Lituania, una dintre cele mai prospere țări din UE, respinge legalizarea căsătoriilor homosexuale. Conservative News: “Estul Europei a arătat încă o dată ce rușinos stă Occidentul la capitolul moralitate”

by “Lituania, una dintre cele mai prospere țări din UE, respinge legalizarea căsătoriilor homosexuale. Conservative News: Estul Europei a arătat încă o dată ce rușinos stă Occidentul la capitolul moralitate Parlamentul Lituaniei a respins o propunere legislativă care ar fi legalizat parteneriatele între persoane de același sex, informează siteul Conservative […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Lituania, una dintre cele mai prospere țări din UE, respinge legalizarea căsătoriilor homosexuale. Conservative News: Estul Europei a arătat încă o dată ce rușinos stă Occidentul la capitolul moralitate

Parlamentul Lituaniei a respins o propunere legislativă care ar fi legalizat parteneriatele între persoane de același sex, informează siteul Conservative News.
Estul Europei a arătat încă o dată ce rușinos stă Occidentul la capitolul moralitate, după ce Lituania a decis să respingă „căsătoriile” homosexuale, la fel ca și vecinul său de la Sud, Polonia, precizează sursa citată.
Doar 29 de membri ai Parlamentului Lituaniei au votat în favoarea propunerii legislative care prevedea căsătoriile homosexuale, în timp ce 59 au fost împotrivă, la 20 s-au abținut.
Niciun membru al coaliției de Guvernământ nu a votat în favoarea deciziei. Mai mult, proiectul a fost complet respins de parlamentari, aceștia votând ca actul normativ să nu mai fie supus revizuirii.
„Conform sondajelor, peste 80% dintre Lituaniei sunt clar împotriva oricărei forme de parteneriat între persoane de același sex și numărul depășește 90% în rândul votanților partidului de guvernământ”, a afirmat  Vytautas Sinica, profesor de științe politice la Universitatea din Vilnius.
„Din păcate, a devenit un obicei prost ca în Lituania să nu se voteze conform voinței majorității, ci pentru a face pe plac mass-mediei liberale și birocraților de la Bruxelles. Se încearcă fisurarea consensului național asupra problemelor morale și asta se vede la partidul conservator Uniunea Patriei, unde cei mai tineri membri care se declară conservatori votează împotriva familiei naturale. Această decizie, deși nu are mari efecte, marchează o turnură binevenită pentru votanții tradiționali din Lituania”, a precizat Simica.
În Lituania s-a votat recent Legea Coabitării de Comun Acord, al cărei scop este să se ocupe de problemele practice ale persoanelor care locuiesc împreună. Actul se referă la prieteni, frați/surori adulți, monahi, etc, oricine locuiește împreună fără a fi vreun sentiment la mjloc. Aspectul emoțional este considerat nesemnificativ în proiectul de lege respectiv. Totuși, proiectul precizează clar că cuplurile care trăiesc împreună și care nu declară că doresc să se căsătorească și  nu pot avea copii, nu pot fi considerate o familie.
Lituania este membră a Uniunii Europene din 2004 – cu trei ani înaintea României -,  și este membră a zonei euro. Lituania este pe locul 41 în lume în clasamentul produsului intern brut per cap de locuitor, în timp ce România este pe 58, conform topului realizat de FMI în 2016. Lituania are o populație de peste 2 milioane de locuitori, fiind o țară majoritar catolică și este considerată una dintre cele mai conservatoare din Europa.
Lituania rămâne una dintre țările europene care nu recunoaște niciun fel de uniuni între persoanele de același sex.”[1]

SURSE


  1. http://www.activenews.ro/externe/Lituania-una-dintre-cele-mai-prospere-tari-din-UE-respinge-legalizarea-casatoriilor-homosexuale.-Conservative-News-Estul-Europei-a-aratat-inca-o-data-ce-rusinos-sta-Occidentul-la-capitolul-moralitate-144266
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Conspiratia Melodiilor acordate pe frecventa 440 Hz - o deviere deliberata de la frecventa armonioasa din natura a celor 432 Hz! Un teribil mod de a produce mesaje subliminale pentru a afecta psiho-emotional oamenii!
"Coincidențe" ale Iluminaților: Legătură dintre Abraham Lincoln și John F. Kennedy
Noua Ordine Mondială - un adevărat pericol pentru omenire
Apa îmbuteliată, una dintre cele mai mari minciuni ale secolului. Cum au căzut oamenii în capcana marketingului
Comitetul celor 300: dezvăluiri despre ierarhia conspiratorilor! Scopurile stabilite de Comitetul celor 300 pentru cucerirea şi subjugarea lumii!
"Corectitudinea Politică" și Neomarxismul împotriva libertății de exprimare în Olanda: Naționalistul Geert Wilders riscă închisoarea pentru că ar fi spus despre islam că este o "ideologie a războiului și urii"
Consiliul Federației Ruse avertizează că America se pregătește să atace Siria
Anglia vrea să schimbe regulile privind donarea de organe. Mai exact, oficialii vor să afle dacă opinia publică este de acord sau nu cu eliminarea acordului prealabil pentru donarea organelor celui aflat în moartea cerebrală
Fostul consultant NSA, Edward Snowden: Noua șefă a CIA riscă să fie arestată dacă intră în Europa
Al Bielek și straniile povești din viitor! Lumea se va schimba și nimic nu va mai fi la fel
Ungaria: Globaliștii au ieșit în stradă să protesteze împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce acesta a câștigat alegerile
Cine sunt neomarxiștii/progresiștii și ce vor ei?
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro