Lidl a mai dat jos o cruce. În Italia, simbolul creștinătății a fost eliminat de pe un afiș. Primar: „Dacă aceste cruci vă deranjează atât de mult, puneți măcar o altă imagine, dar vă rog, nu ne distrugeți țara!”

by “Lidl a mai dat jos o cruce. După produsele grecești de pe etichetele cărora au zburat  peste noapte crucile, nemții de la Lidl au eliminat și din Italia cel mai important simbol religios al creștinătății, scrie ziarul Il Giornale. Strategia de marketing implementată de Lidl cu produsele grecești a fost aplicată și […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Lidl a mai dat jos o cruce. După produsele grecești de pe etichetele cărora au zburat  peste noapte crucile, nemții de la Lidl au eliminat și din Italia cel mai important simbol religios al creștinătății, scrie ziarul Il Giornale.

Strategia de marketing implementată de Lidl cu produsele grecești a fost aplicată și în Dolceacqua, un mic sat medieval din provincia Liguria. Așa că în afișele aflate lângă casele de marcat, pe care era imaginea Bisericii  Sant’Antonio Abate, o bijuterie locală, clopotnițele au fost lăsate fără cruce. Afișul era, de fapt, o reprezentare, la scară mare, a uneia dintre cele mai populare cărți poștale, care ar fi fost reprezentată și într-un tablou de Monet.
Reacția primarului din Dolceacqua a fost una pe măsură. Fulvio Gazzola a adresat o scrisoare conducerii gigantului alimentar, amenințând că îi va da în judecată dacă nu vor pune crucile la loc. „Ați dat jos crucea de pe Biserica din Dolceaqua pentru a nu leza clientela voastră musulmană. Dacă aceste cruci vă deranjează atât de mult, puneți măcar o altă imagine, cu orice, cu un castel, dar vă rog, nu ne distrugeți țara!”
„Înțeleg că nu doresc să rănească sensibilitatea celor care aparțin altor religii – adaugă primul edilul italian- dar trebuie să fie corecți și, mai presus de toate, să nu penalizeze pe nimeni”.
Primarul mai spune că, „dincolo de faptul că țara noastră are rădăcini creștine, nu sunt de acord să retușem o fotografie, prezentând o imagine falsă a orașului nostru”.
Lidl a răspuns, precizând că este vorba de o neînțelegere  și a cerut scuze primarului. De asemenea, au promis să înlocuiască fotografia: „Imaginea cu Biserica din Dolceacqua a fost achiziționată dintr-o bază de date foto, fiind tiparită și afișată lângă casele de marcat. Nu ne-am dat seama că imaginea achiziționată nu avea  cruci.  Nu este nici o strategie de marketing, ci o eroare pentru care ne cerem scuze atât clienților cât și locuitorilor Dolceacqua”, s-au justificat cei de la Lidl.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Lidl-a-mai-dat-jos-o-cruce.-In-Italia-simbolul-crestinatatii-a-fost-eliminat-de-pe-un-afis.-Primar-%E2%80%9EDaca-aceste-cruci-va-deranjeaza-atat-de-mult-puneti-macar-o-alta-imagine-dar-va-rog-nu-ne-distrugeti-tara-146710
  2. Foto: activenews.ro

Citiți și...

Donald Trump a dejucat planul lui Soros de a impune Noua Ordine Mondială
Multiculturalismul, promovat de neomarxiști, a distrus Suedia - Oamenii se tem de imigranți
US Army le cere femeilor să facă dus cu bărbații, ca parte a Programului de Integrare a transexualilor
Polonia - gata să iasă din UE ca să nu primească imigranți
Imbecilitatea Corectitudinii Politice: "Statuile din marmură albă sunt rasiste"
Tot mai aproape de un Big Brother mondial: Canada introduce o aplicație sinistră de control total prevazută cu puncte pentru "bună purtare"
Curtea Europeană de Justiţie dă dreptul Bruxellesului de a obliga statele membre să primească migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
Un jurnalist Charlie Hebdo, atac la credința poporului român: Ortodoxia apasă pe români ca o dală de plumb, strivind mințile oamenilor
George Soros face o infuzie de 18 miliarde de dolari în Fundația pentru o Societate Deschisă, cu prezență în 40 de țări. În România, FSD a fuzionat cu Fundația Serendinno, condusă de Mircea Vasilescu
Cenzura internetului: Comisia Europeană presează platformele online să ia măsuri împotriva "știrilor false"! În același timp, Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Jucker, împreună cu globaliștii UE, participă la dezvelirea statuii lui Karl Marx! Uniunea Europeană - Noua Uniune Sovietică!
Englezii vor putea fi judecaţi şi condamnaţi pentru ceea ce ar putea gândi. Realitate tip "1984" pe site-ul poliţiei londoneze!
Președintele Camerei Comunelor din Marea Britanie: „Drepturile gay surclasează libertatea religioasă”! Aceasta este dictatura minorităților LGBT!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul Intelligence România (DIR)

Departamentul Intelligence România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro