Lojile francmasonice sunt folosite de grupările infracționale în Marea Britanie pentru a corupe polițiști

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Ziarul britanic The Independent a dezvăluit recent date importante despre grupările infracționale din Marea Britanie care s-au folosit de legăturile lor cu lojile francmasonice pentru a corupe polițiști din Scotland Yard. Informațiile apar într-un document strict secret intitulat Operaţiunea Tiberius, care a fost întocmit în anul 2002.

Potrivit datelor publicate de The Independent, membri ai diferitelor grupări care se ocupau cu activități ilegale aveau legături strânse cu mai multe loji masonice, rețele secrete ale acestora facilitându-le legătura cu polițiștii coruptibili din Scotland Yard. De asemenea, gangsterii se foloseau de lojile venerabililor pentru a corupe sistemul judiciar. Aceste acțiuni făceau parte din ceea ce mafioții numeau Operațiunea secretă Tiberius. Conform documentelor, aceste legături au reușit să fie dovedite cu ajutorul unor membri ai sistemului judiciar din Marea Britanie care, deși au intrat în rândurile masonilor, nu au acceptat să fie cooptați.

Raportul Tiberius
, întocmit de o echipă condusă de Andy Hayman, fost comisar asistent al poliției metropolitane, dezvăluie o imagine șocantă a siguranței din interiorul Scotland Yardului, care era responsabilă de operațiunile împotriva terorismului în Marea Britanie.

Operațiunea Tiberius evidențiază că celebre clanuri mafiote din Marea Britanie, cum ar fi familia Adams sau banda condusă de David Hunt, au mituit mai mulți foști și actuali detectivi pentru a avea acces la date confidențiale ale poliției, pentru a obține informații strategice în cadrul anchetelor penale, cunoștințe de specialitate legate de supravegherea suspecților și tehnici care să îi ajute să se sustragă urmăririi penale. Polițiștii corupți chiar au ajuns să ia parte la acte criminale cum ar fi importul de droguri și spălarea de bani.


În cadrul operațiunii au fost identificați 80 de indivizi corupți cu legături în poliție, incluzând 42 de ofițeri de poliție activi și 19 foști detectivi. Conform cercetărilor făcute de ziarul The Independent se sugerează că doar un număr foarte mic de ofițeri demascați și acuzați de corupție au fost cu adevărat și condamnați.

Numeroase cazuri notorii în Marea Britanie sunt dezbătute pe larg în cadrul Raportului Tiberius. S-a descoperit că oameni suspectați de a fi cei mai mari infractori din regat au strânse legături cu multiple agenții, inclusiv HM Revenue & Customs (HMRC – Serviciul regal de colectare a taxelor și de plată a unor servicii asigurate de stat), Serviciul de Procuratură al Coroanei, Poliția orașului Londra, Direcţia de Penitenciare și cu piloni importanți ai sistemului judiciar, incluzând judecători și avocați. Au apărut dovezi că au fost mituiți sau amenințați jurați pentru a se obține verdictul de nevinovat și chiar că se puteau cumpăra carduri pentru ieșirea din închisoare la prețul de 50 000 de lire sterline. De asemenea, raportul demasca indivizii corupți care lucrau pentru HMRC.


Aceasta nu este prima dată când se dovedește că în spatele strângerilor de mână – semnal ale Francmasoneriei se află o lume secretă marcată de infracționalitate și de diverse înțelegeri ilegale. Un alt raport apărut în 2008, despre Proiectul Riverside a arătat, de asemenea, că membri ai grupărilor de crimă organizată căutau să corupă ofițeri de poliție prin intermediul Lojilor Francmasoneriei, pentru a-și atinge interesele.

Suspiciunile care existau de multă vreme în ceea ce privește prezența unor legături între Francmasonerie și grupările infracționale, l-au determinat pe secretarul de stat Jack Straw să propună, în anul 1998, ca toți ofițerii de poliție și judecătorii să anunțe, în prealabil, dacă se înscriu în vreun grup masonic. Propunerea a picat în cele din urmă, pentru că nu a întrunit o majoritate de voturi.”[1]

SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8025
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Dictatura LGBT: Homosexualii radicali împotriva familiei
Wi-Fi - moartea cea invizibilă care distruge noile generaţii
Statul Polițienesc a apărut în Olanda și amenință: "Scrii prea mult pe Twitter!"
Foști informatori ai Agenției Federale Anti-Drog a SUA implicați în asasinarea președintelui Jovenel Moise. Haiti era singura țară din emisfera occidentală care refuzase vaccinarea anti-Covid
Un fost amiral britanic pune sub semnul întrebării presupusul atac chimic atribuit lui Bashar al-Assad: „Nu pare să fie adevărat. Care ar fi fost avantajul armatei sale?” BBC vrea să-l facă să spună altceva
Polonia către SUA: Nu suntem România
Asasinat în Kosovo. Unul din principalii lideri politici ai sârbilor, împușcat în fața biroului său. Belgradul suspendă negocierile cu oficialii kosovari
Armele sonice anti-protestatari incep sa fie folosite din ce in ce mai mult ! Iluminatilor le este frica de pierderea controlului !
Membrii Anonymous au provocat proteste impotriva Noii Ordini Mondiale in aproape 500 de orase din lume ! A fost cea de-a doua editie a "Marsului celor un milion de masti" !
Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
ISIS cere scuze Israelului pentru atacarea forţelor sale militare
FMI si Banca Mondiala - asasinii economici ai lumii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...