LRAD – o puternica arma infrasonica care provoca paralizie musculara, sentiment de panica, tulburari psihice si chiar deces

Distribuie!

LRAD – o puternica arma infrasonica care provoca paralizie musculara, sentiment de panica, tulburari psihice si chiar deces

Imaginea clasica a manipularii este omul tras de sfori, insa ar trebui sa devenim constienti, ca astazi, in era tehnologica, predicatele persuasiunii si controlului institutionalizat sunt de o cu totul alta natura.


Marile puteri , corporatiile transnationale detin si utilizeaza, la nevoie, sisteme si tehnologii militare care bombardeaza cu unde hertziale modelate, mase largi din populatie, inducandu-le o predispozitie de comportament si o modalitate de a lua decizii.

Arma Infrasonica

Cum omul functioneaza neuronal, zilnic intre 0,5 si 20 de hz, traversand zonele constient, subconstient si inconstient si pentru ca traieste intr-un imens ocean radionic in care interfereaza activ si pasiv cu diferitele campuri electromagnetice, aceste procedee care definesc Psihotronica, inca din anii ’50, sunt atat de subtile si de constante, incat devin o a doua natura o subiectilor vizati.


Asa se explica apatia, oboseala, lipsa de entuziasm, teama, lipsa de reactie in fata unor abuzuri,sau dimpotriva multimile dezlantuite, excesele de violenta ale protestatarilor.

Experimentele au demonstrat cat de eficiente sunt aceste arme electromagnetice. In 2007, autoritatile din Georgia au folosit generatoare acustice care provoaca stari de panica si dereglari psihice. Acestea au fost instalate pe jeepurile politistilor si scoteau sunete ascutite. Prin concentrarea undelor electromagnetice asupra demonstrantilor s-au indus programe de frica in spatii deschise.

Dispozitivul, numit LRAD-Long Range Acoustic Device, provoaca o durere infernala in urechi, un sentiment inexplixabil de panica, precum si diverse tulburari psihice. Daca se modifica parametrii de functionare ai dispozitivului se trece usor de la paralizia musculara, chiar la decesul subiectului.

In 1989, URSS a experimentat pe populatia Romaniei diverse dispozitive sonice care au manipulat mase largi de populatie in acele sangeroase zile al prabusirii regimului Ceausescu.

De asemenea, nu trebuie sa fii mare expert in psihotronica, sa constati ca aproape toate televiziunile si majoritatea vehiculelor on line folosesc din greu o tehnologie de influentare distala numita „excitatia audiovizuala”.

Sunt introdusi excitanti sonori insesizabili constientului, care insa se inradacineaza in subconstient, trimitand apoi impulsuri de comportament subiectului vizat. Putem spune ca se foloseste o varianta up-gradata a mesajelor subliminale. Pe fundalul unei melodii, cu ajutorul mixerului, se aplica un text alcatuit din cuvinte repetitive, cu o incetinire a ritmului de vorbire de pana la 15 ori.

Cuvintele transmise in acest mod, vor fi percepute ca un urlet surd, insa dupa inserarea lor pe un suport magnetic, devin insesizabile. In cazul influentarii si stimularii video, in inregistrarea filmului se introduc fragmente de 0.004 secunde ale unor imagini, care se repeta algoritmic.

Ultrasunetul este aplicat, de regula pentru curatarea din memorie a unor amintiri nedorite sau neplacute. Infrasunetul de 120 decibeli provoaca tiuit in ureche, greata, slabirea vederii, atac de panica. Intensitatea medie a infrasunetului de 130 decibeli ataca organele digestive, creierul, si poate provoca orbire.Daca intensitatea infrasunetului trece peste pragul de 140 decibeli, poate fi provocata oprirea inimii.

Ceva mai avansate sunt metodele de operare distala, cu microunde pulsate. Sub influenta lor apar dureri atroce de cap, insomnii, tulburari profunde de perceptie.O alta tehnologie care foloseste radiatii de atac este manipularea campurilor de torsiune.

Toate aceste lucruri sunt posibile prin faptul ca 97 % din activitatea psihica umana se desfasoara la nivelul subconstientului, fata de doar trei procente ale constientului, astfel incat specialistii in psihotronica se adreseaza direct dimensiunii subsenzoriale (inconstiente), unde informatia va fi asimilata ocolind discernamantul si ratiunea.

Abundenta releelor, antenelor, satelitilor care bombardeaza hertzial marile orase ale tarii influenteza comportamentul maselor. Partea proasta este ca accesul la aceste tehnologii nu mai este apanajul statelor sau armatelor, ci orice corporatie sau multinationala care se respecta poate angaja mercenari proveniti din fosta Uniune Sovietica sau consilieri occidentali, de regula pensionari ai CIA.

SURSE

  1. http://www.financiarul.ro/2013/10/22/radiatia-de-durere-o-arma-psihotronica-foarte-uzitata/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...