LSD (Dietilamida acidului lisergic)

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Acest stupefiant este un lichid incolor, inodor si fara gust, dar se poate prezenta si sub forma solida: o pudra alba cristalina, insolubila in apa dar solubila in solventi organici (eter, cloroform, benzen). LSD-ul este obtinut si prin sinteza din acid lisergic, alcool etilic, amoniac. Datorita cantitatilor infime ce sunt necesare, dozele de LSD se prezinta sub forma de suporturi imbibate cu substanta activa: dulciuri, pilule de diferite marimi si forme.

LSD-ul se absoarbe in mod obisnuit pe cale orala. Saliva dizolva produsul de pe suport, iar moleculele de LSD ajung in sange. Anumite molecule ajung la creier in zona informatiilor senzoriale iar altele ajung in ficat, intestine si rinichi. Acestea din urma sunt cele ce genereaza fenomenul de „flash-back” propriu LSD-ului.


LSD-ul este cel mai puternic halucinogen. „Calatoria” cu LSD se desfasoara in trei faze:

1. „Plecarea” se manifesta prin dilatarea pupilelor, tahicardie, ameteli, greturi, senzatie de frig.
2. „Calatoria” dureaza intre cinci si opt ore si se caracterizeaza prin: tulburari de perceptie si tulburari psihice; deformarea distantelor si contrastelor; vizualizarea sunetelor si auditia imaginilor si alterarea notiunilor de timp si spatiu.
3. „Intoarcerea” intervine intre opt si 12 ore dupa ingerare, cand subiectul revine progresiv la starea sa normala. Este obosit si tensionat. Exista posibilitatea ca moleculele de LSD fixate temporar pe anumite organe, pe care nu le afecteaza, sa fie reactivate dupa cateva ore sau zile ori chiar luni si sa atinga creierul, iovocand o noua intoxicatie neasteptata si imprevizibila (flash-back).


Pe termen lung, consumatorii de LSD pot fi atinsi de boli mentale grave si ireversibile. Nu exista dependenta fizica fata de LSD. Se considera ca nu exista toleranta la consumatorii de LSD, decat in cazul „marilor uilizatori”. Aceasta dispare dupa incetarea prizelor.

(Text adaptat dupa site-ul Internet Drugs Prevention)”[1]

SURSE

  1. http://www.ziua.ro/display.php?data=2002-05-23
  2. Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Proteste la Hiroshima înaintea vizitei istorice a lui Obama: "Sigur că nu își va cere scuze. Dacă și-ar cere scuze, SUA nu ar mai putea să folosească arme nucleare în viitor!"
Primul animal modificat genetic vândut în supermarketurile din Canada fără etichetarea obligatorie
Parlamentul italian l-a numit pe Marcello Foa, un jurnalist eurosceptic, naționalist, în postul de preşedinte al radio-televiziunii naţionale RAI
Palatul luxos unde locuieste Patriarhul Kiril al Rusiei ! In acest timp majoritatea rusilor traiesc in saracie ! Kiril s-a imbogatit in anii '90 in urma vanzarii de tigari si alcool ! Criticii din Rusia au fost de cele mai multe ori arestati !
Italienii ne ucid ciocarliile pentru restaurantele lor ! Semnati petitia pentru oprirea barbariei !
7 obiceiuri, care, în opinia fitoterapeutului Ovidiu Bojor, îți scurtează viața
Doctor în drept constituțional, după ce generalul Dumbravă a admis implicarea în anchetele DNA: Jur că o să fac orice posibil ca ai mei copii să trăiască într-o țară în care la 24 de ore de la o asemenea declarație dl. general ar fie în arest preventiv
Un fost angajat al CIA, arestat pentru deținere de documente secrete, inclusiv identitățile reale ale unor agenți secreți
Preparati-va acasa propria voastra pasta de dinti 100% naturala fara fluor ! O sa aveti dintii din ce in ce mai curati si sanatosi !
Conspiratia Ordinului Iezuitilor al Vaticanului si "Papa cel Negru" - cei ce guverneaza si manipuleaza lumea cu ajutorul religiei !
Medici chinezi care vindeca cancerul folosind puterea mintii ! In mod sigur acestia au avut acces la multe secrete tibetane !
Cuvintele care vindecă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...