Legile Universale, creație, existență, moarte

Distribuie!by “LEGILE UNIVERSALE, CREAȚIE, EXISTENȚĂ, MOARTE Universul funcționează după legi numite și fundamentale care stau la baza creației și existenței noastre. Nu suntem veniți pe Terra prin hazard. Vă prezentăm câteva din legile universale. Legea creației, a existenței și a morții Nimic nu este întâmplător. Nașterea, viața și moartea fiecăruia […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“LEGILE UNIVERSALE, CREAȚIE, EXISTENȚĂ, MOARTE

Universul funcționează după legi numite și fundamentale care stau la baza creației și existenței noastre. Nu suntem veniți pe Terra prin hazard. Vă prezentăm câteva din legile universale.


Legea creației, a existenței și a morții

Nimic nu este întâmplător. Nașterea, viața și moartea fiecăruia dintre noi nu este un hazard. Toate acestea se întâmplă atunci și când sunt programate, în timpul și spațiul fiecăruia dintre noi.


Legea rezonanței

O persoană rezonează sau nu cu o altă persoană, cu mediul, cu Universul. Rezonăm mai mult sau mai puțin cu toate acestea, ca și cum ar exista o programare de care nu avem cunoștință. Această lege ne facem să fim unici, să avem propria noastră amprentă genetică.

Legea sincronicității

Toate situațiile pe care le trăim, pozitive sau negative, nu se întâmplă prin hazard. Totul este planificat. Ni se întâmplă un lucru pentru că trebuie să se întâmple.

Legea reîncarnării

Suntem atrași de culturi pe care nu le cunoaștem, de oameni sau locuri necunoscute și care ne sunt atât de familiare. De unde venim? Este o întrebare la care este mai bine să nu cunoaștem răspunsul.
Poate că într-o viață anterioară am fost o plantă, un animal sau un om. De câte ori ne naștem suntem pe o scară superioară vieții anterioare.

Legea Karmei

Este legea supremă, legea moralității, a justiției. Karma este un termen sanscrit care înseamnă acțiune. La fiecare acțiune există o reacțiune, egală și opusă. Când gândim, vorbim sau acționăm, creăm o forță. Nu putem scăpa de consecințele acțiunilor noastre.
Privește înapoi ca să nu faci în prezent sau în viitor aceleași greșeli.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/legile-universale-creatie-existenta-moarte
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro