Locul de pe Pământ unde timpul curge într-un alt ritm. Ce crede un cercetător că se întâmplă în deșertul Nevada

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Locul de pe Pământ unde timpul curge într-un alt ritm. Ce crede un cercetător că se întâmplă în deșertul Nevada (video)

Potrivit lui Joshua Warren, cercetător și prezentator la Travel Channel, în deșertul din Nevada, în imediata apropiere a orașului Las Vegas, între secțiunile de drum I-15 și Route 93, există o zonă unde timpul încetinește cu 20 de microsecunde. Warren crede că o distorsiune spațiu-timp poate fi responsabilă pentru această încetinire a timpului. În literatura științifico-fantastică întâlnim frecvent distorsiuni spațiu-timp.


Acestea sunt folosite pentru călătorii rapide în alte locuri din Univers sau pentru călătorii în timp. Dar care este situația din lumea reală? Cu câțiva ani în urmă, sonda Gravity Probe B a celor de la NASA a confirmat două predicții cheie ale teoriei generale a relativității lui Einstein. Prima, denumită efectul geodetic, susţine că spaţiul şi timpul se curbează în jurul unui corp gravitaţional. Cea de-a doua susţine că un obiect rotitor trage atât spaţiul, cât şi timpul după acesta, în timpul procesului de rotire.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://www.cunoastelumea.ro/locul-de-pe-pamant-unde-timpul-curge-intr-un-alt-ritm-ce-crede-un-cercetator-ca-se-intampla-in-desertul-nevada-video/


SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/locul-de-pe-pamant-unde-timpul-curge-intr-un-alt-ritm-ce-crede-un-cercetator-ca-se-intampla-in-desertul-nevada-video/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Alfred Bielek, un supravieţuitor al Experimentului Philadelphia
Pământul este într-o continuă schimbare! Timpul se comprimă
Arma-laser spaţială de înaltă tehnologie dezvoltată de Rusia. Evaporă orice ameninţare
Fiinţa umană
Alunecarile in timp - intamplari in care oamenii s-au trezit intr-o alta dimensiune si intr-o alta epoca din trecut! Aceste zone sint cunoscute ca "zone atemporale", loc unde liniile Hartmann se intersecteaza si produc diverse anomalii geomagnetice si electromagnetice!
Fenomen misterios în Noua Zeelandă
Mintea umană poate influența anumite mecanisme, mai ales în condițiile în care mai mulți oameni se concentrează asupra aceluiași scop
Oameni care s-au nascut cu ADN ce este alcatuit din 4 spirale! Acesti oameni poseda capacitati extrasenzoriale superioare celorlalti! Iluminatii au inclus aceasta descoperire in cadrul secretelor U.S.A.P.! Oamenii de stiinta au constatat ca ADN in viitor va avea 12 spirale!
Mașina care merge cu aer – consumă doar un euro la 200 km și se încarcă în 90 de secunde
O descoperire uimitoare arată că în creier există structuri care percep dimensiunile paralele
Omul, prin naştere, este materie şi spirit
Experimentele Philadelphia si Montauk - locul unde s-au facut calatorii in timp! Oamenii de stiinta pot face calatorii in timp, desi nu prea vor sa recunoasca asta oficial! Timp de 20 de ani Guvernul American a incercat cenzurarea cartilor lui Al Bielek, Peter Moon, Duncan Cameron, Preston Nichols si Brad Steiger despre experimentele Philadelphia si Montauk! Instalatia de la Montauk permitea materializarea gandurilor manifestate oameni!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...