Locotenent colonelul, Michael Aquino, fondatorul organizației sataniste „Templul lui Seth”

Distribuie!

„In 1975, Biserica Satanista sufera de scaderea drastica a numarului de membri, care au plecat pentru a forma o noua organizatie Satanista si anume Templul lui Set – „The Temple of Set„. La mijlocul anilor 1970 Biserica Satanista se reorganizeaza si devine o societate secreta si s-a dizolvat in „grotto„. Centrul Bisericii Sataniste ramane in San Francisco. LaVey nu mai ramane activ. Membrii revin si numarul creste din nou in 1980.

Templul lui Set – „The Temple of Set” se afla tot in San Francisco si avea cateva sute de membri la mijlocul lui 1980. Fondatorii erau Michael A. Aquino, Lilith Sinclair (sotia lui Aquino) si Betty Ford ( nu sotia lui Gerold Ford ). Este o societate initiatoare bazata pe credinta in zeul egiptean Set ( cunoscut si cu numele de Seth ), pe care membrii nu-l considerau reprezentantul raului ci doar pur si simplu prototipul lui Satan. Conform templului, Set reprezenta, pe parcursul evolutiei, o genetica modificata a oamenilor cu scopul de a crea persoane cu inteligenta superioara pentru urmatorul nivel al evolutiei.


Astfel trei mari evenimente s-au petrecut: primul in 1904 cand Crowley a primit cartea legilor, al doilea in 1966 cand Biserica Satanista a fost formata si al treilea in 1975 cand Templul lui Set a fost format.

In scrierile sale, Aquino vesteste urmatoarea apocalipsa in care doar cei „alesi” sau membrii Templului lui Set vor supravietui. Aquino, un locotenent colonel al rezervei armatei din America avea un interes si o placere in practicarea ritualurilor pagane naziste in timpul celui de-al doilea razboi mondial dar sustine ca nu a simpatizat niciodata politicile naziste.


Dupa anii 1970-1980 numeroase grupari Sataniste si-au facut aparitia. Evolutia Satanismului este imposibil de contestat si realizarea unei statistici exacte a numarului de membri este aproapte imposibil de realizat datorita nenumaratelor organizatii secrete. Exista probe ale „traditiilor de famile” cu privire la Satanism, traditii care sunt transmise din generatie in generatie. Unii Satanisti sunt asociati cu organizatii neo-naziste. Unele culte Satanice sunt considerate a fi implicate in traficul de droguri, prostitutie si pornografie cu ajutorul carora au construit imperii.

Satanismul a fost legat de formatiile de rock heavy metal si de tinerii care se sinucid. Unii tineri problematici se indreapta spre Satanism ca o scapare datorita pierderii puterilor sau abandonului familei/prietenilor. Acestia adera la grupari care incurajeaza actele de violinta in numele lui Satan, utilizarea drogurilor, iar ritualurile de violenta le ofera o asa zisa putere.”[1]

„Acesta avea pe frunte tatuat numărul 666 şi se autointitula: Antihrist. Biserica Satanei este înfiinţată de Anton Szandor La Vey în San Francisco în 1966. Acesta fusese dresor de animale, hipnotizator şi cititor de gânduri, elogiind condiţia umană drept o condiţie animalică. Crezul său era acela că „omul este un animal ca toate altele”. Deşi nu credea în diavol îl predica. Lucifer era pentru el o simplă dorinţă întunecată din fiinţa omului.

Autorul relativizează cumva aportul lui Aquinas şi al lui La Vey în propagarea satanismului postmodern. Din punctul nostru de vedere Crowley e o figură ştearsă, pentru sataniştii de astăzi, în comparaţie cu autorul Bibliei Satanice, adică cu La Vey.”[2]

SURSE

  1. http://www.bisericasatanista.org/istoria-satanismului.html
  2. Helmut Lammer si Marion Lammer – „OZN – Operatiuni Secrete”.
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...