Lovitură pentru Noua Ordine Mondială: Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice

Distribuie!

„Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. Reactia lui Barack Obama

Presedintele american Donald Trump a anuntat, joi seara, ca Statele Unite se retrag din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice.


”Pentru a-mi indeplini angajamentul solemn de a proteja America si cetatenii sai, Statele Unite se vor retrage din Acordul de la Paris, dar incep negocieri fie pentru a reintra in Acordul de la Paris, fie o tranzactie intru totul noua in baza unor prevedri care sa fie echitabile pentru Statele Unite, afacerile sale, muncitorii sai, poporul sau, contribuabilii sai”, a declarat seful statului american.

”Asadar iesim. Dar vom incepe sa negociem si vom vedea daca putem sa facem un acord care sa fie corect”, a spus Trump in Gradina Trandafirilor.


”Iar daca putem, va fi grozav, iar daca nu putem, bine”.

In Gradina Trandafirilor au izbucnit urale si ropote de aplauze la declaratiile presedintelui.

Barack Obama: Natiunile care raman in Acordul de la Paris vor fi natiunile care vor culege roadele prin crearea de locuri de munca

Fostul presedinte al SUA Barack Obama a comentat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, chiar in timpul conferintei lui Donald Trump, sunand ca statele care raman in cadrul acordului vor fi cele care vor avea beneficii in ceea ce priveste crearea de locuri de munca si dezvoltarea industriala.
”Natiunile care raman in Acordul de la Paris vor fi natiunile care vor culege roadele prin crearea de locuri de munca si industrii”, afirma Obama, citat intr-un comunicat postat in timpul conferintei lui Trump.
El isi exprima speranta ca statele, orasele americane si mediul de business vor interveni pentru a proteja planeta in beneficiul generatiilor viitoare.
”Eu cred ca Statele Unite ale Americii ar trebui sa se afle in frunte. insa chiar si in absenta leadershipului american, chiar daca aceasta administratie se alatura unei maini de natiuni care resping viitorul, sunt increzator ca statele noastre, orasele si afacerile vor interveni si vor face si mai mult pentru a deschide calea si a ajuta la protejarea pentru generatiile viitoare a singurei planete pe care o avem”, se arata in comunicat.

China isi va mentine angajamentele asumate

China intentioneaza sa-si mentina angajamentele in domeniul luptei impotriva modificarilor climatice si conteaza pe ”celelalte” tari sa le limiteze, a declarat joi premierul chinez Li Keqiang, cu cateva ore inaintea deciziei presedintelui american Donald Trump cu privire la acest subiect, relateaza AFP si The Associated Press

”China va continua sa puna in aplicare promisiunile facute prin Acordul de la Paris”, incheiat anul trecut, in vederea limitariii incalzirii globale, a promis seful Guvernului chinez la Berlin.
”Insa, bineinteles, speram de asemenea sa facem acest lucru prin cooperarea celorlalti”, a adaugat el, citat de AFP, referindu-se la amenintarile lui Trump de a iesi din acest acord.

Lupta impotriva modificarilor climatice este un ”consens global” si o ”responsabilitate internationala”, a spus el, relateaza AP.
”China a ramas credincioasa, in ultimii ani, angajamentelor sale”, a spus Keqiang.
Fara sa mentioneze explicit Statele Unite, el a adaugat ca Beijingul a ”promovat in mod activ Acordul de la Paris si a fost intre primele tari care l-au ratificat”.

”Lupta impotriva modificarilor climatice este un consens global. Nu a fost inventata de China… si ne dam seama ca este un acord al unui consens global si, ca o mare tara in dezvoltare, trebuie sa ne asumam responsabilitatea la nivel international”, a adaugat Li Keqiang

China a anuntat ca va coopera cu Uniunea Europeana (UE) pentru a apara Acordul, chiar daca Statele Unite se vor retrage din el.”[1]

“Încălzirea Globală”, Reducerea Populației Globale și Noua Ordine Mondială

„Incalzirea Globala” este o minciuna globala ! Asta s-a dorit de la bun inceput. Veti vedea ca in spatele acestei odioase propagande se afla, atat interese financiare uriase (taxarea globala pe baza emisiilor de CO2), dar si inducerea ideii de reducere a populatiei Planetei pe motiv ca, „omul este adevaratul vinovat”. Toate acestea au un singur scop: instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial !

Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, 1991:

„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.

Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”[2]

Va recomandam sa cititi acest articol „“Încălzirea Globală”, Reducerea Populației Globale și Noua Ordine Mondială”

https://www.dzr.org.ro/incalzirea-globala-reducerea-populatiei-globale-si-noua-ordine-mondiala/

 

Video

SURSE

  1. http://stirileprotv.ro/stiri/international/donald-trump-presat-sa-nu-retraga-sua-din-acordul-de-la-paris-privind-clima-cand-va-face-un-anunt-oficial.html
  2. Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag. 104-105.
  3. Foto: Internet
  4. Video: Stirile ProTV

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...