Legile „anti-Soros” aprobate de parlamentul ungar

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Parlamentarii maghiari au aprobat un set de legi care sancţionează asistența acordată de ONG-uri unei persoane care a intrat ilegal în Ungaria dintr-o țară din afara spațiului Schengen.

BUCUREŞTI, 23 iun — Sputnik, Doina Crainic. Parlamentul ungar a adoptat miercuri un set de legi numite „Stop-Soros”, care penalizează asistența acordată imigranților ilegali de către organizații nonguvernamentale.

Noua lege, care, potrivit iniţiatorilor ei, îi vizează pe „organizatorii care susţin imigrația ilegală”, a fost aprobată cu 160 voturi, contra 18.

Potrivit legii, ONG-urile care oferă asistenţă imigranților și primesc fonduri din străinătate vor trebui să returneze 25% din aceste fonduri ca impozite către stat. De asemenea, pentru a-și putea desfășura activitatea, vor trebui să obțină aprobare de la Ministerul de Interne, care poate să le refuze cererea din motive de „securitate națională”.

În același timp, parlamentarii unguri au introdus o pedeapsă de până la un an de închisoare pentru orice persoană care asistă un imigrant care a intrat ilegal în Ungaria dintr-o țară din afara spațiului Schengen, dacă viața respectivei persoane nu este în pericol.

Susţinută de prim-ministrul conservator Viktor Orban, legea este denumită oficial „anti-Soros”, fiind vorba de numele miliardarului american George Soros de origine maghiară, care finanțează ONG-uri pentru drepturile omului din Europa centrală.

La sfârșitul lunii mai, Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (ICNUR) a cerut Ungariei să retragă pachetul legislativ pe motiv că „restrânge în mod semnificativ capacitatea ONG-urilor și persoanelor fizice de a-i sprijini pe solicitanții de azil și pe refugiați”.”[1]

Ungaria stie sa se apere de globalisti. Castigarea alegerilor de catre nationalistul Viktor Orban i-a deranjat pe globalisti. Si in Romania, avem nevoie de legi asa cum sunt acestea, avand in vedere puterea uriasa pe care o au ONG-urile lui George Soros.

ONG-urile lui George Soros militeaza pentru asa-zisa “societate deschisa”, o ideologie creata de catre Karl Popper. “Societatea deschisa” inseamna casatorii LGBT, ateism militant si aducerea de imigranti. In Romania, Miscarea #Rezist este un produs al ONG-urilor lui George Soros.

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/International/20180623/19996270/lege-anti-soros-aprobata-ungaria.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...