Levitaţia în faţa ştiinţei

Distribuie!

„Deşi de-a lungul timpului s-au înregistrat nenumărate cazuri de levitaţie şi s-au făcut numeroase investigaţii, cu toate acestea nu s-a putut da până acum nicio explicaţie clară, ştiinţifică, a acestui fenomen.

Cea mai larg acceptată teorie referitoare la fenomenul levitaţiei este cea a existenţei unei forţe universale, cunoscută sub numele de „forţa a cincea” care unifică toate celelalte patru tipuri de forţe cunoscute în fizică. Genialul fizician Albert Einstein a realizat că în afara acestor patru forţe ale Universului (forţa gravitaţională, forţa electromagnetică, forţa nucleară tare şi forţa nucleară slabă) mai există încă ceva, o forţă net superioară ca manifestare, unificatoare, care dă coerenţă celorlalte patru forţe.


Recent, unii specialişti au produs acest fenomen de levitaţie în cazul unor obiecte mici, inversând efectul forţei cuantice de atracţie. Ei au folosit lentile speciale care determină un efect de respingere în locul celui de atracţie, reuşind astfel să facă să plutească în aer obiecte de mică dimensiune.

Unii cercetători susţin că levitaţia este rezultatul interacţiunii câmpului biogravitaţional cu un obiect (sau o persoană) pe care îl face să se ridice de la sol şi să plutească în aer.


Alţii sunt de părere că anticii utilizau unde sonice, câmpuri magnetice sau alte metode necunoscute nouă, care le permiteau să sfideze gravitaţia, astfel încât puteau manipula cu uşurinţă diferite obiecte sau chiar bucăţi imense de piatră.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=6067
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...