Lovitura de stat din Turcia – orchestrată de CIA, după ce Erdogan s-a împăcat cu Putin sau a fost o înscenare a lui Erdogan?

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Evenimentele din Turcia, din noaptea de 15 spre 16 iulie, i-au determinat pe oameni sa-si contureze diverse scenarii cu privire la ceea ce s-ar afla in spatele acestui haos, care s-a instalat in Turcia. Fara a intra mult prea mult in miezul problemei ( caci o vor fi destui “experti” de pe internet si din mass-media, care o vor face), exista doua variante principale:

  1. Lovitura de stat din Turcia a fost orchestrata de catre CIA (dupa modelul celei din Iran, din anii ’50), avand in vedere faptul ca Vladimir Putin s-a impacat cu Erdogan, reluand astfel relatiile diplomatice, desi globalistii nu doreau asta.
  2. Lovitura de stat a fost, de fapt, o inscenare pusa la cale chiar de Erdogan cu scopul de a elimina orice forma de opozitie (dupa modelul “Noaptea Cutitelor Lungi” sau a incendierii Riechstag-ului din Germania nazista).

isis-turkey

Fiecare varianta are propriile argumente, astfel incat va mai dura ceva timp pana vom afla pe deplin ceea ce s-a intamplat cu adevarat, mai ales in functie de modul cum vom pune informatiile cap la cap. Istoria ne arata ca ambele variante pot fi posibile.


SURSE

  1. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Prana, energia supremă oferită de Dumnezeu pe care nu știm s-o luăm și folosim

Distrugerea rapidă a Europei prin migraţia ce a fost dictată de globalişti

Colosalele statui ale dacilor din Roma

Manuscrisul lui Voynich

Vine referendumul pentru apărarea familiei!

Închide