Lumea Iluminaților

Distribuie!

„Societate extrem de secretă, versată în ştiinţele oculte, „Illuminati” a apărut cu mii de ani în urmă, deşi informaţii despre existenţa sa au început să circule începând doar cu 2-300 de ani în urmă. Gruparea „Iluminaţii din Bavaria”, fondată în 1776 în Germania de Adam Weishaupt, nu reprezintă nicidecum originea acestui Ordin.

Scopul secret al acestei organizaţii este acela de a distruge toate statele şi toate religiile pentru a impune o Nouă Ordine Mondială, condusă de către membrii săi „iluminaţi”. Opera secretă a Revoluţiei franceze este atribuită Illuminati-lor bavarezi.


Adevărata elită a „elitei”, Illuminati-i dirijează lumea graţie infiltrării lor în toate sectoarele societăţii, economice, politice sau militare, prin intermediul multiplelor reţele de influenţă. Illuminati-i (şi filialele lor) sunt consideraţi artizanii războaielor şi ai diferitelor crize financiare şi sanitare care au marcat omenirea după anul 1800.

De altfel, deviza lor este „La ordine prin haos”, cu alte cuvinte, creează haosul pentru a impune ordinea. Precum pompierii piromani, bancherii de pe Wall Street sunt chemaţi să salveze economia mondială (după ce aceasta a fost condusă la dezastru din umbră, chiar de ei).”[1]


SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6223
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...