Liderii din Germania vor să-și islamizeze țara. Iată dovada!

Distribuie!

„Liderii din GERMANIA vor să-și ISLAMIZEZE țara. Iată DOVADA

Ministrul german de interne, Thomas de Maiziere, a propus instituirea de către Germania a unor sărbători publice musulmane.

Luând cuvântul în cadrul campaniei pentru alegerile din landul Saxonia Inferioară, care vor avea loc duminică, De Maiziere, membru al Uniunii Creştin-Democrate (CDU), partidul cancelarului Angela Merkel, a afirmat că este deschis ideii ca în unele regiuni din Germania să existe sărbători publice musulmane. ”În locurile unde sunt mulţi musulmani, de ce să nu ne gândim să instituim o sărbătoare publică musulmană ?”, a spus el. Într-un discurs postat într-un audioclip pe site-ul local regional wolfsburg.de, De Maiziere a declarat, de asemenea, că sărbătorile publice din Germania sunt în general creştine şi că aşa ar trebui să rămână. Propunerea sa i-a scandalizat pe colegii săi conservatori, care urmează să înceapă săptămâna viitoare negocieri pentru formarea unei coaliţii tripartite de guvernare cu Partidul Liber-Democrat (FDP, liberalii) şi cu Verzii (ecologiştii). Blocul conservator a câştigat alegerile din septembrie, dar a obţinut cel mai prost rezultat al său din 1949, deoarece a pierdut din sprijin în favoarea extremei drepte. Un membru important al CDU, Wolfgang Bosbach, a declarat pentru cotidianul Bild că în Germania fiecare poate să participe dacă doreşte la orice manifestare religioasă, adăugând: ”Dacă statul ar trebui să apere de asemenea sărbătorile non-creştine printr-o reglementare în viitor, atunci aceasta este cu totul altă problemă”. La rândul său, Alexander Dobrindt, un reprezentant de seamă al Uniunii Creştin-Sociale (CSU), ramura bavareză a CDU, a declarat, tot pentru Bild, că moştenirea creştină a Germaniei nu este negociabilă. ”Noi nu luăm în considerare instituirea unor sărbători publice musulmane în Germania”, a afirmat el.

În Germania trăiesc circa patru milioane de musulmani, dintre care majoritatea au origini turceşti. Mulţi dintre cei peste un milion de migranţi care au venit în Germania din Orientul Mijlociu şi din alte părţi ale lumii în ultimii peste doi ani sunt musulmani.”[1]

SURSE


  1. http://evz.ro/liderii-germania-islamizeze-tara.html
  2. Foto: evz.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...