Lt. Col. Richard French: „Doi extratereștri reparau OZN-urile în apă!”

Distribuie!

„Lt. Col. Richard French: „Doi extratereștri reparau OZN-urile in apa!”

Lt. Col. Richard French a fost însărcinat cu dezvoltarea proiectului Cartea Albastră (engleză Project Blue Book) în 1952. Acest proiect avea la bază studierea fenomenelor OZN în Statele Unite ale Americii şi identificarea potențialului pericol.


Mii de rapoarte de OZN-uri au fost colectate, analizate și îndosariate. Ca rezultat al Raportului Condon, care a concluzionat că nu este nimic neobișnuit în privința OZN-urilor, Proiectul Cartea Albastră a fost închis prin ordin în decembrie 1969 și Forțele Aeriene au continuă să furnizeze următorul rezumat al investigațiilor sale:

  • Niciun OZN reperat, investigat și evaluat de către Forțele Aeriene nu a prezentat o amenințare la adresa securității americane naționale.
  • Nu au existat dovezi aduse sau descoperite de către Forțele Aeriene despre relatările clasificate ca neidentificate care să indice dovezi ale unor tehnologii sau cunoștințe superioare cunoștințelor științifice moderne; și
  • Nu a existat nicio dovadă care să indice că observațiile clasificate drept neidentificate să fi fost vehicule extraterestre

Cu toate acestea, peste 12.000 de situații care implică civilizațiile extraterestre au fost identificate, iar o mare parte dintre ele au devenit publice. Cele mai delicate rapoarte încă sunt păstrate în arhiva serviciilor secrete americane.


Richard French a fost pensionat și s-a hotărât să facă lumină în evenimentul produs pe faleza insulei St. John’s în 1952. French susține că sute de oameni au fost martorii unui eveniment straniu în care au fost implicate două OZN-uri. Ambarcațiunile extraterestre de dimensiuni relativ mici, 18 metri lățime și doar 3 metri înălțime, s-au defectat și pluteau în derivă pe apă. Nu departe de țărm, la aproximativ 20 metri, OZN-urile s-au scufundat și erau reparate de doi omuleți gri.

Primul lucru pe care l-am văzut au fost cele două ambarcațiuni extraterestre. Doi extratereștri, de aproximativ 2 sau 3 metri înălțime, cu o piele de un gri intens și cu doar 3 degete la mână își reparau Ozn-urile. Se putea observa foarte bine pentru că apa era limpede. OZN-urile nu erau pe fundul apei, ci undeva la jumătatea distanței dintre suprafață și fund.„, a declarat Lt. Col. Richard French.

Întreaga operațiune a durat doar 20 de minute, după care umanoizii gri au întrat în aparatele de zbor și au decolat cu o viteză impresionantă. French crede că aceste aparate de zbor au dezvoltat în doar câteva secunde o viteză de peste 5.000 km pe oră.

Evenimentul din Newfoundland a fost văzut de sute sau poate mii de oameni și a raportul său a fost consemnat în proiectul Cartea Albastră. Și după mai bine de 60 de ani de la eveniment, Richard French păstrează vie imaginea celor doi extratereștri care reparau OZN-urile în apă.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/lt-col-richard-french-doi-extraterestri-reparau-ozn-urile-in-apa
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...