Levitația, stare mentală dominată de forță

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mulți dintre cei cunoscuți ca având capacitatea de a levita, se caracterizează prin stări mentale dominate de forță. Biserica creștină timpurie considera că levitația era un indiciu al posesiei demonice.

Totuși, de-a lungul secolelor, mulți oameni sfinți au fost la rândul lor capabili sa se desprindă prin forțe proprii de pe pământ. Probabil că cel mai celebru a fost Sf. Iosif de Carpetino, născut în anul 1603, în Italia. El a extins o stare de extaz religios care i-a permis să desfidă legea gravitației.


A levitat de peste o sută de ori, chiar și în fața Papei Urban al VII-lea. Mai târziu, aceste evenimente au dus la canonizarea lui. Religiile și filosofiile atestă faptul că levitația poate fi obținută printr-un exercițiu menit să exploateze la maximum forța vitală a corpului. Această energie este numită Chi sau Ki și se spune că poate fi controlată de un asiduu exercițiu de natura yoghină.

Fenomenul salturilor yoghine, în cadrul cărora o persoană poate face scurte mișcări de levitație prin intermediul meditației transcedentale este promovat de învățăturile răsăritene. Accentul nu este pus atât pe emoții extreme, cât pe vizualizare și controlul respirației, pentru mobilizarea tuturor energiilor latente din corp.


Unele persoane cu abilități parapsihice cred că levitația este posibilă datorită unei puteri psihokinetice naturale, înnăscute. Daniel Douglas Home, medium-ul secolului al XIX-lea, era drept cunoscut un frecvent practician al artei levitației. În anul 1868, a fost văzut levitând de la o fereastră situată la etajul trei al unei clădiri.

S-a raportat că a intrat în clădire printr-o altă fereastră, aflată la același etaj. Spre deosebire de cazurile religioase, Douglas Home nu a intrat în transă, considerând că a fost nevoie doar de o mare capacitate de concentrare.

Cu toate acestea, în ziua de astăzi, mulți oameni sunt de părere ca cel mai bine ar fi ca teoriile despre levitație să fie lăsate în seama inginerilor și magicienilor.“[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/levitatia-stare-mentala-dominata-de-forta
  2. Foto: en.wikipedia.org

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a trecut cu totul peste democrație

Marxism Cultural, Neomarxism, Corectitudine Politică, Multiculturalism împotriva naționalismului românesc: Ministerul Educației vrea ca Istoria predată copiilor să formeze „mecanisme intelectuale care să prevină orice forme de naționalism”. Ȋn plus, profesorii nu mai sunt obligați să predea și operele scriitorilor clasici ai literaturii române

Graba ne scurtează viaţa

1 Mai – ziua Iluminaților, Beltane, ziua internațională a muncii, ziua comuniștilor și socialiștilor

Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi "Big Brother" !

Închide