Legile „anti-Soros” aprobate de parlamentul ungar

by “Parlamentarii maghiari au aprobat un set de legi care sancţionează asistența acordată de ONG-uri unei persoane care a intrat ilegal în Ungaria dintr-o țară din afara spațiului Schengen. BUCUREŞTI, 23 iun — Sputnik, Doina Crainic. Parlamentul ungar a adoptat miercuri un set de legi numite „Stop-Soros”, care penalizează asistența acordată imigranților […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Parlamentarii maghiari au aprobat un set de legi care sancţionează asistența acordată de ONG-uri unei persoane care a intrat ilegal în Ungaria dintr-o țară din afara spațiului Schengen.

BUCUREŞTI, 23 iun — Sputnik, Doina Crainic. Parlamentul ungar a adoptat miercuri un set de legi numite „Stop-Soros”, care penalizează asistența acordată imigranților ilegali de către organizații nonguvernamentale.

Noua lege, care, potrivit iniţiatorilor ei, îi vizează pe „organizatorii care susţin imigrația ilegală”, a fost aprobată cu 160 voturi, contra 18.

Potrivit legii, ONG-urile care oferă asistenţă imigranților și primesc fonduri din străinătate vor trebui să returneze 25% din aceste fonduri ca impozite către stat. De asemenea, pentru a-și putea desfășura activitatea, vor trebui să obțină aprobare de la Ministerul de Interne, care poate să le refuze cererea din motive de „securitate națională”.

În același timp, parlamentarii unguri au introdus o pedeapsă de până la un an de închisoare pentru orice persoană care asistă un imigrant care a intrat ilegal în Ungaria dintr-o țară din afara spațiului Schengen, dacă viața respectivei persoane nu este în pericol.

Susţinută de prim-ministrul conservator Viktor Orban, legea este denumită oficial „anti-Soros”, fiind vorba de numele miliardarului american George Soros de origine maghiară, care finanțează ONG-uri pentru drepturile omului din Europa centrală.

La sfârșitul lunii mai, Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (ICNUR) a cerut Ungariei să retragă pachetul legislativ pe motiv că „restrânge în mod semnificativ capacitatea ONG-urilor și persoanelor fizice de a-i sprijini pe solicitanții de azil și pe refugiați”.”[1]

Ungaria stie sa se apere de globalisti. Castigarea alegerilor de catre nationalistul Viktor Orban i-a deranjat pe globalisti. Si in Romania, avem nevoie de legi asa cum sunt acestea, avand in vedere puterea uriasa pe care o au ONG-urile lui George Soros.

ONG-urile lui George Soros militeaza pentru asa-zisa “societate deschisa”, o ideologie creata de catre Karl Popper. “Societatea deschisa” inseamna casatorii LGBT, ateism militant si aducerea de imigranti. In Romania, Miscarea #Rezist este un produs al ONG-urilor lui George Soros.

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20180623/19996270/lege-anti-soros-aprobata-ungaria.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Facebook a șters zeci de mii de conturi în Marea Britanie sub pretextul "combaterii știrilor false"
Armata de Eliberare din Kosovo (UÇK) - o organizație teroristă finanțată de SUA, aliată a NATO, cu membri Al Qaeda
Donald Trump a dejucat planul lui Soros de a impune Noua Ordine Mondială
Ziua de după Roswell: Povestea lui Philip Corso
Masonerie, bombe şi servicii secrete
SUA și Coreea de Sud dau înapoi în fața lui Kim: "Nu v-am declarat război!"
Reuniunea ultrasecretă Bilderberg 2019: Cine participă şi ce se va discuta?
Atacul terorist la metroul din Sankt Petersburg, Rusia - o operațiune a globaliștilor SUA-UE-Soros?
Hackerul român, Guccifer, a fost condamnat în SUA la 4 ani și 4 luni de închisoare în SUA, după ce a spart conturile de e-mail ale liderilor americani
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Consiliul Relaţiilor Externe, organizaţia care controlează politica mondială
Diferența dintre "Vestele Galbene" din Franța și #Rezist din România: Vestele Galbene protestează împotriva globaliștilor, iar #Rezistenții îi susțin pe globaliști
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro