Levitația și câmpul biogravitațional

Distribuie!

„Cercetată din alt punct de vedere, tot ştiinţific, levitaţia este considerată a fi rezultatul interacţiunii câmpului biogravitaţional cu energia radiantă din creierul uman. Alexander Dubrov, doctor în biologie, spunea că acela care levitează crează deliberat un câmp biogravitaţional, care îl ajută să controleze direcţiile zborului. O altă explicaţie este folosirea unei părţi din creier, a cărei utilizare este încă necunoscută.

Prin levitaţie se anulează influenţa forţei gravitaţionale asupra materiei. Există, însă, şi fenomenul opus, adică, prin capacităţile paranormale, să se reuşească o creştere a gravitaţiei asupra unei persoane. Un chinez a făcut un experiment, în acest sens, pe care l-a înregistrat pe film.


El a declarat că pentru a-i reuşi experimentul s-a folosit de energia Qi, care este aceeaşi cu Energia Universală. Astfel, micul bătrânel cu înălţimea de sub 160 cm şi cu o greutate sub 70 kg, prin concentrare, stând în picioare, a rugat patru persoane voluminoase să îl împingă. Acestea l-au împins, nereuşind să-l urnească nici măcar un milimetru.

Iată că, încă o dată, iese în evidenţă ideea că adevărata Existenţă este străină de noi, iar fenomenele petrecute în mintea umană nu sunt nici pe departe cunoscute.


FORŢE NEGATIVE ŞI POZITIVE. În urmă cu peste un secol, Bavadjée D. Nahs, bazându-se pe cunoştinţele acelor timpuri, spunea: „Ridicarea în aer, călcând legea gravitaţiei, se poate explica prin teoria atracţiei şi repulsiei universale. Dacă mediumii sunt ridicaţi, este pentru că, un timp, ei devin complet pozitivi în raport cu magnetismul Pământului, care s-a convenit să se numească pozitiv. În organismul uman, ca în orice corp, există cele două magnetisme, pozitiv şi negativ. Ceea ce numim noi viaţă, nu este decât rezultatul acţiunii şi reacţiunii constante a forţelor acestea pozitive şi negative. Încetarea acţiunii sau echilibrului acestora este moartea. „”[1]

SURSE

  1. https://jurnalul.antena3.ro/paranormal/levitatia-de-a-lungul-timpului-517441.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...