Locul din România unde dacă pășești te încarci cu energie pozitivă: „Am simțit energia când am pus mâna pe coloanele de bazalt”

Distribuie!

„Locul din Romania unde daca pasesti te incarci cu energie pozitiva: „Am simtit energia cand am pus mana pe coloanele de bazalt”

Există un loc în România unde dacă păşeşti te încarci cu energie pozitivă. Cel puţin asa susţin localnicii iar ieri au confirmat acest lucru şi cei care au participat la un maraton în zonă.


Un adevarat izvor de sanatate! Asta par sa fie coloanele de bazalt de la Racos. Localnicii, dar si oamenii de stiinta spun ca sunt incarcate de energie pozitiva. Si maratonistii care au trecut ieri pe acolo au confirmat ipoteza.

„Foarte bine ne simtim. Sunt superbe coloanele. Sunt convins ca fac bine la sanatate pentru ca le-am simtit energia cand am pus mana pe ele. Asta nu-i gluma!”.


Catalin Cantor – responsabil zona: localnicii si oamenii de stiinta ne-au spus ca scoria produce o energie care te incarca si daca petreci cateva ore acolo s-ar putea sa ti se amelioreze multe lucruri.

Cei 30 de kilometri pe care i-au avut de facut  maratonistii au fost parca mai usor de parcurs intr-un decor atat de frumos ca acesta.

„Nu le-am vazut pana acuma. E prima oara. Splendide, splendide. Zice lumea ca sunt bune si pt sanatate, ca nu te mai imbolnavesti. Pai probabil de-aia alergam asa bine”

Nu toti au fost insa de aceasi parere. Asta in timp ce altii abia asteptau finalul.”[1]

SURSE

  1. http://www.stirilekanald.ro/locul-din-romania-unde-daca-pasesti-te-incarci-cu-energie-pozitiva–am-simtit-energia-cand-am-pus-mana-pe-coloanele-de-bazalt_68486.html
  2. Foto: stirilekanald.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...