opinii si acorda consultatii, dar deciziile trebuie sa le ia intotdeauna pacientul, asta atata timp cat Romania ramane un stat de drept! Pentru ca incepand din aceasta vara, DSP, depasindu-si sfera atributiilor, s-a erijat in cenzor de opinii medicale, propunand ridicarea dreptului de practica a unui medic care si-a exprimat liber opinia privind vaccinarea.

Din aprilie 2015 autoritatile anunta periodic in presa scrisa si la TV intentia de a introduce legea obligativitatii vaccinarii, insa nu s-a intamplat nimic, Slava Domnului! Oare nu cumva, comisia juridica a dat aviz negativ din cauza incalcarii flagrante a Constitutiei, precum si a altor legi, inclusiv a legii sanatatii? Cine are interesul crearii cazierelor medicale in RENV si a distribuirii datelor personale medicale ale pacientilor promovand discriminarea copiilor in baza statutului medical?

De ce constrangerea medicilor de a alege intre o lege injusta si juramantul profesional? De ce medicii sunt pusi in situatia de a alege intre respectul datorat pacientului si cutitul in coaste din partea autoritatilor? Dar se pare ca domnul Attila nu a studiat latina suficient de bine incat sa intelegea principiul „primum non nocere” (in primul rand, sa nu faci rau).

„Trebuie obligatoriu facut vaccinurile care ucid, care schilodesc!” a afirmat doctor oftalmolog, Monica Pop pe postul de televiziune Antena 3.

Daca intreaga idee din spatele vaccinurilor a fost aceea de a-i proteja pe cei mai vulnerabili fata de daunele cauzate de diverse infectii, atunci de ce este BINE sa ucizi alte persoane vulnerabile in acest proces?

In timp ce scriam aceste randuri am primit de la Sergiu Moroianu urmatoarea veste trista:

“Primim de la Joint PresseBureau al OberAllgemeinFuehrerBunkerHauptmannstadt si al Stalinskoye Sovietskoye Cosssmikoye Siupremya CCCP! Decizie OBLIGATORIE de inalta deschidere UMANISTA! Liderii supremi ai lumii LIBERE au emis un UKAZ care clarifica notiunea INVECHITA de libertate: Libertatea de gandire, de conştiinţa şi de religie, prevazuta in art. 9 din CEDO, nu are caracter absolut şi permite, in anumite condiţii, excepţii/limitari. Astfel, art. 9 par. 2 din CEDO prevede ca libertatea de gandire, de conştiinţa şi de religie poate suporta anumite limitari/ingradiri, daca acestea sunt prevazute de lege.”
Suntem dispusi oare sa acceptam din nou regim in care LIBERTATEA esteINGRADITA pentru ca asa prevede LEGEA?

 

Suntem dispusi oare sa acceptam ca a doua oara un regim in care cu totii vom trebui sa GANDIM, sa CREDEM si sa ne INCHINAM numai la cele stabilite de lege?

Cunoasterea este putere!

Lion Mentor Association”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.lionmentor.ro/cum-ne-este-impusa-obligativitatea
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Președintele PNL, Ludovic Orban: "Am hotărât poziția PNL în Biroul Politic Executiv, aceea că noi susținem vaccinarea obligatorie"
Doctorul Neurochirurg Ștefan Mindea, medicul care a făcut istorie la Universitatea Stanford din SUA, este împotriva obligativității vaccinării: Avem o datorie față de neamul nostru
Ministrul Sănătății: "Un medic nu are dreptul să facă propagandă antivaccin". Vezi ce a mai spus de Legea vaccinării
Dr. Pavel Chirilă, scrisoare deschisă liderilor politici: "Am vaccinat mii de copii și am vazut multe reacții adverse, unele foarte grave. Injectarea unei substanțe în trupul unui om fără acordul lui riscă să facă rău „în numele binelui”"
Protest de amploare împotriva vaccinării obligatorii: Lanț uman în jurul Parlamentului
Conf. univ. dr. Costel Stanciu, APC: "Proiectul legii vaccinării a fost croit prost! Nu poți să vii în dezbatere publică cu un text care nu reglementează câte vaccinuri vor fi obligatorii. Astfel putem avea surprize, să fie obligatorii 10, 15 vaccinuri!"
Dr. Stefan Lanka – Unde sunt dovezile pentru existenţa virusurilor patogene?
Refuzul părinţilor de a vaccina copilul, fără un motiv medical dovedit cu acte, îi poate aduce în faţa instanţei! Mafia medicală împreună cu mafia politică exercită presiuni asupra părinților! Părinții trebuie să spună nu vaccinării obligatorii!
Peste o mie de oameni au protestat în Piața Victoriei față de Legea vaccinării. Părinți: „Am venit pentru că vrem să fim liberi", „Copiii mei nu sunt proprietatea statului!”, „Familia naște și își crește copiii, nu statul”
Părinții care sunt împotriva vaccinării au protestat în Piața Victoriei!
O mamă care a refuzat să-și imunizeze copilul, amenințată de medicul de familie: „Dacă iau amendă, îți cauți alt doctor!”
Proiectul de lege al vaccinării este ilegal, abuziv și nejustificat. Scrisoare deschisă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro