Lockdown-ul este inutil şi dăunător

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Faptul că lockdown-ul nu a fost panaceul relelor provocate de pandemia de Covid-19 și asta s-a văzut clar încă de la început.

În primăvară, în plină undă a pandemiei de coronavirus, diferite guverne au ales să atenueze carantina, în mai multe variante: unii mai blând, alţii mai dur. Mulţi observatori s-au gândit, cu naivitate, că era suficient să fie închişi în case cetăţenii pentru a învinge curba epidemiologică.


Lumea reală nu este un experiment

Bineînţeles, limitând cu duritate interacţiunile sociale, trăgând obloanele activităţilor comerciale, suspendând activitatea scolastică şi golind mijloacele de transport, e clar că contagierile tind să se diminueze. Problema este că transpunând în lumea reală o „teorie de laborator”, nu produce efectele dorite. Lumea reală nu este un experiment. Politicienii trebuie de fapt să ţină cont de variabile multiple, nu numai de cotagieri şi decesele din cauza Covid.


E de negândit să se concentreze toate eforturile pentru limitarea Sars-Cov-2, fiindcă în afara virusului sunt şi alte aspecte critice de luat în considerare. Care? Două înaintea tuturor. Economia unei naţiuni care supusă fiind la incredibile carantinări, riscă colapsul, apoi latura psiho-socială al populaţiei, deja profund atinsă de pandemie şi ulterior supusă la încercare de eventuale carantine. Altfel spus: reducerea la zero a contagierilor cotidiene este fără doar şi poate importantă, dar este în acelaşi timp important şi evitarea imploziei motorului economic al unui stat şi a liniştirii cetăţenilor.

(In)utilitatea carantinei

În afara consideraţiilor politice şi sociale, există şi oameni care au încercat să răspundă la o întrebare tehnică: închiderea unei naţiuni a folosit cu adevărat? Wall Street Journal nu mai târziu cu o lună în urmă, critica fără doar şi poate lockdown-ul numindu-l „un experiment falimentar”. Cotidianul, luând în studiu contextul american, susţinea că blocajul economic, cu închiderea restaurantelor şi a altor locuri unde oamenii socializează, n-au reuşit să stopeze răspândirea Covid.

Următoarea redeschidere, comentează mai departe WSJ, ar fi provocat o a doua undă de infectări. În fapt, dacă excludem săptămânile estive, chiar aşa s-a întâmplat. Lockdown-ul a atenuat urgenţa sanitară într-o fază critică, ceea ce nu e puţin – şi nu va fi niciodată – pentru eradicarea pandemiei. A propune din nou o închidere la scară naţională, în orice ţară, ar apărea o alegere riscantă dacă nu dăunătoare pentru economie.

Alternativa: protejarea persoanelor mai vulnerabile

Este foarte interesant de citit un studiu al Universităţii din Edimburgh cu referire la lockdown-ul din Regatul Unit. Ei, bine, potrivit raportului, „blocajul naţional” ar fi util doar pentru şi numai pentru rezolvarea unei crize imediate, nu pentru o soluţie pe termen lung. Şi nu numai: luând în considerare cele ce s-au întâmplat în UK, cercetătorii au afirmat că alegerile Londrei ar fi putut fi putut face ţara mai vulnerabilă şi ar fi putut provoca un număr mai mare de morţi din cauza Covid.

Sky News a citat cuvintele lui Graeme Ackland, profesor la School of Physics and Astronomy la Universitatea din Edimburgh care a condus studiul amintit: „Pe termen scurt închiderea şcolilor a contribuit la reducerea gravităţii primei unde. Dar decizia aceasta ne-a făcut mai vulnerabili la următoarele unde de infectare”. Rezultatele studiului subliniază cum intervenţiile rapide au redus vârful cererii de locuri în spitale la terapie intensivă, dar, în acelaşi timp, au prelungit durata epidemiei.

„Aceasta duce la a doua undă de infectări care poate provoca mai mulţi morţi”

Motivul e simplu: o dată terminată această perioadă a blocajelor şi restricţiilor, va fi încă un număr de oameni susceptibili la contagiere, dar şi un număr consistent infectat cu coronavirus. „Aceasta duce la a doua undă de infectări care poate provoca mai mulţi morţi”, au scris cercetătorii.

Autorii studiului au afirmat deci că bilanţul final al victimelor de Covid-19 depinde de vârsta persoanelor infectate şi nu de numărul total de cazuri. Din acest punct de vedere o alternativă mai bună la lockdown ar putea fi aceasta: protejarea bătrânilor şi a persoanelor vulnerabile, consimţind în acelaşi timp şi tinerilor să se reîntoarcă la normalitate, notează Insideover.”[1]

Medicii din Germania și Spania declară că pandemia a fost planificată

“Un grup de peste 700 medici din Germania numit „Doctori pentru informații” a făcut o declarație șocantă în timpul unei conferințe de presă naționale:

„Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că suntem în mijlocul unei infracțiuni globale.”

Acest grup mare de experți medicali publică un ziar medical cu o circulație de 500.000 de exemplare în fiecare săptămână, pentru a alerta publicul cu privire la dezinformarea masivă din mass-media în legătură cu coronavirusul. „Doctori pentru informații” este susținut de peste 7.000 de profesioniști. Ei organizează proteste în masă în Europa, cum ar fi cea din 29 august 2020, în care s-au înscris 12 milioane de oameni și s-a prezentat de fapt un milion.

Sute de medici spanioli spun că pandemia este planificată

În Spania, un grup de 600 medici numiți „Doctori pentru adevăr”, au făcut o declarație similară în timpul unei conferințe de presă.

„Covid-19 este o falsă pandemie creată în scopuri politice. Aceasta este o dictatură mondială cu o scuză sanitară. Îi îndemnăm pe medici, mass-media și autoritățile politice să oprească această operațiune criminală, răspândind adevărul. ”

Germania și Spania sunt doar două exemple. Grupuri mari similare de sute de experți medicali există în țări din întreaga lume. Recent, au format „Alianța Mondiala a Doctorilor” pentru a combate această crimă globală cu medici din întreaga lume.

Această alianță a medicilor din întreaga lume declară în mod deschis că nu există pandemie, că testele PCR sunt complet false și că toate informațiile răspândite de mass-media și guvernele sunt în întregime false, cu scop penal.

Această alianță globală de medici pregătește procese majore împotriva guvernelor, pentru a le cere socoteală pentru înșelăciunea lor deliberată și impunerea tiraniei totalitare.

Ascultați-i în acest videoclip. Dacă este eliminat de YouTube, vă rugăm să ne anunțați.

În SUA, un documentar numit PLANDEMIC expune COVID-19 ca o operațiune criminală. Este atât cel mai cenzurat, cât și cel mai vizionat videoclip din toate timpurile. Acest documentar istoric este susținut de peste 27.000 medici! (2D) Numărul medicilor și al experților științifici care se ridică împotriva „plandemiei criminale” explodează, deoarece sunt descoperite din ce în ce mai multe dovezi că această așa-numită pandemie este un mare fals.

 

Urmăriți „Plandemic, Indoctornation” aici. Asigurați-vă că ați citit și restul acestui articol, pentru a vedea mult mai multe dovezi că această pandemie a fost planificată.”[2]

Covid-19: Medicii și cadrele sanitare din Belgia se ridică împotriva dictaturii

“În tot mai multe țări din lume se înregistrează forme de protest la adresa măsurilor excesive luate de autorități sub pretextul combaterii epidemiei.

Aproape 400 de medici și peste 1300 de cadre din sistemul sanitar belgian (precum și 9000 de cetățeni) au semnat o scrisoare deschisă cerând „restabilirea imediată a guvernării noastre normale și democratice, a structurilor legale și a tuturor libertăților noastre civile”, afirmând că „nu mai există nici o justificare medicală pentru vreo măsură de urgență” privind COVID-19.

Scrisoarea argumentează că actualele măsuri aflate în vigoare în Belgia „nu sunt suficient de fundamentate științific, sunt unilaterale și presa nu alocă spațiu corespunzător pentru o dezbatere deschisă, în care să fie ascultate puncte de vedere și opinii diferite”. Și aceasta, în ciuda „politicii minimale” a guvernului, în domeniul mai larg al prevenției bolilor, care se concentrează pe „întârirea sistemului nostru imunitar propriu grație unei vieți sănătoase, a unor îngrijiri optime cu atenție acordată individului și investiții în personalul de îngrijire”.

Belgia este una dintre cele mai afectate țări din Europa de epidemia de COVID-19, înregistrând peste 115.000 de cazuri de infectări, aproape 10.000 de morți și peste 19.000 de însănătoșiri, la o populație de 11,5 milioane de locuitori.

„Nu există o legătură între izolarea impusă și evoluția infecțiilor”, afirmă scrisoarea. „Dacă privim la datele la care au fost impuse izolările, observăm că izolările au fost stabilite după ce vârful deja trecuse și numărul de cazuri scădea. Prin urmare, scăderea nu a fost recultatul măsurilor luate.”

(Heritage Foundation a ajuns la o concluzie asemănătoare vara aceasta, într-o analiză comparativă a situațiilor din Statele Unite, Germania, Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Italia, Islanda, Norvegia, Suedia și Iran.)

Semnatarii belgieni consideră că „condițiile meteorologice (vreme, temperatură și umiditate) și imunitatea crescândă au o probabilitate mai mare să reducă valul de infecții”, împreună cu prevenția sub forma unei „nutriții sănătoase și complete, a exercițiilor în aer liber, fără mască, a reducerii stresului și a contactelor sociale care îmbogățesc emoțional”.

Dimpotrivă, „izolarea socială” prin carantină duce la o „creștere a depresiilor, anxietății, sinuciderilor, violenței în sânul familiei și abuzurilor asupra copiilor” precum și la o „inactivitate fizică la numeroase persoane vârstnice”.

În Statele Unite, directorul Centrului pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC), dr. Robert Redfield, a exprimat îngrijorări asemănătoare vara aceasta, atunci când a afirmat că CDC a sesizat „mult mai multe sinucideri” și decese din cauza supradozelor de droguri decât din cauza COVID-19.

„În calitate de doctori și profesioniști din domeniul sănătății, în fața unui virus care, din punct de vedere al nocivității, mortalității și transmisibilității, este apropiat de gripa sezonieră, nu putem decât să respingem aceste măsuri extrem de disproporționate”, concluzionează scrisoarea, făcând apel la o „încetare imediată a tuturor măsurilor” și la o „examinare aprofundată a rolului Organizației Mondiale a Sănătății și a posibilei influențe a unor conflicte de interese în această organizație”.”[3]

SURSE

  1. https://evz.ro/lockdown-ul-inutil-si-daunator-un-studiu-da-peste-cap-totul.html
  2. https://invictuswebmedia.com/2020/10/18/dovada-ca-pandemia-a-fost-planificata-cu-un-scop
  3. https://evz.ro/medicii-si-cadrele-sanitare-din-belgia-se-ridica-impotriva-dictaturii-covid.html
  4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...