LSD (Dietilamida acidului lisergic)

by “Acest stupefiant este un lichid incolor, inodor si fara gust, dar se poate prezenta si sub forma solida: o pudra alba cristalina, insolubila in apa dar solubila in solventi organici (eter, cloroform, benzen). LSD-ul este obtinut si prin sinteza din acid lisergic, alcool etilic, amoniac. Datorita cantitatilor infime ce […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Acest stupefiant este un lichid incolor, inodor si fara gust, dar se poate prezenta si sub forma solida: o pudra alba cristalina, insolubila in apa dar solubila in solventi organici (eter, cloroform, benzen). LSD-ul este obtinut si prin sinteza din acid lisergic, alcool etilic, amoniac. Datorita cantitatilor infime ce sunt necesare, dozele de LSD se prezinta sub forma de suporturi imbibate cu substanta activa: dulciuri, pilule de diferite marimi si forme.

LSD-ul se absoarbe in mod obisnuit pe cale orala. Saliva dizolva produsul de pe suport, iar moleculele de LSD ajung in sange. Anumite molecule ajung la creier in zona informatiilor senzoriale iar altele ajung in ficat, intestine si rinichi. Acestea din urma sunt cele ce genereaza fenomenul de “flash-back” propriu LSD-ului.


LSD-ul este cel mai puternic halucinogen. “Calatoria” cu LSD se desfasoara in trei faze:

1. “Plecarea” se manifesta prin dilatarea pupilelor, tahicardie, ameteli, greturi, senzatie de frig.
2. “Calatoria” dureaza intre cinci si opt ore si se caracterizeaza prin: tulburari de perceptie si tulburari psihice; deformarea distantelor si contrastelor; vizualizarea sunetelor si auditia imaginilor si alterarea notiunilor de timp si spatiu.
3. “Intoarcerea” intervine intre opt si 12 ore dupa ingerare, cand subiectul revine progresiv la starea sa normala. Este obosit si tensionat. Exista posibilitatea ca moleculele de LSD fixate temporar pe anumite organe, pe care nu le afecteaza, sa fie reactivate dupa cateva ore sau zile ori chiar luni si sa atinga creierul, iovocand o noua intoxicatie neasteptata si imprevizibila (flash-back).


Pe termen lung, consumatorii de LSD pot fi atinsi de boli mentale grave si ireversibile. Nu exista dependenta fizica fata de LSD. Se considera ca nu exista toleranta la consumatorii de LSD, decat in cazul “marilor uilizatori”. Aceasta dispare dupa incetarea prizelor.

(Text adaptat dupa site-ul Internet Drugs Prevention)”[1]

SURSE

  1. http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-05-23
  2. Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Mii de evrei ultraortodocși protestează împotriva serviciului militar obligatoriu
Descoperirea extraordinară a lui Masaru Emoto: apa ne înregistrează gândurile
Rise Project, un ONG finanțat de George Soros
Adevar ascuns: beneficiile Soarelui in tratarea cancerului ! Baile de soare recomandate tuturor oamenilor !
Asasinarea masonului Roberto Calvi ("Bancherul lui Dumnezeu") la ordinul lojii masonice Propaganda Due (P2)
Italienii ne ucid ciocarliile pentru restaurantele lor ! Semnati petitia pentru oprirea barbariei !
Tragedia elicopterului SMURD prabusit in lacul Siutghiol - oameni lasati sa moara cu buna stiinta de autoritatile statului de drept ! Tragedia seamana cu cea din Muntii Apuseni !
Nationalistii rusi sustin unirea Basarabiei cu Romania
Ordinul Masonic Hermetic Golden Dawn (Zorii Aurii) - cel care doreste o monarhie absoluta pe aceasta Planeta, O Noua Ordine Mondiala si un Guvern Mondial! Acestia se inchina zeilor reptilieni Isis, Osiris si Horus!
Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
Studenti de la Harvard implicati in multe ritualuri sataniste ! Membri organizatiei sataniste "Templul Satanic", "Skull and Bones" si cei ai "Clublui Bohemian" implicati in acest scandal de proportii !
A fost demascată una din cele mai mari FARSE privind războiul din Siria. Tatăl lui Omran Daqneesh, băiețelul pe care presa occidentală l-a numit „simbol al tragediei umanitare siriene”, dezvăluie că rebelii i-au oferit bani pentru a-l acuza pe Assad
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro