Locuri misterioase de pe Pământ

Distribuie!

„Sunt locuri pe suprafața pământului care îți stârnesc groază. Unele sunt abandonate, altele bântuite de fantome, altele vi le prezentăm în continuare.

Templul Karni Mata din Bikaner, India, șochează prin contrastrul dintre fumusețea și măreția încăperilor mărețe, cu podele de marmură și altare decorate cu aur și locuitorii săi.


Ne referim la o populație de peste 20000 de șobolani care se plimbă peste tot. Cei care au grijă de templu au mare grijă de șobolani și îi hrănesc deoarece sunt convinși că vietățile sunt sacre, mai precis sunt reîncarnarea zeiței Karni Mata, zeița șobolanilor.

Turiștii nu au voie să umble încălțați în locul sacru, astfel că umblă desculți, încercând să evite excrementele de șobolani. Pelerinii indieni își împart mâncarea cu rozătoarele, iar unii beau laptele din aceleași vase cu şobolanii.


Un loc unde a fost interzis accesul vizitatorilor este Ilha de Queimeiada Grande, iar măsura nu este deloc surprinzătoare, având în vedere că aici trăiesc până la 4000 de specii de vipere cu cap lance. Doar oamenii de știință au acces în zonă numai însoțiți de un medic.

Această specie de viperă ajunge până la jumătate de metru lungime, se găsește doar pe Ilha de Quiemada Grande. Neavând dușmani naturali și beneficiind de mâncare din belșug, șerpii s-au înmulțit și au ajuns la o densitate de unul pe metru pătrat. O singură mușcătură a viperei argintii poate ucide orice om.

Și România are locurile ei misterioase. Lacul Cinciș este situat la 15 kilometri distanță de Hunedoara. În urmă cu 45 de ani autoritățile au decis ca 150 de persoane care locuiau în zonă să fie strămutate pentru că se dorea amenajarea unui lac de acumulare.

În acest proces, au fost acoperite cu apă două biserici, două cimitire și un sat. Localnicii susțin că lacul este blestemat. Animalele nu se mai apropie de lac, iar în timpul nopții, sufletele morților bântuie pe acest lac.

Zona Linistii din Mexic - mistere si paranormal

Un alt fenomen ciudat este faptul că în mijlocul unei ape stătătoare se declanșează furtuni. În anul 1970, un fotbalist s-a înecat și trupul său nu a mai fost găsit, mai mult scafandrii au spus că pe fundul lacului au descoperit șerpi uriaș.

Scafandrii care s-au apropiat de cimitirul scufundat au avut probleme psihice.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/locuri-misterioase-de-pe-terra
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...