Lidl a mai dat jos o cruce. În Italia, simbolul creștinătății a fost eliminat de pe un afiș. Primar: „Dacă aceste cruci vă deranjează atât de mult, puneți măcar o altă imagine, dar vă rog, nu ne distrugeți țara!”

by “Lidl a mai dat jos o cruce. După produsele grecești de pe etichetele cărora au zburat  peste noapte crucile, nemții de la Lidl au eliminat și din Italia cel mai important simbol religios al creștinătății, scrie ziarul Il Giornale. Strategia de marketing implementată de Lidl cu produsele grecești a fost aplicată și […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Lidl a mai dat jos o cruce. După produsele grecești de pe etichetele cărora au zburat  peste noapte crucile, nemții de la Lidl au eliminat și din Italia cel mai important simbol religios al creștinătății, scrie ziarul Il Giornale.

Strategia de marketing implementată de Lidl cu produsele grecești a fost aplicată și în Dolceacqua, un mic sat medieval din provincia Liguria. Așa că în afișele aflate lângă casele de marcat, pe care era imaginea Bisericii  Sant’Antonio Abate, o bijuterie locală, clopotnițele au fost lăsate fără cruce. Afișul era, de fapt, o reprezentare, la scară mare, a uneia dintre cele mai populare cărți poștale, care ar fi fost reprezentată și într-un tablou de Monet.
Reacția primarului din Dolceacqua a fost una pe măsură. Fulvio Gazzola a adresat o scrisoare conducerii gigantului alimentar, amenințând că îi va da în judecată dacă nu vor pune crucile la loc. „Ați dat jos crucea de pe Biserica din Dolceaqua pentru a nu leza clientela voastră musulmană. Dacă aceste cruci vă deranjează atât de mult, puneți măcar o altă imagine, cu orice, cu un castel, dar vă rog, nu ne distrugeți țara!”
„Înțeleg că nu doresc să rănească sensibilitatea celor care aparțin altor religii – adaugă primul edilul italian- dar trebuie să fie corecți și, mai presus de toate, să nu penalizeze pe nimeni”.
Primarul mai spune că, „dincolo de faptul că țara noastră are rădăcini creștine, nu sunt de acord să retușem o fotografie, prezentând o imagine falsă a orașului nostru”.
Lidl a răspuns, precizând că este vorba de o neînțelegere  și a cerut scuze primarului. De asemenea, au promis să înlocuiască fotografia: „Imaginea cu Biserica din Dolceacqua a fost achiziționată dintr-o bază de date foto, fiind tiparită și afișată lângă casele de marcat. Nu ne-am dat seama că imaginea achiziționată nu avea  cruci.  Nu este nici o strategie de marketing, ci o eroare pentru care ne cerem scuze atât clienților cât și locuitorilor Dolceacqua”, s-au justificat cei de la Lidl.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Lidl-a-mai-dat-jos-o-cruce.-In-Italia-simbolul-crestinatatii-a-fost-eliminat-de-pe-un-afis.-Primar-%E2%80%9EDaca-aceste-cruci-va-deranjeaza-atat-de-mult-puneti-macar-o-alta-imagine-dar-va-rog-nu-ne-distrugeti-tara-146710
  2. Foto: activenews.ro

Citiți și...

Gabriele Kuby, sociolog german: "Distrugerea familiei și a libertății este adevărata miza a revoluției sexuale și a teoriei gender"
Documentar: Marxismul Cultural - Coruperea Americii
Multiculturalismul, promovat de neomarxiști, a distrus Suedia - Oamenii se tem de imigranți
Băiețel sau fetiță? Nici una, nici alta. În Canada, copiii pot fi și CU SEX NECUNOSCUT: Părintele transsexual: "Să decidă el când va fi mare!"
Un profesor din Franța a fost suspendat pentru că le-a citit elevilor pasaje din Biblie
Ministrul german de Externe îi insultă pe naționaliștii din Alternativa pentru Germania, spunând despre aceștia că sunt "naziști"! Pentru neomarxiști, cei care se opun ideilor lor aberante sunt etichetați drept "naziști"!
Bruxelles - mormântul Europei: UE repudiază creștinismul și promovează oficial islamul
Unii o numesc „artă”! Credincioșii belgieni, scandalizați de vaca crucificată în biserică. O "artă" neomarxistă!
SUA: Colegiul Sfintei Cruci pornește cruciada împotriva simbolurilor creștine pentru a nu încuraja „islamofobia”
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, un simpatizant al lui Karl Marx: Marx nu este responsabil pentru toate atrocitățile moștenitorilor săi! Jean-Claude Juncker a participat la festivitățile organizate de oficialii localității germane Trier în cinstea împlinirii a 200 de ani de la nașterea lui Karl Marx, care, alături de Friedrich Engels, a pus bazele doctrinei comuniste
Ungaria: Proiectul de lege „Stop Soros” introduce infracțiunea de ajutor pentru migrația ilegală
Paris: ”Mama” și ”tata”, înlocuiți cu ”părinte 1” și ”părinte 2”. Reacție în urma hotărârii
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro