Legea vaccinării pe înțelesul tuturor – Cap II – Regimul juridic al vaccinării

by “Legea vaccinarii pe intelesul tuturor – Cap II – Regimul juridic al vaccinarii In acest capitol sunt reglementate categoriile de vaccinuri obligatorii si anume: Vaccinurile stabilite prin Calendarul National de Vaccinare (CNV) pentru copii Vaccinuri suplimentare pe care Guvernul le va impune cand va declara :”situatie epidemiologica” Vaccinarile pentru personalul medico – […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Legea vaccinarii pe intelesul tuturor – Cap II – Regimul juridic al vaccinarii

In acest capitol sunt reglementate categoriile de vaccinuri obligatorii si anume:


 • Vaccinurile stabilite prin Calendarul National de Vaccinare (CNV) pentru copii
 • Vaccinuri suplimentare pe care Guvernul le va impune cand va declara :”situatie epidemiologica”
 • Vaccinarile pentru personalul medico – sanitar din unitatile sanitare publice si private. Toti medicii/asistentele/infirmierele/portarul/femeia de servici din unitatile sanitare (clinici dentare, spitale, clinici private indiferent de domeniul in care isi exercita activitatile) vor fi obligati sa se vaccineze cu cele desemnate ca fiind “vaccinuri obligatorii”
 • Vaccinarile pentru alt personal din unitatile publice si private (indiferent daca unitatile sunt medicale sau nu), care prin natura atributiilor sunt expuse suplimentar la boli infectioase (???) Cu totii suntem expusi, conform teoriei provaccinare, la boli infectioase, deci in aceasta categorie intra TOATA LUMEA care lucreaza cu publicul (vanzatoare, casiera, educatoare, muncitor necalificat, invatator, avocat, politist, profesor, pictor, etc) Categoriile exacte urmeaza a fi stabilite prin HG.

Dar vaccinurile optionale care sunt?

Fiti fara grija, va raspunde proiectul vaccinarii la art 14.


Sunt recomandate  urmatoarele categorii de vaccinari:

 • Vaccinurile optionale din afara CNV pentru copii.
 • Vaccinurile stabilite prin Calendarul National de Vaccinare al adultului (aici se face referire pentru prima data la vaccinarea adultilor, care nu intra in categoria de mai sus)
 • Vaccinarea femeilor gravide
 • Vaccinarea persoanelor care prezinta afectiuni cronice si la care aparitia bolilor infectioase, care pot fi prevenite prin vaccinare, ar putea duce la decompensarea acestora si le-ar putea pune in pericol viata.

Va rog sa observati ca este primul act normativ in care se vorbeste cu atata dragoste despre bolnavii cronici. Initiatorii acestui proiect, iubesc oamenii cu adevarat.

Dar cine sunt bolnavii CRONICI? 

Statisticile arata ca in Romania traiesc 3,5 milioane de bolnavi cronici dintre care 1,7 milioane sufera de hepatita B sau C, 1 milion sufera de diabet si 400.000 sufera de cancer.

Iata care sunt cele 10 boli cronice de care sufera romanii: 

HEPATITA
CANCERUL
DIABETUL
BOLILE CARDIO – VASCULARE
BOLILE DE RINICHI
BOLILE APARATULUI RESPIRATOR
BOLILE APARATULUI DIGESTIV
BOLILE PSIHICE
BOLILE BATRANETII (Nu radeti, este pe bune)
Principalele boli supranumite “ale batranetii” sunt glaucomul, poliartrita si boala Parkinson. Glaucomul atrage o prescriere de 7,80 % din cele 31 de boli cronice. Urmeaza Parkinson (6,87%) si poliartita reumatoida (6,71%),
SIDA

In concluzie, toti romanii trebuie sa se vaccineze. (A se vedea articolul “Romania mea vaccinata, moare”)

RENV – va fi Dumnezeul vaccinurilor, va fi baza de date unde vom gasi de toate: vaccinuri, zone, medici, nevaccinati, etc.

Prezentarea copilului la vaccinare constituie responsabilitatea parintelui. – De aici incepe partea cea mai urata a proiectului:

Intrebare: Ce se intampla daca nu esti de acord cu vaccinarea dar nu dai declaratie scrisa?

Raspuns: Copilul iti va fi vaccinat cu FORȚA  pentru ca in momentul absurd in care acest proiect ar intra in vigoare, conform art 21 alin 2 si alin 3consimtamantul pentru vaccinare SE PREZUMA ca fiind dat. 

Va inchipuiti abuzurile care se vor face, cati copii vor fi vaccinati cu forta cand parintii vor fi dati afara din cabinet, sub scuza patetica si criminala ca consimtamantul parintelui este PREZUMAT A FI DAT PENTRU VACCINARE?

Faceti un exercitiu de imaginatie. Copil cu tuse (conform argumentelor provaccinare, tusea nu este o contraindicatie la vaccinare, se vaccineaza.). Doi parinti tineri, necunoscatori, speriati, se prezinta la cabinetul medicului. Medicul, fara sa le spuna, administreaza asupra copilului 4 vaccinuri : ROR, DTP, PNEUMOCOCIC si VARILIX.

Ajungand acasa reactiile adverse nu inceteaza sa apara, parintii intreaba medicul, medicul spune ca a vaccinat copilul. Parintii intreaba DE CE a vaccinat fara ACORDUL LOR? Medicul raspunde: Pentru ca legislatia imi permite sa vaccinez fara acordul tau, acordul este PREZUMAT daca nu il dai in scris.

