Lumea fizică din jurul nostru, din care facem şi noi parte, există şi se menţine datorită energiilor fundamentale care o alimentează, energii universale în care se scaldă totul

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Lumea fizică din jurul nostru, din care facem şi noi parte, există şi se menţine datorită energiilor fundamentale care o alimentează, energii universale în care se scaldă totul. Tot ceea ce este creat în lumea fizică este creat mai întîi în lumea energiei de viaţă. Orice formă materială este formată mai înainte în nivelurile structurale ale cîmpurilor energetice.

Lumea fizică din jurul nostru, din care facem şi noi parte, există şi se menţine datorită energiilor fundamentale care o alimentează, energii universale în care se scaldă totul. Tot ceea ce este creat în lumea fizică este creat mai întîi în lumea energiei de viaţă. Orice formă materială este formată mai înainte în nivelurile structurale ale cîmpurilor energetice.


În această dimensiune sînt înscrise şi energiile personalităţii noastre. Orice sentiment pe care îl avem se regăseşte înscris în cîmpul energiilor de viaţă. Corpul fizic are orice fel de manifestare înscrisă în fluidul cîmpului informatic din energie. Cîmpul Energetic Universal despre care vorbesc iniţiaţii tuturor timpurilor a început să fie recunoscut şi ştiinţific.

Surse de energie


Acum 7.000 de ani, în India se vorbea despre prana, ca fiind sursa de bază a întregii vieţi. Cu 5.000 de ani în urmă, în China, energia prezentă în orice materie era cunoscută sub numele de ch’i sau yin şi yang, cele două forţe polare care prin echilibrare dau starea de sănătate.

În anul 500 î.Hr., în Grecia, Pitagora vorbea despre energia vitală – un trup luminos care poate să vindece, în Evul Mediu, Paracelsius o numea iliaster, Leibnitz vorbea despre elemente esenţiale, Anton Mesmer i-a spus fluid magnetic, W. von Reichenbach, comparînd-o cu un cîmp magnetic, a denumit-o forţa odică, iar după 1200 s-a trecut, datorită nivelului ridicat al ştiinţei, la observarea Cîmpului Energetic Omenesc.

Cîmpul Energetic Omenesc este format din şapte niveluri. Fiecare nivel se extinde în afara corpului cu cîţiva centimetri faţă de cel anterior. Primul nivel, al treilea, al cincilea şi al şaptelea reprezintă cîmpuri structurate de raze de lumină strălucitoare, verticale. Celelalte niveluri conţin substanţe energetice fără formă: al doilea este gazos, al patrulea fluid şi al şaselea este difuz ca lumina din jurul flăcării de la o lumînare.

Toate nivelurile combinate menţin corpul fizic în forma sa, îl hrănesc energetic şi asigură sistemul propriu de comunicare şi integrare ce menţine corpul în stare de funcţionare omogenă. Nivelurile Cîmpului Energetic Omenesc acţionează holografic şi interacţionează între ele.”

Sursa: Romulus Popescu – https://m.jurnalul.ro/paranormal/aura-corpului-316227.html

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Nivelul tehnologic al civilizaţiei extraterestre din sistemul solar al stelei Sirius, civilizaţie care se pare că a jucat un rol important în destinul civilizaţiei umane. Siriusienii călătoresc cu nave-mamă ce transportă fiecare sute de nave mai mici, precum şi mii de fiinţe extraterestre. Asemenea nave-mamă se deplasează prin declanşarea unor câmpuri foarte puternice de energie, care sunt de natură să modifice structura spaţio-temporală ce înconjoară nava respectivă
Cu un pas mai aproape de calculatorul cuantic. "Este Sfântul Graal al ştiinţei". Va da răspunsul la mari întrebări ale lumii
Legea rezonanţei - strâns legată de modul în care gândurile, sentimentele şi convingerile noastre ne influenţează pe noi, dar şi materia din jurul nostru
Nikola Tesla: „Pacea nu poate veni decât ca o consecință a iluminării umanității”
Studiu: Atmosfera Terrei se întinde mult dincolo de orbita Lunii
Puterea gândului bun
Universitatea Harvard: Canabisul elimină complet cancerul pancreatic
Neuronii din creier se acordă pe diferite frecvenţe de vibraţie pentru a efectua diferite sarcini în ceea ce priveşte memoria spaţială
Armele psihotronice pot fi utilizate în vederea extragerii unor informaţii ce sunt stocate în creierul unei persoane, care apoi vor fi introduse într-un calculator care le va rearanja, astfel încât ulterior să existe posibilitatea controlării acelei persoane
Dispozitivele de direcţionare a mesajelor către creier sunt arme neuro-electromagnetice non-letale
Puterea de concentrare
Reîncarnarea, "un adevăr ținut sub cheie" chiar de biserică
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...