Legendara bibliotecă a zeilor a fost descoperită în peștera Tayos din Ecuador

METADATA-START
Distribuie!

„Legendara biblioteca a zeilor a fost descoperita in pestera Tayos din Ecuador

Peștera Tayos a fost popularizată de celebrul scriitor Erich von Daniken, care susținea în cartea sa, ,,The Golds of the Gods‘,’ că Juan Moricz ar fi explorat Peştera Tayos, Ecuador, în 1969 şi ar fi descoperit munţi de aur. Pe lângă aur, această peștera ar mai fi conținut și o bibliotecă impresionantă de cărţi metalice care aparțin unei civilizații extraterestre.


Nimeni nu a dat doi bani pe relatarea scriitorului și cu atât mai puțin nimeni nu credea că este posibilă o asemenea fabulație. Anii au trecut și povestea peșterii Tayos a fost uitată. Recent, o echipă de exploratori au oferit opiniei publice o declarație și mai multe fotografii cu descoperirile efectuate în această peșteră.

Echipa a anunţat că a găsit accidental câteva tuneluri care au fuseseră evident săpate artificial în trecutul îndepărtat undeva din camera principală. Echipa a putut urmări unul dintre aceste tuneluri pentru aproximativ 800 metri şi au dat peste o mare cameră ce conţinea biblioteca de metal şi alte comori. Mai jos este o listă cu obiectele pe care exploratorii pretind că le-au descoperit în această cameră:


– mii de cărţi din argint care sunt scrise într-o limbă ciudată. Nu se poate specifica cu exactitate cui aparțin aceste cărți și nici când au fost scrise.

– statuete care înfăţişează oameni și diverse animale

– bare de metal ce se bănuieşte că sunt din aur sau argint. S-au descoperit de asemenea diverse jucării pentru copii şi bijuterii confecţionate din aur sau argint

– un sarcofag conţinând un schelet decorat cu bijuterii

Aceste descoperiri sunt doar începutul unei serii fascinante. Peştera deține mai multe încăperi secrete care urmează a fi deschise. Au fost colectate câteva dintre obiectele misterioase și au fost trimise spre testare pentru a se determina perioada în care au fost realizate și poate chiar decodificarea inscripțiilor ciudate.

Până în prezent nu se cunosc mai multe detalii despre marea descoperire, însă, în viitorul apropiat sperăm să aflăm cu exactitate adevărul despre civilizaţia misterioasă care şi-a ascuns bogăţiile în această peșteră.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/legendara-biblioteca-a-zeilor-a-fost-descoperita-in-pestera-tayos-din-ecuador
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...