Contraindicatiile de vaccinare:

Se accepta numai contraindicatiile de vaccinare DEFINITIVE si fiecare contraindicatie va fi certificata de Comisia Judeteana de Vaccinare din judetul de domiciliu al copilului, la solicitarea parintelui.

La inscrierea COPIILOR SAU ADULTILOR  intr-o unitate de invatamant sau o alta colectivitate, institutia are obligatia de a solicita prezentarea unei ADEVERINTE, emisa de medicul de familie care are in evidenta sa persoana respectiva, care sa ATESTE sau sa INFIRME efectuarea vaccinarilor obligatorii.

 

Ce inseamna UNITATE DE INVATAMANT (conform definitiei din lege) – toate categoriile de unitati de invatamant prevazute de Legea Educatiei, inclusiv nivelele anteprescolar (0-3 ani) si invatamantul prescolar (3-6 ani)

Ce inseamna COLECTIVITATE: inseamna un grup de copii sau adulti care, dupa caz, frecventeaza cursurile unei institutii de invatatamant de stat, particular sau confesional in Romania, inclusiv cele ale unei institutii din invatamantul special si special integrat precum si orice institutie care asigura servicii sociale de cazare pe perioada determinata sau nedeterminata, ori in centre de zi, pentru copii, familie, persoane cu dizabilitati, persoane cu afectiuni psihic, persoane varstnice (azilele pentru batrani), persoane fara adapost, victime ale violentei domestice, victime alke traficului de persoane, precum si pentru solicitanti de azi sau imigranti.

 

Ce se intampla daca se prezinta o ADEVERINTA in care figureaza ca vaccinurile obligatorii nu au fost efectuate?

Conform art 24 din Proiectul de Lege, persoana responsabila (parintele) are obligatia prezentarii, pana la intrarea in colectivitate, a unuia din cele doua documente eliberate de Comisia Judeteana de Vaccinare :

 • Calendarul de recuperare pentru vaccinurile obligatorii , in acest caz schema trebuie recuperata intr-un an de la data admiterii in colectivitate.
 • sau Adeverinta contraindicatiilor medicale DEFINITIVE pentru anumite vaccinuri

Daca parintele NU PREZINTA unul din acele documente, unitatea de invatamant are obligatia de a sesiza Comisia Judeteana de Vaccinare in maxim 30 de zile de la data intrarii in colectivitate a copilului. 

Vaccinurile obligatorii la intrarea in colectivitate a copiilor sunt cele importiva: Difteriei, Tetanosului, Tusei Convulsive, Poliomielitei, Rujeolei, Rubeolei, Oreion si Hepatita B

De aici, urmeaza SANCTIUNILE pe care le voi dezbate in urmatorul capitol.”[1]

SURSE

 1. http://www.cunoasteriscurile.ro/2017/08/01/legea-vaccinarii-pe-intelesul-tuturor-cap-ii-regimul-juridic-al-vaccinarii/
 2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Refuzul părinţilor de a vaccina copilul, fără un motiv medical dovedit cu acte, îi poate aduce în faţa instanţei! Mafia medicală împreună cu mafia politică exercită presiuni asupra părinților! Părinții trebuie să spună nu vaccinării obligatorii!
Globaliștii USR-#Rezist au inițiat un proiect de lege împotriva medicamentelor homeopate prin care vor ca astfel medicamentele homeopatice să fie inscripţionate cu mesajul: "Acest produs nu are efecte asupra sănătății"
Patriarhia Română: "Preoții să susțină vaccinarea!" Mai e vreo îndoială cine e în fruntea BOR?
Memoriul prin care medicii din Constanța cer eliminarea obligativității vaccinării. „Medicul trebuie să se asigure că interesul și binele ființei umane prevalează interesului societății ori al științei”
Guvernul României inființează "Departamentul Monitorizare Implementare Program Național de Vaccinare" și "Comitetului Interministerial de urgență pentru soluționarea disfuncționalităților din Programul Național de Vaccinare" pentru a face propagandă vaccinării obligatorii
Cazul Toni Tecuceanu (2010): Ministerul Sănătății și mass-media au mințit că actorul Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină pentru a-i determina pe oameni să se vaccineze! Actorul Toni Tecuceanu a murit din cauza unei bacterii din spital!
Legea vaccinării: Consimțământul pentru imunizare se prezumă ca fiind dat, dacă părinții nu și-au exprimat refuzul în scris
Dr. Rareș Simu, medic specialist în imunologie clinică și alergologie: "Unul dintre motivele scăderii imunității îl reprezintă vaccinările multiple"
Prof. Dr. Pavel Chirilă, mesaj pentru „Binomul APADOR-CH - Adriana Săftoiu”: Dacă după aprobarea Legii obligativității va apărea primul caz paralizat sau decedat, conștiința voastră vă va fi judecător și de ea nu vă poate apăra nimeni
Noi date despre chimioterapie - Apelul unui medic către colegii de breaslă: "Doctorii să nu o mai prescrie. Tumorile se extind, efectele sunt catastrofale"
Punct de vedere al Academiei Române asupra legii vaccinării. După ce felicită Guvernul pentru inițiativă, Academia critică proiectul pentru că insistă prea mult pe consilierea părinților
În Câmpina, familiile sunt vizitate de poliţiştii locali care le cer să se prezinte la unul din cele trei centre medicale deschise în cadrul campaniei pro-vaccinare! Mesajul scris lăsat de poliţie părinţilor este unul ameninţător!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro