Lojile masonice din Anglia implicate in crima organizata si coruptia uriasa din cadrul politiei si justitiei! Chiar si presa oficiala confirma aceste lucruri intr-un scandal fara precedent in Marea Britanie! Printul Edward, Mare Maestrul al Marii Loji Unite din Anglia refuza sa comenteze!

Distribuie!

La cat am scris despre masonerie, la cat s-a scris despre masonerie in general, cu sute de dovezi, vad ca si presa oficiala, care vorba aia „e platita de moguli”, incepe sa mai expuna adevarul. Este si cazul ziarului britanic, independent.co.uk[1], unde se precizeaza in mod clar legaturile gangsterilor cu masoneria si implicit cu sistemul de justitie care este profund corupt.

Potrivit unui raport de politie numit „Metropolitan Police”, publicat de catre independent.co.uk[1], se expun legaturile dintre masonerie, gangsteri si justitie, asta pentru persoanele care se mai intreaba „de ce justitia nu face dreptate?”. Este cazul asa-numitei Operatiuni Tiberius, care a constatat cum masoneria recruteaza tot felul de oameni corupti pentru a-i pune apoi in functii cheie in cadrul sistemului de justitie.


Raportul acesta a fost etichetat ca „Secret”, deoarece avea la baza dezvaluiri ale unor ofiteri ai politiei, ce au fost masoni. Desi initial toata presa masonica, cat si politicul respingeau categoric orice fel de implicare a masoneriei in lucruri criminale, dovezile istorice de-a lungul ei au demonstrat ca este mai mult decat atat. Este cazul unor persoane emblematice cum ar fi Albert Pike si Giuseppe Mazzini, care inca din anul 1773, puneau la cale Trei Razboaie Mondiale.

Conform Proiectului Riverside, publicat in 2008 niste informatii ce nu numai ca, confirma implicarea masoneriei in crima organizata, insa prezinta cat de corupt este tot sistemul de justitie de la cel mai inalt nivel, desi ei se chinuie sa convinga lumea ca „nu este asa”. In acest raport se spunea clar, cum infractorii de rang inalt, cum ar fi politicieni, care sint de altfel si masoni, se folosesc de influenta masoneriei, mai bine zis de tentaculele ei pentru a „initia” si pe oameni ai legii care vor sa-si faca treaba.


Ingrijorarea cu privire la influenta masoneriei asupra justitiei nu este noua in Anglia, ci a fost enuntata inca din anul 1998, de catre Jack Straw, fost Ministru al Justitiei. Acesta a ordonat ca toti ofiterii de politie sau judecatori sa declare daca sint membri acestei infame organizatii. Cel care conduce masoneria in Anglia este Printul Edward, Duce de Kent, ce este Mare Maestru Mason in Marea Loja Unita a Angliei. Acesta in urma unei solicitari a dreptului la replica A REFUZAT SA COMENTEZE. Motivul pentru care a refuzat sa comenteze demonstreaza in mod clar vinovatia sa.

Albert Pike, decedat în 1891, a fost una dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale. Cele mai celebre tituluri ale sale erau acelea de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 şi Suprem Pontif al Masoneriei Universale. In cartea sa „Morală şi Dogmă”, scrisă in anul 1888 pentru masonii cu grade superioare, el arată cum sunt induse în eroare nivelurile inferioare:

„Gradele Albastre nu sunt decât curtea exte-rioară sau porticul Templului. Iniţiatului îi sunt înfăţişate o parte din simboluri, dar el este intenţionat indus în eroare de false interpretări. Nu este cazul ca el să le înţeleagă, ci doar să creadă că le înţelege… Adevărata lor semnificaţie este rezervată doar Adepţilor, Prinţii Francmasoneriei.”[1]

Sensuri si… iar sensuri

Până şi masonii din gradele 32 şi 33 sunt induşi în eroare dacă nu fac parte din descendenţi. Jim Shaw afirmă că simbolurile sunt interpretate diferit chiar de către masoni, existând astfel două sensuri ale acestora: cel exoteric pentru iniţiaţii inferiori, şi cel ezoteric pentru cei superiori. Dar există şi un al treilea, adevărul, rezervat doar elitei de iniţiaţi descendenţi şi celor care trec dincolo de nivelurile oficiale ale societăţilor secrete – cei din gradele neoficiale ale Iluminaţilor. Shaw afirmă că masoneria adoră natura, Soarele şi Luna, prin simbolul falusului. El spune că falusul reprezintă Soarele în uniune sexuală cu Pământul feminin, pentru a aduce o noua viaţă.

La un anumit nivel este adevărat, dar mult prea puţin. Să luăm ca exemplu simbolul masonic, pătratul şi compasul. Acestea sunt aşezate mereu deasupra scaunului (tronului) Maestrului Adorator, care este amplasat la est în Templele Masonice, direcţia răsăritului. Shaw mărturiseşte că masonilor de grad inferior li se spune că pătratul trebuie să le reamintească să fie cinstiţi în relaţiile cu toţi oamenii (scuză-mă că râd). Iar compasul este pentru a învăţa să-şi „circumscrie” pasiunile şi să-şi controleze dorinţele. Poate că francmasonul pedofil si criminal in serie George Bush a lipsit de la acea întrunire.

Shaw mărturiseşte că „adevăratul” înţeles le este revelat abia mai târziu, şi anume că falusul masculin al Soarelui impregnează Pământul feminin, simbolizat ca pătrat.8 Din nou acest lucru este adevărat d4oar la un anumit nivel, dar la cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor compasul şi pătratul reprezintă impregnarea care perpetuează descendenţii. Simbolul V şi A al Reginei Victoria şi al prinţului german Albert, ambii descendenţi reptilieni, ca şi litera G din sigla francmasonilor, reprezintă acelaşi lucru.

Toate aceste simboluri şi coduri ale societăţilor secrete au un sens pentru iniţiaţii de grade inferioare, unul pentru cei de grade superioare şi altul pentru cei care ajung pe cele mai înalte niveluri ale Iluminaţilor (adevărata interpretare). In „jurămintele de sânge” (numite „Obligaţie”), iniţiatul acceptă de bună voie să fie torturat şi chiar ucis, în cazul în care revelează „secretele”. Astfel se menţine compartimentarea în cadrul căreia nivelurile superioare nu dezvăluie „secretele” nivelurilor inferioare. De fapt, recunoaşte Jim Shaw, nici la nivelul gradului 33 nu afli nimic valoros.

Adevăratele chestiuni există deasupra nivelurilor oficiale, şi doar câţiva masoni ajung acolo. Francmasoneria este o hazna de înşelătorie şi ipocrizie, iar jurămintele făcute către societăţile secrete şi către „fraţii” iniţiaţi întrec cu mult orice jurământ făcut vreodată ţării sau poporului ca preşedinte, prim-ministru, membru al Congresului sau Parlamentului, poliţist sau judecător. Jim Shaw scrie in cartea „Inselaciunea Mortala” (The Deadly Deception):

„Masonul jură să păstreze secretele altui mason pentru a-1 proteja, chiar dacă aceasta implică ascunderea dovezilor unui delict. în unele grade trădarea şi crima sunt exceptate. Dar în gradele superioare nu sunt excepţii de la această promisiune de tăinuire a adevărului. Obligaţiile, dacă e să dăm crezare învăţăturilor masonice, pot cere unui mason să depună mărturie falsă, sperjur sau (în cazul unui judecător) să dea un verdict greşit pentru a proteja un frate mason.”[3]

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/top-10-fosti-masoni-care-au-dezvaluit-ca-masoneria-este-o-organizatie-malefica.

SURSE

1. http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/revealed-how-gangs-used-the-freemasons-to-corrupt-police-9054670.html

2. Albert Pike in cartea sa „Morală şi Dogmă”

3. Jim Shaw scrie in cartea „Inselaciunea Mortala” (The Deadly Deception)

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...