Liniile Nazca

Distribuie!

„O serie de opere de artă supradimensionate care marchează câmpiile din Peru, liniile Nazca acoperă 450 de kilometri pătraţi de deşert. Acestea includ forme geometrice uriaşe, imagini care reprezintă plante şi animale şi, mai rar, siluete umane care sunt vizibile din aer. Cercetătorii cred că au fost realizate de poporul Nazca într-o perioadă de o mie de ani, între 500 înaintea erei noastre şi 500 AD, dar nimeni nu ştie ce scop au avut.

Teoria iniţială, conform căreia modelele fac parte dintr-un calendar astronomic, a fost infirmată în 1997, iar de anul trecut, cercetători de universitatea Yamagata, din Japonia, au început un program de 15 ani la finalul căruia speră să afle mai multe despre originea liniilor Nazca.”[1]


SURSE

  1. https://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/mistere-care-uimesc-oamenii-de-stiinta-10-fenomene-care-nu-au-inca-explicatie-foto-video-11815927
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...